User Tag List

Sayfa 51/231 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
4382 sonuçtan 951 ile 969 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik nargile vardı zamanında aynı şey değilmi bu ?

bende evde olması lazım benzeri yıllar oncesinden kalma once ona bakıcam ama

bana şuan tum lazım olanlar için kaliteli çok fiyat gozetmeksizin tavsiyelerde bulunabilirmisiniz + alışveriş yaptığınız güvenilir satıcı ve siteler

konuyu baştan sona okumaya üşendim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tavsiye bekliyorum direk al kullan şeklinde yokmu bakım tel sarma falan olmadan sadece likit koyup en az 6 ay baş ağrıtmayacak cihaz tavsiyesi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amk olum bizim geri dönen malzemelerin parası da gelmedi daha
    Hacı ticket açtınmı FT'de ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birşey sorucam dişlerinde ağrı çeken oldumu acaba birşeyi yanlış mı yapıyorum diye merak ettim. Birde cookies star aldım ama bana fazla tatlı geldi cidden böyle çok marjinal taraflara kaçmadan güzel bir likit tavsiyesi olan varmıdır?
    Baş ağrısı mide bulantısı duymuştum ama diş ağrısı ilk defa duydum

Şuanda tatlı geldiyse güneş görmeyecek şekilde çekmeceye koy, haftada bir çalkala. Bir ay sonra dem oturmuş olur tadı daha iyi olacaktır.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Velocity Mini Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer dış çap kaç mm ? Ego One için direk uygun mu
    Üzgünüm ama Ego One bu tip bir atomizeri ateşleyemez watt olarak yetersiz kalır :/ Dış çapı 22mm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende tavsiye bekliyorum direk al kullan şeklinde yokmu bakım tel sarma falan olmadan sadece likit koyup en az 6 ay baş ağrıtmayacak cihaz tavsiyesi
    Joyetech Ego One serisi cihaz alabilirsin ama coil masrafı bir süre sonra sinirini bozabilir ve Mod bir cihaza geçmek istersin.

dahili pili olan bir cihaz istersen bunu yurtdışından almak imkansız malesef çünkü pil olduğu için taşımıyorlar.

Ben aşağıdaki cihazı aldım kendime son derece memnunum.

Mod
    https://www.fasttech.com/p/4024300

Yedek cam
    https://www.fasttech.com/p/4348400

Yedek Coil
    https://www.fasttech.com/p/4321600

Starter kit içinde gerekli malzemeler geliyor 1 ay idare edecek şekilde ama yanında yedek coil almakta fayda var sarım vs işine başlamadan önce alışma evresinde. 18650 tipinde pille çalışıyor. Pili buradan temin etmek mümkün ben LG kullanıyorum 25 lira tanesi Sony'ler var 50 lira gibi gibi

RBA ve RDA hazırlama evresine geçecek arkadaşlar için aşağıdaki ürünler gerekli olacaktır.

Pamuk
    https://www.fasttech.com/p/4428500

Kanthal Tel
    https://www.fasttech.com/p/2553300

Tel Sarma aleti
    https://www.fasttech.com/p/2555100

Kangertech starter kit içinden RBA coil çıkıyor. Benim sonradan aldığım RBA'lar (rengini sevdiğim için ) dandik çıktı çünkü malesef likit aktı bunun kullanınca. Bundan almayın

https://www.fasttech.com/p/3822804

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı ticket açtınmı FT'de ?
    Açtım hacı da daha tık yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açtım hacı da daha tık yok
    Mail at hacı biraz sert yap. Lan bide ne bahtsızsın ben siparişteyken iptal ediyorum 1,5 Doları bile iade diyorlar

semsialtunbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende topbox minimi aldım bugün, pil ve likit lazım şimdi tabi gümrükte takılır falan diye almamıştım onları hemen, ozaman yukarıdaki posta göre bide yedek coil siparişi vereyim bu yanana kadar onlar gelir, yedek cam kırılma vs durumunda lazım sanırım ondan da alırım, baya bi süre idare eder beni böyle dimi? pilde 2 lg bir sarj cihazı, likit de artık tavsiyelere göre likitimden isterim, ankara içi pil likit konusunda yardımcı olabilecek varsa akşam dumanlayım hemen?
    SM Spacers

http://www.facebook.com/smspacers

instagram: @smspacers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı semsialtunbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende topbox minimi aldım bugün, pil ve likit lazım şimdi tabi gümrükte takılır falan diye almamıştım onları hemen, ozaman yukarıdaki posta göre bide yedek coil siparişi vereyim bu yanana kadar onlar gelir, yedek cam kırılma vs durumunda lazım sanırım ondan da alırım, baya bi süre idare eder beni böyle dimi? pilde 2 lg bir sarj cihazı, likit de artık tavsiyelere göre likitimden isterim, ankara içi pil likit konusunda yardımcı olabilecek varsa akşam dumanlayım hemen?
    Güle güle dumanla

Ben vape band aldım camın kırılmaması için ama ne olur ne olmaz yedek cam tutmak lazım stokta

Vape Band
    https://www.fasttech.com/p/4568700

Cam kırıldığında yerine şırınga takıp çözüm üretenlerde var gerçi

Cubis cam yenileme | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle dumanla

Ben vape band aldım camın kırılmaması için ama ne olur ne olmaz yedek cam tutmak lazım stokta

