6 mg. yeterli başlangıç için.Deneyin kesmezse arttırırsınız.Ben 3 mg lık likit kullanıyorum artık gayet yeterli geliyor.
Bana göre amaç nikotin değerini ilerledikçe düşürmek olmalı zaten![]()
Ice Boom Boom'u çok beğendim. Patlayan Şekerli Nane aroması direk hissediliyor, ağız içinde bıraktığı ferahlık ve baymayan şeker oranı çok güzel. Tavsiye için teşekkür ederim. Coil değiştirmeden kullandım, bir tank bittikten sonra tadı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ice Boom Boom'u sadece şişeye geri döküp pek temizlemeden Magic Morning doldurdum berbat olduNaneli Şeker ile Cappuccino karışımı kötü oluyormuş tecrübe ettik. Atomizeri yıkamaya verdim iç dış yapsınlar kendine gelsin
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman![]()
Hehe, iş görsün de boş paket 3.16i de olur sıfır M4 de olur farketmez.
Birkaç siteyle görüştüm. Şuanda cihaz ve tank olarak ciddi tedarik sorunu var.![]()
Joyetech eVic VTC Mini ve Kangertech Subtank Mini(TOPBOX Mini tank da olur, ikisinin de coil'leri birbirine uyuyorMUŞ) hiçbir yerde yok(buharistan ve esigaradeposu ve birkaç site ile daha görüştüm ellerinde yok ve alabildiğim en erken tedarik süresi 2 hafta), birtek esigarakapida'da var onlara da mesaj attım cevap vermediler daha.
Buharistan'da, size önerilen ve sizin de almak istediğiniz Kangertech TOPBOX Mini var gözüküyor, şuanda ciddi ciddi bunu almayı düşünüyorum. Tank olarak benim gibi amatör ve kendi telini(coil) sarıp, birkaç günde bir pamuğunu değiştirmeyecek biri için en mantıklı seçenek bu gözüküyor. Her ne kadar gönlüm eVic VTC Mini + Subtank Mini kombosundan yana olsa da.
Yedek coil'leri artık Fasttech'den alıcam gibi gözüküyor çünkü buharistan'da sadece 0.15ohm Nickel(Ni) coil var yedek olarak. 0.15ohm ne bileyim çok düşük geldi, bir de belki Titanium coil'i daha çok sevicem, bilmiyorum, daha bunun SS'i var falan filan.Kanger'ın başka beğendiğim özelliği de içinden her çeşit coil'in çıkması. Hepsini kullanıp, ona göre Fasttech'den sipariş veririm artık.
Gelelim pil ve likit konularına.
Pil sanırım Sony VTC5 alıcam gibi gözüküyor. LG HE2 alasım vardı ama Buharistan'da o da yok malesef.Dedim ya piyasa tedarik kıtlığına girmiş. Pil konusunda bilmem gereken başka birşey ya da önereceğiniz başka bir seçenek var mı ? ***** ohm değerleri, watt değerleri değişiyor coil'den coil'e, cihazı bozmayalım, daha da önemlisi yüzümüde pil patlatmayalım. (Acemilik zor iş hakikaten.)
Koray Bey'di sanırım(XoR), 6mg önermişsiniz başlangıç likiti olarak, ben de ilk başta 6mg, 9mg ve 12mg 3 çeşit likit alarak nikotin seviyemi belirleyeceğim.
FAKAT, VG - PG oranı olayları sebebiyle karar veremiyorum. PG boğaz vurumunu arttırıyor, VG dumanı. Dumanla işim yok, nikotin oranı belli, PG seviyesi bana uygun hangi markayı önerirsiniz ?(Düz, bildiğiniz, sıradan Camel Box kullanıcısıyım.)
Aroma, ilk olarak düz tütün aromalı düşünüyorum, sonra elma, tropik, banana strawberry, boom boom,...vs. denerim artık ama en önemlisi SAĞLIK ve dediğim gibi VG - PG oranı açısından GENEL olarak hangi MARKA likitleri önerirsiniz ?
Gene uzun oldu, kusura bakmayın, iyice sardım olaya daha hiç başlamadan.
Tekrardan herkese verdiği değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Vg bitkisel ve zararsiz bi nane oldugu icin onun yogunlukta oldugu likitler bence daha mantikli.
Arkadasimin cihaziyla denedigimde sifir nikotin %80 vg bir likitle ictim 5-6 saat sigara aramadim. Hatta bildigin sonrasinda eve donerken yaktigim ilk sigaranin tadi kotu geldi.
Psikolojik mi yoksa hakkaten bikac saatte bile alistim diye mi bilmiyorum
Yani olayin kafasi sigarasiz saglikli yasamsa likit de en az kimyasal barindiran olsun, vg yuksek olsun kesmeme sigara aratma gibi bi durum yok yani. En azindan benim icin olmadi.
bu konuyu takip ediyorum bende mi başlasam diye düşünüyorum sonra bakıyorum bin tane teferruat çıkıyor anlamadığım için vazgeçiyorum
aliexpress'te JoyTech Ego One Mini buldum 100 TL'ye fiyatı uygun mudur?
TR'den alan bayağı kişi var orjinalliği konusunda bayağı da yabancı yorumlar da mevcut.
Bunu alırsam benim daha başka almam gereken şeyler ne mesela?
Likit alacağız onu hallederiz bir şekilde
Bar ayarı bilmem ne ayarı teferruatı çok gibi, anlayacağım diye cigara yakıp söndürmekten ciğerim soldu![]()
Bende anlamadim açıkçası nasıl temin edileceği kullanımı vs.İstanbul'da temin edebileceğimiz bi yer varmı uygulamalı olarak gösteren.
Savaş MotorSports
Bu işi ne kadar irdelerseniz o kadar derine iniyorBen sabahtan beri sürekli yabancı forumlarda ve e sigara forumunda konu okuyorum kafayı yicem artık ama bu sektör ciddi anlamda büyümüş yurt dışında.. bu kadarını beklemiyordum. Cihazı ilk aldığımda likiti koyarım hazır başlık alırım bittikçe yedek alır içerim diyordum işin rengi değişmeye başladı
Şimdi Ego one 2200 mah cihazıma RTA bakmaya başladım önümüzdeki aylarda Kayfun v3 mini almayı düşünüyorum. Çok fena sarıyor adamı bu iş
![]()
Fasttech sitesinde sadece e-cigarette kategorisi altında toplamda 150 civarında parça vs. satan marka adı var. Siz düşünün..![]()
https://www.fasttech.com/products/3768300
bu cihazın siparişini verdim
yedek coil falan olarak
https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20ONE
Bunlardan hangileri bu cihaza uyumludur
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
https://www.fasttech.com/category/30...ch%20eGo%20ONE
Bu sayfadakilerin hepsi oluyor. CL olanlar kullan at, CLR olanlar pamuğu ve teli yeniden değiştirilebilir olandır. (ohm) değerine göre seçilip sipariş geçilebilir. Ben 1 ohm olanı kullanıyorum. 0.5 olan hava aralığı geniş olduğu için boğazımı çok yakıyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)