İlki başlangıç için ideal gibi gözüksede ileride yedek parça konusunda sıkıntı verecektir. Bu şekilde başlangıç cihazı olarak önerim Joyetech Ego One 2200 mah.
2. link ilerisi için düşünülmeli daha komplike bir cihaz olduğu için başlangıçta volt ısı ayarları, coil pamuk pil ıvır zıvır derken soğutabilir seni bu işten. Basit cihazla rodajı yapıp sonrasında basınç arttırmakta fayda var bence.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Nikotinsiz Maxboro siparişi verdim. Nikontsiz ve Marlboro aroması aynı anda nasıl olacak merak içindeyim. Sizleri de bilgilendiririm![]()
Eyvallah hocam peki bu dediginiz modeli modifiye edebiliyormuyuz ?
Instagram da gordum bi kactane basligini degistirmis kamuflaj kaplamis pil kismini karbon kaplamis cok hosuma gitti.
Aslinda benim elektronik sigaraya baslama amacim sigarayi birakmak degil.Sigaraya alternatif olarak kullanmak
Dediginiz modelden basliyorum ozaman eger hosuma giderse dediginiz gibi ikinci linktekine gecerim
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Herşey iyi hoş güzel de likit çok problem. Cihazlarımı aldım. Spark 90W TC + Subtank Mini. RBA ile kullanıyorum. Sarım yapmayı, pamuklamayı, herşeyi öğrendim ve kendim yapıyorum. Hatta şuanki sarımım, 22ga kanthal, 2,5mm çap, dış 5 - iç 3 tur, 0.22ohm bir sarım. Nikotin seviyemi de buldum, 9mg. 12mg bile olabilir hatta. Ama likit... Bir ara %100 VG(max VG değil direkt %100 vg), 6mg Nbase kullandım sonra kesmemeye başladı.
Uygun fiyatlı One Hit Wonder serilerini, Suicide Bunny serilerini,...vs. arıyorum, denemek istiyorum. Hatta gidip lezzet testi için bir tane RBA bile alacağım. Fakat likit yok da yok. Olanın da ya fiyatı yüksek ya da nikotin seviyesi bana uymuyor.
Legend(Efsane) marka likitlerin(Yerli olarak en sağlam marka şuanda yaptığım araştırmalara göre) test kitini sipariş ettim gelecek ama yetmeyecek gibi gözüküyor.
Yurtdışı opsiyonu şuanda riskli olması sebebiyle, böyle güzel yabancı likitleri satan bildiğiniz yerli bir satış sitesi ya da ne bileyim bir forum üyesi,...vs. var mı ? Likit problemini nasıl aşabilirim ?
Herkese bol buharlar...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Likit temini konusu biraz dert olabiliyor. Ama kişi kendi aroma tarzını bulduğu zaman yakın aromaları stoklayıp bu işi çözebilir.
Suicide Bunny serisi satan görmedim ben Türkiyede.
Önceki sayfalarda bana önerilen Five Pawns ürünleri vardı aşağıdantemin edilebilir. Ama mutlaka ödeme yapmadan stok durumu sorun.
http://www.esigarakapida.com/five-pawns
Five Pawns Likit - Castle Long Reserve 30ml
Castle Long Reserve, üç hafta boyunca işlenmiş meşe fıçılar içinde olgunlaştırılır ve demlenir. Kızartılmış Hindistan cevizi, fırınlanmış badem, kahverengi şeker, iki farklı vanilya (Madagaskar vanilya tohumu ve Fransız vanilyası), Kentucky viskisi ve yakılmış meşe tadını alacaksınız.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
One Hit Wonder seriside mevcut bu sitede ama fiyatlar Yurtdışına göre pahalıtabi
One Hit Wonder MadeinUSA
Castle Long Reserve yerli sitede 149 lira
En uygun fiyat iadeli taahhütlü posta ile ingiltereden 36,50 Sterlin 160 lira civarı yapıyor
http://www.vapeclub.co.uk/online-sho...ive-pawns.html
ft den yanlışlıkla alınmış kapağı açılmamış bu 2 likit var kimin işine yarar bilmiyorum ama boşa gitmesin ben vg-pg olayını karıştırdım acemiliğime geldi
https://www.fasttech.com/products/1297603
https://www.fasttech.com/products/1310908
bende nikotin miktarı az güzel aromalı likit istiyorum tavsiyeniz ne olur benim cihaz ijust2 0.5ohm kullanıyorum sigara isteğimi bastırsın diyerekten??
