Marlboro touch aqua sigara kullanıyorum. E sigaraya geçicem i just s düşünüyorum. Tat olarak içtiğim sigarayı aratmayacak likit önerisi olan var mı alırken o likiti alayım.
avrupa yakasında nerden alabirim yada nette güvenebilir alabileceğim bi adres varmı ?
genelde mentollü sigara içiyorum hangi ürünü ve hangi likiti önerirsiniz
tabi ya ...
@AykutB. Yazıcıoğlu onun hemen bitişiğinde golf bilgisayarın yaninda bir pasaj daha var. Orada sabit fiyat ijust s likitle 200
Otomatik klavye kafasina gore bisiler duzeltmis
Yazıcıoğlunun hemen yaninda bir pasaj daha var. Gold bilgisayarin yaninda girişi . orada elektronik sigara satan dükkânlar var hepsinde sabit fiyat. Pazarlık yapmıyorlar pek. İ just s 200 tl bir likitle beraber.
Merhabalar,
ilk 5 sayfayı okudum, sondan da 5 sayfa okudum. Yeni başlayacaklara pek tavsiye göremedim o yüzden yazma gereği hissettim. Özellikle Koray abi(@Xor), sonucu ne oldu bir de senden duymak istedim. Yazdıysan da 90 sayfa içinde göremedim kusura bakma![]()
F/P oranı en iyi cihaz illaki vardır öncelikle bunu merak ediyorum. Aynı zamanda araştırmaya da devam ediyorum tabiki.
kaliteli cihaz neye göre belirleniyor çok faktör var gibi kafam da karıştı açıkçası. Aydınlatacak varsa çok iyi olurHatta yüz yüze görüşebiliriz, çay sohbet vs..
Kullanmak için almıştım fakat cihazı vericem cumartesi günü onun için, Eliquid France Supreme 50ML 0.6MG likit var elimde isteyen varsa premium likittir. 60TL ye verebilirim.
eleaf i just s sipariş verdim bugün, 180 liraya orjinal
yarın elimde kısmetse
eski joyetech mega mın ateşleme düğmesi içeri göçtü, nette izlediğim videolardan sökmeye çalışırken cihazı paramparça ettim en son sinirden
parliementten başkada içemiyorum, dün sabahtan bu yana sigaraya 40 lira para vermişim
likite devam![]()
- Bize Her Yer TRABZON
makinayı sipariş ettiğim kişi e sigara forumundan buldum bugün, iletişim bilgilerini ve konu linkini göndereyim size özelden en uygun fiyat onda gördüm ve direk aldım bugün
az önce sms geldi kargoyada verdiğine dair
benim elimde likit var eskiden kalma, likitim com dan sipariş veriyordum ve beni kesiyordu zıkkım ve kavoon olanı içiyordum en son
şuan evyap denilen evde kendileri likit hazırlıyan kişiler var antalyadan biriyle görüşüyorum muhtemelen konuşma sonunda ondanda 2 adet likit alacağım
kısacası pm atıyorum..
- Bize Her Yer TRABZON
Arkadaşlar ben duman ve aroması için istiyorum bunu nargile gibi yalandan çekeyim üfleyim piyasada en çok tutulan fiyat performans olarak hangi cihazı alalım, yok pamuğu yok teli en zahmetsiz tutulan cihaz hangisi çok karışık bu işler biri yardım etsin lütfen fiyat olarak max 300
Joyetech ego aio D22 siparişi verdim. 160 tl ye . Önceden de arkadaştan kullandım 1-2 fırt beni tatmin etti .
Fiyatı da bu aralar indirimde düşünen olursa kaçırmasın. Hava kanal ayarı falanda var2 ml tank kapasitesi var inşallah yeter.
Orijinal coille sıvı falan akıtmıyor da. Bu coil ömrü kaç gün oluyor. (1 ay falan olsa benim için çok iyi olacak). Bi de coilli nereden temin ederiz. Sağlam bi de likit sitesi önerirseniz çok makbule geçer.
Fiston layt ta her gün 10 lira 10 lira . Sonunda vergi içmeyi bırakıcaz bununla da inşallah sigarayı da bırakırız.
Coil ıcın sımdıden yurtdısı sıtelerınden sıparıs gecın anca gelır tabı gecerse o da yoksa ulkemızde adetını 10-15 lıradan satıyorlar. Coıl sızın kullanımıza ve likitinize baglı olarak 1 hafta 10 gun gıtmektedır. efjar vardı kapattı oda. likitim yada vapesıs kullanabılırsınız.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)