User Tag List

Sayfa 24/231 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
4382 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    joyetech mini alayım bende böyle bir konu arıyordum günlerdir şükürler olsun detayları koray eniştemden alıcaz ,ama ben dragon içerim arkadaş
    Ejderha of Serikland mini alma kardeşim eğer gün içerisinde çok fazla denerim diyorsan 2200 mah verisyonunu al. Çok ciddi bir boyut farkı yokmuş aralarında.

Mini'nin şarjı 1-1,5 gün rahat gidiyor ama hem telefonu hem sigarayı şarj et uyuz ediyor beni

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.elektroniksigaralar.gen.t...ktronik-sigara

http://www.elektroniksigaralar.gen.t...ktronik-sigara

Bu ikisi arasinda ki fark nedir ? Ilkinin tasarimini daha cok begendim.Eger büyük farkliliklar yoksa ilkini alicam
    İlki başlangıç için ideal gibi gözüksede ileride yedek parça konusunda sıkıntı verecektir. Bu şekilde başlangıç cihazı olarak önerim Joyetech Ego One 2200 mah.

2. link ilerisi için düşünülmeli daha komplike bir cihaz olduğu için başlangıçta volt ısı ayarları, coil pamuk pil ıvır zıvır derken soğutabilir seni bu işten. Basit cihazla rodajı yapıp sonrasında basınç arttırmakta fayda var bence.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikotinsiz Maxboro siparişi verdim. Nikontsiz ve Marlboro aroması aynı anda nasıl olacak merak içindeyim. Sizleri de bilgilendiririm

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nikotnsiz ile başlayıp sigaradan uzak durmak yüksek irade meselesi RY4 likit tavsiye ederim

Bende bugün için 6mg RY4 ile 0mg Mothers Milk mixledim tanka Hiç nikotinsiz tat alamıyorum
    haha eyvallah abi, mesaj alındı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nikotinsiz Maxboro siparişi verdim. Nikontsiz ve Marlboro aroması aynı anda nasıl olacak merak içindeyim. Sizleri de bilgilendiririm
    Bende geçen gün verecektim ama emin olamadım Bir de meyve aromalı tatlar daha yakın geldiği için çekindim İncelemeleri bekliyoruz..
    FOR US BY US

[/CENTER]

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlki başlangıç için ideal gibi gözüksede ileride yedek parça konusunda sıkıntı verecektir. Bu şekilde başlangıç cihazı olarak önerim Joyetech Ego One 2200 mah.

2. link ilerisi için düşünülmeli daha komplike bir cihaz olduğu için başlangıçta volt ısı ayarları, coil pamuk pil ıvır zıvır derken soğutabilir seni bu işten. Basit cihazla rodajı yapıp sonrasında basınç arttırmakta fayda var bence.

Eyvallah hocam peki bu dediginiz modeli modifiye edebiliyormuyuz ?
    Instagram da gordum bi kactane basligini degistirmis kamuflaj kaplamis pil kismini karbon kaplamis cok hosuma gitti.
    Aslinda benim elektronik sigaraya baslama amacim sigarayi birakmak degil.Sigaraya alternatif olarak kullanmak
    Dediginiz modelden basliyorum ozaman eger hosuma giderse dediginiz gibi ikinci linktekine gecerim
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey iyi hoş güzel de likit çok problem. Cihazlarımı aldım. Spark 90W TC + Subtank Mini. RBA ile kullanıyorum. Sarım yapmayı, pamuklamayı, herşeyi öğrendim ve kendim yapıyorum. Hatta şuanki sarımım, 22ga kanthal, 2,5mm çap, dış 5 - iç 3 tur, 0.22ohm bir sarım. Nikotin seviyemi de buldum, 9mg. 12mg bile olabilir hatta. Ama likit... Bir ara %100 VG(max VG değil direkt %100 vg), 6mg Nbase kullandım sonra kesmemeye başladı.

Uygun fiyatlı One Hit Wonder serilerini, Suicide Bunny serilerini,...vs. arıyorum, denemek istiyorum. Hatta gidip lezzet testi için bir tane RBA bile alacağım. Fakat likit yok da yok. Olanın da ya fiyatı yüksek ya da nikotin seviyesi bana uymuyor.

Legend(Efsane) marka likitlerin(Yerli olarak en sağlam marka şuanda yaptığım araştırmalara göre) test kitini sipariş ettim gelecek ama yetmeyecek gibi gözüküyor.

Yurtdışı opsiyonu şuanda riskli olması sebebiyle, böyle güzel yabancı likitleri satan bildiğiniz yerli bir satış sitesi ya da ne bileyim bir forum üyesi,...vs. var mı ? Likit problemini nasıl aşabilirim ?