günde 1 paket sigara içiyordum sıfır nikotinli likit ile 4 günde 1 pakete düşürdüm ama amacım hiç içmemek
Bu cok güzelmis bana boyle bisey lazim
Joytech one herkes iyi diyor fakat tipini begenmedim 5 liralik lazerlere benziyor fotograflarda
Bana resimdeki gibi kafasi degisen şık bisey lazim varmidir bildiginiz model ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
kangertech evod dediğin gibi altı pil üstü tank ayrılıyo bişeyler oluyo ama rengi siyah galiba
Bu kangertech yedek parcasi satan neresi var istanbulda tanki kirldi![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Kaliteli likit bulmak gerçekten hem çok zor hem de gereksiz çok pahalı. Bu efsane likit tester kitim geldi, 2 tanesini denedim bugün şimdilik iyi gözüküyor. Ya da danaya girer gibi bavul ticareti 180ml one hit wonders getiren birine 3-4 arkadaş ortak girmek lazım. ***** 180ml Milk Man'e 240-270TL arası fiyat veriliyor. Sizin önerdiğiniz Castle Long da çok öneriliyor. Boba's Bounty de var. Var oğlu var da işte 240-270TL para bağlayıp ya beğenmezsem olayı var. Zamanla oturacak bu likit olayı tabii ki ama işte insan iyisini de denemek istiyor.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Geçmiş olsun kardeşim sipariş etmen gerekiyor mecbur. Lokal olarak satan hiç görmedim yada Tahtakale'ye falan gitmek lazım.
Sipariş edersen 5'li sipariş et ilerisi için stok olsun
https://www.fasttech.com/products/0/...ni-replacement
27 Nisan'da sipariş ettiğim coiller bugün PTT ile teslim edilecek normal posta ile istemiştim bu paketi 14 günde gelmiş oldu ücretsiz taşıma.
4 Mayıs'da sipariş ettiğim KangerTech TOPBOX Mini, DHL ile bugün teslim ediliyor 7 günde gelmiş oldu extra'dan 0,93 Usd taşıma bedeliyle.
Hep söylediğim gibi gönderim seçeneklerinde +show more options kısmını tıkladığınızda en altta çıkıyor DHL Global Mail seçeneği. En uygun maliyetle güvenli takip edebileceğiniz yöntem bu bence. Default olarak size ilk 3 sıradaki yöntemleri sunuyorlar sadece. Diğer türlü burada PTT ile boğuşmak zorunda kalıyoruz
Regular Air Mail - unavailable for this order
Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
EMS Speedpost Global Express +$32.10 (4 to 9 days in transit)
Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
DHL Express +$48.15 (note possible surcharge for remote delivery areas)
Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)
Registered Airmail via Swiss Post - cannot ship to this address
Registered Airmail via Sweden Post - cannot ship to this address
USPS First-Class ePacket - cannot ship to this address
Canada Express ePacket - cannot ship to this address
United Kingdom (UK) Express ePacket - cannot ship to this address
Australia/New Zealand Express ePacket - cannot ship to this address
Registered Airmail via Malaysia Post - cannot ship to this address
USPS First-Class via Hong Kong Post - cannot ship to this address
Philippines Post - temporarily unavailable
Registered Surface Mail via Hong Kong Post - cannot ship to this address
France Express ePacket - cannot ship to this address
Russia Express ePacket - cannot ship to this address
Registered Airmail via Hong Kong Post FREE (12 to 20 working days in transit typical)
Germany Express ePacket - cannot ship to this address
Norway Express ePacket - cannot ship to this address
South Korea Express ePacket - cannot ship to this address
Singapore Express ePacket - cannot ship to this address
Vietnam Express ePacket - cannot ship to this address
FedEx ePacket SmartPost - cannot ship to this address
Registered Airmail via Russian Post - cannot ship to this address
TNT-PostNL Registered Airmail for Battery Products - cannot ship to this address
Australia Expedited Air - cannot ship to this address
USPS Expedited for Battery Products - cannot ship to this address
UPS (Large Parcels) - cannot ship to this address
China Post Surface Mail - cannot ship to this address
DHL Global Mail +$0.93 (14 days in transit typical)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)