Arkadaşlar inanılmaz şekilde zehirlenmeler, yan etkiler, böbrek rahatsızlıkları, vucüt üzerinde alerjiler çokca var. Sitede dile getirmiyolar nedense? Ben sağlık sektöründe çalışıyorum. Satışçılarımız doğal olarak fazlasıyla doktorlarla muhattaplar. Duyduğum rahatsızlık yada yan etki inanılmaz fazla. Araştırmadan bakmadan likit alıp içmeyin. Burda önce çıkıp şöyle iyi böyle iyi şöyle rahat diye atıp tutuyolar. Sonra yan etkisi olunca çıkıpta şu var bu var demiyolar. Lafım kimseye değil. Şimdi yine 1000 tane adam atlıcak.Şöyle iyi böyle iyi diye. Ben birşey savunmuyorum yada kötülemiyorum. Bende geçmeyi düşünüyorum bu yüzden fazlasıyla araştırıyorum. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum sadece..
likit konusunda haddinden fazla dikkatli olmak gerekiyor çok haklısınız
ilk e sigaramı aldığımda natura adlı likit vermişlerdi yanında onu içtim bi süre valla ağız boğaz sağlığımdan olacaktım neredeyse
likitim com dan almıştım resmen rahatlamıştım ve eminimki çok daha iyi likitler mevcuttur
facede buhar gruplarında bilindik adamlar oluyor onlardan almak lazım ya da parayı verip kaliteli marka tercih edilmeli
biraz araştırma yapılarak en iyi likit markaları zaten öğrenilebiliyor bile bile lades dememek lazım
- Bize Her Yer TRABZON
Likit arıyan arkadaşlar i just s imi forumdan bir arkadaşa verdiğim için 50ML Eliquid France Supreme 0.6mg premium likitimi veriyorum ilgilenen pm atsın![]()
Zaten esigara kullanan herkesin fazlaca su içmesi öneriliyor. Likitin içinde ki pg bazı insanlarda alerji yapıyor boğaz şişmesi, sivilcelenme vs. gibi o zamanda sadece vg li likitler içilmesi gerekiyor. Sigaradan az zararı olduğu gözle gözüküyor ama uzun süre kullanımda ne gibi zararı olur bunu kimse bilmiyor.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
4 Günlük G Priv var satılık düşünen olursa..
ÖZellikleri sitesinde mevcut, kit halinde.
http://www.smoktech.com/images/produ..._34_525815.jpg
Arkadaşlar o kadar çok şey okudumki çok kafam karıştı sigaradan kurtulmak istiyorum, şu konuyu bir toparlasak az buz değil 100 syf. ya yaklaştı konu bunun için forumdan bir bölüm istesek filan yada 3 ana baslık altında toplansa cihazlar + kullanımı + likit..
Kendime geliyim ellerim beceriklidir chip tamircisi olduğum için bu rda mı tel sarma mı ne o işi kendim kolaylıkla hallederim evimde benim için hiç problem değil ama faktörler neler burda alıcağım mod ne olmalı boyut filan önemli değil şarz konusuda önemli değil benim için ayaklı akü gibiyim devamlı hediye powerbank geliyo firmamıza kaldıki iş arkadaşlarım yurtdışına çok sık gidiyor onlardan likit te alabilirim şu an kazara elimde Red Kiwi eGo Serie diye cubuk tarzı mini deniyor heralde o cihazdan var aksam temizledim filan öyle çok duman atma gibi bir mevzu yok biraz sigara isteğimi kesti ama dumanı yetersiz kaldı duman istedim baya baya, elimdeki likit te dekang vapor flavor diye bir likit jelatinini sıfır aksam açtım ama gel gelelim en az 1,5 yıldır dolabımda duruyodu, whatsapp tan filan konusabiliceğim yardımcı olacak bir arkadas var ise pm atablirmi.
arkadaşlar sigara kullanmıyorum ama sahsi düşüncem ben kendim campix denilen ilaçla bıraktım cevremdeki bir cok insanada tavsiye ettim bu elektronik sigara sadece kendinizi kandırmaktan başka birsey görmüyorum ben ama campix kulanırken bile sigara içiyorsunuz zamanla ortalama 10 gün sonra otomatikmen sigaradan zaten soguyorsunuz vücudunuz sanki nikotin sigarayı istememeye başlıyor. hani insan hasta olur sigara istemez tıpkı bu şekilde ben kendim bu ilaç sayesinde bıraktım ve 6 yıl oldu neredeyse umarım sizde en kısa sürede bırakırsınız...
gariban 106 gti....
arkadaşlar kardeşim yurtdışında yarın e-sigara satan dükkana gidecek aldırmam lazım birşeyler bana iyi marka modelleri yazarmısınız ona whatsapp dan yazayım gittiğinde sorsun bi arkadaşım şunları önerdi
smok g-priv 220
BMI serileri
Boxer serileri
100-200 dolar arası verebilirim.Komple set istiyorum başka neler aldırmam lazım likitde aldırıcam..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ben pek e-sigaraya sıcak bakmıyorum cunku acıkcası aromalı duman bana gore degıl. duman cıkması cıkmamasıda onemlı degıl yeterkı stres altında yada keyfı nıkotınımı karsılasın.
bu ıs ıcın ayırdıgım bı butcem yok daha dogrusu ılk etapta %50 rısk ıcın ne kadar az harcarsam o kadar ıyı dıye dusunuyorum.
ne onerırısınız.
Arkadaşlar en son Aramax marka likid aldım vanilyali ilk denediğimde tadı çok güzeldi. kullanmaya devam ettikçe likidin tadı gitti sadece buhar gelmeye başladı. makineyle alakalı olabilir mi yoksa likid mi kötü. makine joyetech egrip oled cl
damak tadı burun gıbıdır,parfumu nasıl koklamaya basladıkca burun alışır buda aynı,nescafe alın dilinizin üzerine 5 10 sanıye burundan nefes alın reset atsın birde öyle deneyin,coil pamuğu yanmıs olabılır sonrasında yanık tadı gelmeye baslarsa coili değiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)