Herkese bol buharlar...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eyvallah hocam peki bu dediginiz modeli modifiye edebiliyormuyuz ?
    Instagram da gordum bi kactane basligini degistirmis kamuflaj kaplamis pil kismini karbon kaplamis cok hosuma gitti.
    Aslinda benim elektronik sigaraya baslama amacim sigarayi birakmak degil.Sigaraya alternatif olarak kullanmak
    Dediginiz modelden basliyorum ozaman eger hosuma giderse dediginiz gibi ikinci linktekine gecerim
    Ego One için pek modifiye malzemesi yok gibi bir şey

Mod olarak adlandırılan cihazlarda kişiselleştirme imkanı daha çok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey iyi hoş güzel de likit çok problem. Cihazlarımı aldım. Spark 90W TC + Subtank Mini. RBA ile kullanıyorum. Sarım yapmayı, pamuklamayı, herşeyi öğrendim ve kendim yapıyorum. Hatta şuanki sarımım, 22ga kanthal, 2,5mm çap, dış 5 - iç 3 tur, 0.22ohm bir sarım. Nikotin seviyemi de buldum, 9mg. 12mg bile olabilir hatta. Ama likit... Bir ara %100 VG(max VG değil direkt %100 vg), 6mg Nbase kullandım sonra kesmemeye başladı.

Uygun fiyatlı One Hit Wonder serilerini, Suicide Bunny serilerini,...vs. arıyorum, denemek istiyorum. Hatta gidip lezzet testi için bir tane RBA bile alacağım. Fakat likit yok da yok. Olanın da ya fiyatı yüksek ya da nikotin seviyesi bana uymuyor.

Legend(Efsane) marka likitlerin(Yerli olarak en sağlam marka şuanda yaptığım araştırmalara göre) test kitini sipariş ettim gelecek ama yetmeyecek gibi gözüküyor.

Yurtdışı opsiyonu şuanda riskli olması sebebiyle, böyle güzel yabancı likitleri satan bildiğiniz yerli bir satış sitesi ya da ne bileyim bir forum üyesi,...vs. var mı ? Likit problemini nasıl aşabilirim ?

Herkese bol buharlar...
    Likit temini konusu biraz dert olabiliyor. Ama kişi kendi aroma tarzını bulduğu zaman yakın aromaları stoklayıp bu işi çözebilir.

Suicide Bunny serisi satan görmedim ben Türkiyede.

Önceki sayfalarda bana önerilen Five Pawns ürünleri vardı aşağıdantemin edilebilir. Ama mutlaka ödeme yapmadan stok durumu sorun.

http://www.esigarakapida.com/five-pawns

Five Pawns Likit - Castle Long Reserve 30ml

Castle Long Reserve, üç hafta boyunca işlenmiş meşe fıçılar içinde olgunlaştırılır ve demlenir. Kızartılmış Hindistan cevizi, fırınlanmış badem, kahverengi şeker, iki farklı vanilya (Madagaskar vanilya tohumu ve Fransız vanilyası), Kentucky viskisi ve yakılmış meşe tadını alacaksınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    One Hit Wonder seriside mevcut bu sitede ama fiyatlar Yurtdışına göre pahalıtabi

One Hit Wonder MadeinUSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Castle Long Reserve yerli sitede 149 lira

En uygun fiyat iadeli taahhütlü posta ile ingiltereden 36,50 Sterlin 160 lira civarı yapıyor

http://www.vapeclub.co.uk/online-sho...ive-pawns.html

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ft den yanlışlıkla alınmış kapağı açılmamış bu 2 likit var kimin işine yarar bilmiyorum ama boşa gitmesin ben vg-pg olayını karıştırdım acemiliğime geldi
    https://www.fasttech.com/products/1297603
    https://www.fasttech.com/products/1310908

bende nikotin miktarı az güzel aromalı likit istiyorum tavsiyeniz ne olur benim cihaz ijust2 0.5ohm kullanıyorum sigara isteğimi bastırsın diyerekten??
    günde 1 paket sigara içiyordum sıfır nikotinli likit ile 4 günde 1 pakete düşürdüm ama amacım hiç içmemek

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu cok güzelmis bana boyle bisey lazim
    Joytech one herkes iyi diyor fakat tipini begenmedim 5 liralik lazerlere benziyor fotograflarda
    Bana resimdeki gibi kafasi degisen şık bisey lazim varmidir bildiginiz model ?
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kangertech evod dediğin gibi altı pil üstü tank ayrılıyo bişeyler oluyo ama rengi siyah galiba

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kangertech yedek parcasi satan neresi var istanbulda tanki kirldi
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Likit temini konusu biraz dert olabiliyor. Ama kişi kendi aroma tarzını bulduğu zaman yakın aromaları stoklayıp bu işi çözebilir.

Suicide Bunny serisi satan görmedim ben Türkiyede.

