RS469745367NL tracking
22 nisanda sipariş verdim.kargo ne durumda bakabilecek var mı?
RS469745367NL tracking
22 nisanda sipariş verdim.kargo ne durumda bakabilecek var mı?
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Efkar Mangoyu denedim.
Meyveli likit sevenler için söyleyeyim: Çılgın atıyor.
Maxboro ise 5 yıldız almış ama bence ortalama.
Çok uzun zaman olmuş geliridi şimdiye kadar. Siparişi bilmiyorum ama eğer dahili pili olan bir cihaz ise bu ürün gelmeyecektir. 5 Mayıs'da pil içeren ürünleri taşımayı iptal ettiler. Arkadaşımın Sipariş ettiği 2 Ego One NL (Hollanda Postası) tarafından kabul edilmedi ve geri döndü. Para iadesi aldı.
www.17Track.net üzerinden arattığımda hata verdi sizin gönderi. Fasttech üzerinden ticket açtırıp sorgulayın eğer ürün pre advise olarak kalmışsa iade talep edin.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Moruk bu gönderi Singapur Post ile gelmiyor. NL üzerinden kontrol ettim önceki postta yazdığım gibi Pre Advise olarak kalmış bu ürün. Yani gelmiyor, Fasttech ile görüşüp iade almak gerekiyor.
30 Nisandan beri aşağıdaki durumda
Date Status of Shipment Country of Destination
30-04-2016 18:11 The item is pre-advised TURKEY
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şimdi abiler kardeşiler ben Kangertech Nebox'ın yanına yeni bir makine almak istiyorum. Ancak bu sefer SUBOX tarzı tankı yukarıda olan ve modifiye edilebilir bir model istiyorum. Farklı tank takabilme, yüksek duman hazzı vs.. SUBOX iyidir onu almayı düşünüyorum ama eVc kullananlar filan da var.. Tavsiye istiyorum, neler önerirsiniz?
FOR US BY US
[/CENTER]
99 markalı evyap likit siparişi verdim
kayısı + türk kahvesi + magic(captain black puro)
bakalım duruma göre bilgi paylaşımımız olur isteyen olursa vg75 pg25 20mg 25tl piyasada en iyilerden diye duydum vg pg almanyadan geliyormuş
20mg (stage 3) gibi olur yav![]()
Değişik bir likit markası gibi duruyor, deneme kiti olsa keşke.
Legend Liquid Premium Series(Efsane olarak da geçiyor) test kitimde 3 tad denedim. Ikarus güzel meyveli bir likit. Demeter da tropik meyveli ama bende geniz yanması yaptı beğenmedim. Şuanda Okyanus'u deniyorum, tütün hindistan cevizi harmanı, günlük için çok başarılı şuanda. Dediğim gibi 30TL'ye 8x5ML deneme paketini aldım ben, hepsi 6mg. Şuanda gidişat iyi gibi bakalım.
Bu arada 99 Likitlerinde kayısı yok, kavun siparişi vermiş olabilir misiniz acaba yoksa kayısı vardı da bitti mi ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Daha bugün elime ulaştı yeni coil ile temiz tank doldurdum kayısıyı 10 ml yakın içtim bayağı sardı beni
99 likit kayısı var yani 3mg içiyorum ben
Meyve aromalarında genel bir boğaz yakması çoğu kişide oluyor sanırım.
Bu sebepten meyve aromasını sevemedimkrema vanilya karamel cookie süt vs yumuşak içimli tatlar farvorim
paketin içinde pilde varbüyük ihtimal geri dönücek o zaman
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Bence tamamen alışkanlık ile alakalı, benimde y.dışından sipariş ettiğim sütlü kurabiyeli filan geldi. Denedim beni pek açmadı açıkçası, verdim arkadaşıma ondan elmalı likit aldımBuradan V3li4ht nickli arkadaş ta alıp kendisine uymayanları bana gönderdi, bugün onları teslim aldığımda deneyeceğim likitim bitmiş olursa
Ayrıca berkred abi, benim pilli gönderim geldi? Ancak ben pili amazon'dan aldım.. içinde tek bir adet pil vardı ama adetin bir önemi yok sanırım..
FOR US BY US
[/CENTER]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)