Forumlara vs. bakıyorum ama kafam basmıyor halayak pamuğu yok teli bilmem ne uğraşması zor, gerçekten emek gerekiyor. daha böyle standart bir ürün yok mudur?
0.30 ohm ile sigara içimi yapmanızın mantığı nedir?
neyse uzun uzun açıklamaya erinmiştim ki biri oldukça güzel anlatmış;
"Selamlar, Sigara içimi yapmak istiyorsanız ona göre atomizer seçmelisiniz. Bunun sebebi sigara içimi diye tabir edilen şekildeki atomizerlerin yapısında hava kanalı dardır. Dar yerden geçen hava normal sigara içiyormuş gibi biraz ağızda vakumlama yapmayı gerektirir.. dar hava kanallı atomizerlerde ciğer çekimi çok zordur, çabuk yorulursunuz.
İkinci kısma gelecek olursak. Teorik olarak her her ohm değerinde sigara içimi yapabilirainiz. Elinizde sigara içimi için bir atomizer var diyelim. 0.3 ohmluk sarım yapıp sigara içimi yapabilirsiniz fakat bu sarımı ısıtmak içibn yüksek güç vermeniz gerekecek. Yüksek güç versiğinizde alacağınız buhar sıcak olacak. Artı olarak dar hava kanalından gelecek olan hava akımı sarımı yeterince soğutamayacak ve pamuğunuzun ömrü büyük ölçüde düşecektir. Aynı atomizere 1.5 ohmluk sarım yaptınız diyelim. Kullanacağınız güç büyük olçüde düşecektir. 1.5 ohmluk sarımı daha ince telle elde edeceğiniz için hava kanalından gelecek olan hava akımı sarımı soğutmaya çok büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Alacağınız buhar 0.3lük sarıma göre daha soğuk olacaktır. (Buz gibi değil tabiiki de) pamuk ve telinizin ömrü büyük ölçüde yükselecektir. Enerji tüketimi çok daha az olduğundan tek pille gümü çıkarabilirsiniz."
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Kalın tel ile yüzey alanı genişlediği için daha bol buhar + daha güzel aroma. Yazıyı kim yazmışsa yanlışları var, İzmir'desin buyur bir ara buluşalım buhar soğuk mu sicak mı sen deneyerek karar vermiş olursun . Bugüne kadar en azından 100 tane atomizer sahibi oldum, ilk günden itibaren kendi sarımımı kendim yapıyorum. Elimdeki Kayfun v4 ile 0.20 ohm ile 2.0 ohm arası her direnç ile kurulam yaptım 0.28'den 0.50 mm her teli denedim . Benim için en ideal kullanım 0.40 tel ile 0.30 ohm oldu .
Kopyala yapıştır yaptığın yazı benim için bir şey ifade etmiyor, direncin sigara içimiyle alakası yoktur yani 1.5 ohm ile içilecek diye bir kaide yoktur.
Arkadaşlar vaperesso mini var elimde fazla. Guardian atomizer ile birlikte. 1 aydir kullanıyorum. Arzu edene 250 liraya hemen verebilirim.
Kaliteli likt ariyorum perpada bi yerde varda 200-250 tl istiyor o ayrda nerden bulabilirim
C R M performance
geekvape griffin 25 top airflow atomizer arıyorum fiyatı uçmamış insan gibi fiyat vericek varsa ö.m bekliyorum![]()
Merhaba,
günde yarım paket parliament uzun içiyorum. ben de likitli bi makina edinmek istiyorum. Ancak anladığım kadarıyla model ve kullanılacak likit çeşidi çok fazla.
makina tercihini neye göre yapmalıyız? ilgili bir mesaj varsa numarasını paylaşır mısınız ?
Bei Facebook anmelden | Facebook
burda bulursun , mesela 120 tl 2 hafta kullanmıs olarak vardı,sıfır satanlarda var
100 tane atomizerin marka ve modellerini sayar mısınız? Türkiye gibi kısıtlı bir ülkede 100 çeşit atomizer kullanmakburası biraz recep ivedikteki balık sahnesi gibi oldu..
kaliteli bir atomizer yüksek ohm ilede size istediğiniz aromayı sunabilir.
sigara içimi yaptığınıza emin misiniz? o ohm değerinde telleri ısıtmak için oldukça fazla güç vermek durumundasınız pamuk yakma ihtimaliniz yüksek likit ve pil tüketiminiz fazla.. mantığı ne yani o kadar düşük ohm ve yüksek güçle sigara içimi yapmanın? 40-50 watt verilmiş bir cihazda sigara içimi gibi daha yumuşak ve ufak bir çekim yaparken pamuğu yakmak çok zor olmasa gerek..
bu durum ben aile arabası istiyorum ama ferrari olsun gibi bi şey oluyor.. neyse keyif sizin. bol buharlamalar..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Her halde 4 yılı geçmiştir e-sigara kullanmam. Türkiye gibi kısıtlı derken daha geçtiğimiz seneye kadar yurt dışında kargolarında sorunda yoktu, bir avuç insan vardı elektronik kullanan daha böyle forumlara düşmemişti bu konular .
Kaliteli atomizer diyorsun , şu anda elimde 3 tane yurtdışı fiyatı 150+€ olan cihaz var yani güncel çin malı sonradan populer olan hazır coilli cihazları sadece denemek için kullandım . 100 atomizer olmasın ama seni kırmayayım ama 80 tane vardır en azından, çocuk gibi saydırma bana şimdi. Taifun, Kayfun ,Squape, Eden, Erlkonigin gibi markaların eski serilerinde beri hepsine sahip oldum sahip olduğum rdaları hatırlamıyorum bile.
Böyle kesin yorumlar yapmak yerine tecrübeden faydalanmayı dene. Ben evde kendi clapton ve türevrini sarıp kullanıyorum hazır almıyorum . Piyasadaki çoğu yeri likit üreticilerin ilk üretimlerini, denemek için tester yolladığı zamanlardan beri bu işin içerisindeyim . Ciddi anlamda hobi olarak yapıyordum . ,
Evet sigara içimi yaptığıma eminim , hiç pamuk yakmadım , dna30 chipler çıktığından beri 1 ohmun üzerinde coil kullanmadım . Hiç bir zamanda ezbere, gözüm kapalı, başkasının dediği kuralmış gibi de davranmadım .
Wismec rx200 , joyetech evic vtwo , griffin top airflow isteyen yok mu![]()
Elimde joyetech ego one var 2 adet set gelenden kısaca
Likit olarak sapphire premium almıştım rezalet ötesi kısaca özetlemek gerekirse likiti makinadan mı benden mi bilmiyorum acayip boğazımı yaktı duman performansı rezalet
12 mg nikotinli almıştım ondan sebepli mi bilmiyorum
Vanilya vs hem şekerli hem sigaraya yakın aromalarda likit tavsiyesi olan varmıdır? Ayrıca birde böyle nargile tadında fresh karışık aromalı likit önerisi alabilirim
sapphireler çok kötü çıkınca sigaraya dönmüştüm yine mecbur, elimdeki cihaz yeterli mi sizce?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)