isteyene elimde kangertech topbox mini set var uygun fiyattan verebilirim.. wismec+girffin ikilisine geçtiğimden dolayı satılıktır..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Yeni baslayacak ve cihaz arayisinda olan varsa dusunmeden ijusts alsin,guzel makina yapmislar. 1-2 haftadir kullaniyorum.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Daha önce Joyetech Ego One ve Kangertech Topbox'ım vardı, coil sarmaya üşendiğim ve champix kullandığım için elden çıkardım.
Ayda yılda 1 dumanlamalık cihaz bakıyorum, bir sürü alternatif çıkmış
Hazır coillerini bulmakta sıkıntı çekmeyeceğim kolay bir cihaz var mıdır ?
yurt dışından getırenler yasaklı bu mal çoğu trye satış yok yazmış ozel bir yontemı parça parça getırtme vs ayrı paketleme yada favorı satıcınız varmı bunları yapabılen annem ıcın almayı dusundumde.
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Nargile cekimine amaciyla Serpent Mini'ye hangi teli onerirsiniz arkadaslar?
Bu da bizim ceyiz
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Tesekkur ederim hocam cevap icin.
3 saattir nette arastirma yapiyorum, kayda deger hic birsey bulamadim desem yeridir. Bu e-sigara konusunda forumlar o kadar alt ust olmus ki, hangi bilgi dogru-hangisi yanlis bilgi ayirt edemiyorum. Her kafadan bi ses cikmis.
Biraz once de melo'nun camini catlattim. Oyle bi sikismis ki, sanki kaynatmislar oraya. Atomizerin alti da ayni mod'tan sokemiyorum. :/
Bu kadar negatif seye karsin, my man'in kokusu harika. Icesim geldi likiti.![]()
"Korkmadık, savaştık"
@MBuğra o myman'i nereden aldın ? Rengi bir acayip sahte olmasın ?
Nikotinsiz'de gördüm ama o öyle şeffaf değildi. Bildiğin bal rengi oluyor.
Ebay'den aldim, linki de su: One Hit Wonder Usa E Liquid Vapour Juice 20ml Glass Bottle 0mg | 3mg | 6mg | eBay
Bu arada evet, nikotinsiz likit kullaniyorum![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)