Vape Band
    https://www.fasttech.com/p/4568700

Cam kırıldığında yerine şırınga takıp çözüm üretenlerde var gerçi

Cubis cam yenileme | Elektronik Sigara - Tam BaÄŸımsız Bilgi PaylaÅŸım Forumu

teşekkür ederim ben bi yedek siparişi geçeyim ozaman hemen anca gelir, bu rda rba farkını nedir peki abi benim cihazdaki hangisi? bunlara da kendimiz tel sarabiliyo muyuz?
    SM Spacers

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eVic VTwo Mini ile birlikte Tron S aldım fakat tron S cihazı yatık olarak biyerlere bıraktığımda sürekli akıtıyo. Biyerlerde bi hata yapıyo olabilirmiyim acaba ? Yada yan yattığında akmayacak bişiler önerebilirmisiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.sahibinden.com/ilan/alis...18615540/detay

bu pili kullanabilir miyim mah değerleri vs uyumlumudur acaba? kendi mahallemde buldum uyarsa alırım akşam
    SM Spacers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu pili kullanabilir miyim mah değerleri vs uyumlumudur acaba? kendi mahallemde buldum uyarsa alırım akşam
    uyuyor dostum
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    teşekkür ederim ben bi yedek siparişi geçeyim ozaman hemen anca gelir, bu rda rba farkını nedir peki abi benim cihazdaki hangisi? bunlara da kendimiz tel sarabiliyo muyuz?
    Starter kit ile gelen RBA yani yeniden yapılabilir atomizer. RDA ise bende detaylı olarak dün öğrendim, cam tank olmadan pamuğun üzerine direkt olarak damlatarak kullanabileceğiniz atomizer.

Her iki atomizerede tel sarmak zorundasın yoksa kullanılmaz. Hazır telde satın alabilirsin, ben 20 tane hazır teli 2 dolardan aldım duruyor sarmak istemezsem teli hazırı kullanıyorum ama tabiki Kanthal tel kalitesi yok hazırda.

Kanthal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eVic VTwo Mini ile birlikte Tron S aldım fakat tron S cihazı yatık olarak biyerlere bıraktığımda sürekli akıtıyo. Biyerlerde bi hata yapıyo olabilirmiyim acaba ? Yada yan yattığında akmayacak bişiler önerebilirmisiniz ?

Amca akıtmayı kullandığın Atomizerden dolayı yapıyor veya oring'den kaçırıyor (çok seversin ) Top Tank bahsettiğim dandik atomizer dışında şimdiye kadar hiç akıtma yapmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Pil cihaz için uygun olan 18650 pillerden ama Allah korusun pil sahte ise istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsin. Benim aldığım satıcı kesinlikle orjinal satıyor çoğu marka var. Ben LG tercih ettim parasına göre müthiş performans

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede toptank var yan bırakırsan eğer akıyor drip tip in oradan o normal değilmi zaten koray abi bizi bi zehirledin zaten herkes hazırmış bu siparişlerin sonu kesilmiyor iki paketim yolda taifun gt-2 ve yedek drip tip aldım sonra dayanamayıp silikon kılıf yedek cam tel coil aldım bekliyoruz kargoyu kargo gelsin arkasından yedek mod alıcam pico alacaktım 23 mm atomizer büyük geliyormuş aslında kibar bişeyler bakıyorum öneri varsa alalım.Birde sapphire hulks lime yada bi arkadaştan ev yap likit almıştım hangisinin yaptığını bilmiyorum boğazımı tahriş etti iki gün içemedim bugün likitimden zıkkım ve dragon milk söylemiştim şubedeymiş buharitandan cookies, star magolomania siparişimde gelmiş galiba bende ki likitlerin nikotini fazla 6mg ydi belkide boğazım onun için tahriş oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendede toptank var yan bırakırsan eğer akıyor drip tip in oradan o normal değilmi zaten koray abi bizi bi zehirledin zaten herkes hazırmış bu siparişlerin sonu kesilmiyor iki paketim yolda taifun gt-2 ve yedek drip tip aldım sonra dayanamayıp silikon kılıf yedek cam tel coil aldım bekliyoruz kargoyu kargo gelsin arkasından yedek mod alıcam pico alacaktım 23 mm atomizer büyük geliyormuş aslında kibar bişeyler bakıyorum öneri varsa alalım.Birde sapphire hulks lime yada bi arkadaştan ev yap likit almıştım hangisinin yaptığını bilmiyorum boğazımı tahriş etti iki gün içemedim bugün likitimden zıkkım ve dragon milk söylemiştim şubedeymiş buharitandan cookies, star magolomania siparişimde gelmiş galiba bende ki likitlerin nikotini fazla 6mg ydi belkide boğazım onun için tahriş oldu
    Bende de aynı Toptank ama sadece bahsettiğim sahte atomizerde yaptı akıtmayı. Drip tip'den akan likit dumanı çektiğinde likit borusunda kalan likittir fazlası gelmemesi lazım. Ben arada drip tip'i söküp peçeteyle alıyorum orada birikenleri Ben amerikadan gelenlerden içiyorum 6mg problem olmuyor. Likitin kalitesi gerçekten çok önemli, dandik olup Mg'de yüksek olunca mahvediyor insanı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)