Önceki sayfalarda bana önerilen Five Pawns ürünleri vardı aşağıdantemin edilebilir. Ama mutlaka ödeme yapmadan stok durumu sorun.

http://www.esigarakapida.com/five-pawns

Five Pawns Likit - Castle Long Reserve 30ml

Castle Long Reserve, üç hafta boyunca işlenmiş meşe fıçılar içinde olgunlaştırılır ve demlenir. Kızartılmış Hindistan cevizi, fırınlanmış badem, kahverengi şeker, iki farklı vanilya (Madagaskar vanilya tohumu ve Fransız vanilyası), Kentucky viskisi ve yakılmış meşe tadını alacaksınız.
    One Hit Wonder seriside mevcut bu sitede ama fiyatlar Yurtdışına göre pahalıtabi

One Hit Wonder MadeinUSA
    Castle Long Reserve yerli sitede 149 lira

En uygun fiyat iadeli taahhütlü posta ile ingiltereden 36,50 Sterlin 160 lira civarı yapıyor

http://www.vapeclub.co.uk/online-sho...ive-pawns.html
    Kaliteli likit bulmak gerçekten hem çok zor hem de gereksiz çok pahalı. Bu efsane likit tester kitim geldi, 2 tanesini denedim bugün şimdilik iyi gözüküyor. Ya da danaya girer gibi bavul ticareti 180ml one hit wonders getiren birine 3-4 arkadaş ortak girmek lazım. ***** 180ml Milk Man'e 240-270TL arası fiyat veriliyor. Sizin önerdiğiniz Castle Long da çok öneriliyor. Boba's Bounty de var. Var oğlu var da işte 240-270TL para bağlayıp ya beğenmezsem olayı var. Zamanla oturacak bu likit olayı tabii ki ama işte insan iyisini de denemek istiyor.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kangertech yedek parcasi satan neresi var istanbulda tanki kirldi
    Geçmiş olsun kardeşim sipariş etmen gerekiyor mecbur. Lokal olarak satan hiç görmedim yada Tahtakale'ye falan gitmek lazım.

Sipariş edersen 5'li sipariş et ilerisi için stok olsun

https://www.fasttech.com/products/0/...ni-replacement

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bu cok güzelmis bana boyle bisey lazim
    Joytech one herkes iyi diyor fakat tipini begenmedim 5 liralik lazerlere benziyor fotograflarda
    Bana resimdeki gibi kafasi degisen şık bisey lazim varmidir bildiginiz model ?
    Önemli olan tipi değil işlevi Şuanda ne kullanıyorsun bilmiyorum ama dışarı çıktığında rahat taşıma konusunda Ego One Mini üzerine cihaz tanımıyorum

Deniz Şortunun cebinde şununla gezmek zor olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    27 Nisan'da sipariş ettiğim coiller bugün PTT ile teslim edilecek normal posta ile istemiştim bu paketi 14 günde gelmiş oldu ücretsiz taşıma.

4 Mayıs'da sipariş ettiğim KangerTech TOPBOX Mini, DHL ile bugün teslim ediliyor 7 günde gelmiş oldu extra'dan 0,93 Usd taşıma bedeliyle.

Hep söylediğim gibi gönderim seçeneklerinde +show more options kısmını tıkladığınızda en altta çıkıyor DHL Global Mail seçeneği. En uygun maliyetle güvenli takip edebileceğiniz yöntem bu bence. Default olarak size ilk 3 sıradaki yöntemleri sunuyorlar sadece. Diğer türlü burada PTT ile boğuşmak zorunda kalıyoruz

Regular Air Mail - unavailable for this order
    Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
    EMS Speedpost Global Express +$32.10 (4 to 9 days in transit)

Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
    DHL Express +$48.15 (note possible surcharge for remote delivery areas)
    Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)
    Registered Airmail via Swiss Post - cannot ship to this address
    Registered Airmail via Sweden Post - cannot ship to this address
    USPS First-Class ePacket - cannot ship to this address
    Canada Express ePacket - cannot ship to this address
    United Kingdom (UK) Express ePacket - cannot ship to this address
    Australia/New Zealand Express ePacket - cannot ship to this address
    Registered Airmail via Malaysia Post - cannot ship to this address
    USPS First-Class via Hong Kong Post - cannot ship to this address
    Philippines Post - temporarily unavailable
    Registered Surface Mail via Hong Kong Post - cannot ship to this address
    France Express ePacket - cannot ship to this address
    Russia Express ePacket - cannot ship to this address
    Registered Airmail via Hong Kong Post FREE (12 to 20 working days in transit typical)
    Germany Express ePacket - cannot ship to this address
    Norway Express ePacket - cannot ship to this address
    South Korea Express ePacket - cannot ship to this address
    Singapore Express ePacket - cannot ship to this address
    Vietnam Express ePacket - cannot ship to this address
    FedEx ePacket SmartPost - cannot ship to this address
    Registered Airmail via Russian Post - cannot ship to this address
    TNT-PostNL Registered Airmail for Battery Products - cannot ship to this address
    Australia Expedited Air - cannot ship to this address
    USPS Expedited for Battery Products - cannot ship to this address
    UPS (Large Parcels) - cannot ship to this address
    China Post Surface Mail - cannot ship to this address
    DHL Global Mail +$0.93 (14 days in transit typical)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)