İADE-İthali Yasak tokat gibi geldi
just2 ve 3 *5li coil ama sorun ft den gelmesi sanırım aynı ürünler gb den 24/06 tarihinde siparişler 1/7 de geliyor ben ft siparişimi 13/6 da vermiştim
Dün ilk defa Clapton Coil denedim. Ağzım açık kaldı gelen aroma ve dumana. Muhteşem performans, şimdiye kadar içtiklerim arasında açık farkla en iyisi diyebilirim.
Fiyatı diğer hazır coillere göre biraz pahalı ama ben sadece hazır telini alıp RBD deniyecem. Normal tel üzerinde fotoğrafdaki gibi ekstra bir sarım var.
Tek handikapı pili ve likiti sömürüyor resmen![]()
https://www.fasttech.com/products/0/...il-head-5-pack
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu coil just2 ye oluyor mu mesela denemek isterim dhl sipariş gelirse ordan çekeceğim artık dhl seçeneğinde germany postası gibi geliyor![]()
iJust serisi için baktım ama Clapton bulamadım malesef. RBA takılabiliyormu iJust'a ? Rba'da clapton tel kullanıp denenebilir ama cihazın watt'ı düşükse ateşleyemez teli.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Abi bu coili topbox mini ile kullanabilir miyiz ?
Dün elektronik sigaraya berbat bir giriş yaptım. Cihazın yanında gelen 0.2 ohm coillerden midir yoksa hediye olarak gelen 12 mg nikotinli likitten midir bilmiyorum ama ne duman ne aroma alamadan coillerin hepsini yaktım sanırım.
Topbox'da kullanıyorum bende Claptonu.
Likit ne marka ? vg/pg oranları bellimi ? Nikotin değeri etkilemiyor coili. Etkileyen vg/pg oranları.
Kutunun içinde hangi coille vg/pg watt değerlerini gösteren kağıt çıkıyor ona dikkatli bakmalısın. Her likit her coille olmuyor malesef.
5 mayista verdigim topbox siparisinden hala ses seda yok![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)