Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
arkadaşlar avokado nun teli sıkıştırdığımız minik vida gibi parçası varya 4 tane hani.. heh ben onun alyan giren tarafını aşındırdım.. yenisini nerden bulabilirim adı nedir?
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Bende buharlandım sonundaUmarım memnun kalırım aletten (birde arkadaşlar aliexpress den yedek coil sipariş edicem kaçlık almam lazım bu ürüne ? )
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
80vg 20 pg al onlar 50 ye 50 verıyor olabılır onuda ıcemezsın kotu oluyor tad vs. Demleme olayı da aromaların ustunde yuzde kac koyacagın yazıyor zaten ortalama %5 - %7 konuyor o orana gore koyup guzelce karıstırıyorsun. Sonra agzını kapatıp 2-3 hafta hergun 5-10 dk calkalıyorsun karanlık ve oda sıcaklıgında bı yerde saklıyorsun. 3 hafta sonra acıp bakarsın tadına oturmusmu oturmamısmı dıye. Tad tam oturmamıssa 1 hafta daha aynı seyı yaparsın.
O zor sankı ıcınde kaldıysa cıkartma ısını nasıl yaparsın bılmıyorum. Hırdavatcılarda fln kac mm ıse orası onun ıcın bır vıda bulabılırsen o da ısını gorur. 2mm olması gerekıyor ama emın degılım.
0.5 ohm luk hazır coıllerı yeterlı olacaktır.
her coil uyar mı ? Mesela şu ürün ?
Aliexpress.com : Buy 100% Original Joyetech Cubis BF RBA Coil 0.5ohm Atomizer Head for Cubis/ eGO AIO/ Cuboid Mini Vape Tank Rebuildable Coils ecig from Reliable atomizer head suppliers on VapeOnly e-Cigarettes
Birde renkli cam lar var atomizer camları yine aliexpress de , standartmıdır o tüp camları yoksa ölçmem mi lazım ? (standart değilmiş baktım şimdi) ölçtüm camı 2x2.4 cm çıkıyor.Göremedim o boyda.
ufaktan çözmeye başladım ama anlamıyorum hala @Revolution
mesela benim aletin atomizeri TFV8 miş.. aliexpress e yazdım mesela coil olarak bu çıkıyor
3Pcs/lot Smok TFV8 Coil Head Coil V8 X4 V8 T8 V8 T6 V8 Q4 V8 RBA Electronic Cigarettes For Smoke TFV8 Tank Atomizer Vaporizer on Aliexpress.com | Alibaba Group
ama bunların seçenekleride var
V8 T8 Coil- V8 Q4 Coil- V8 T6 Coil- V8 RBA Coil- V8 X4 Coil
bunlardan hangisini alıcam T8 , Q4 , T6 , RBA , X4 bunlar ne demek ?
Ayrıca şu linktekiler uyuyorsa e bunlar çok çok daha ucuz ? Yukarda 3 tanesi 10 dolardan başlarken burda 5 tanesi 5 dolar ...
Ayrıca şu linktekiler uyuyorsa e bunlar çok çok daha ucuz ? Yukarda 3 tanesi 10 dolardan başlarken burda 5 tanesi 5 dolar ...
Aliexpress.com : Buy 100% Original Joyetech Cubis BF RBA Coil 0.5ohm Atomizer Head for Cubis/ eGO AIO/ Cuboid Mini Vape Tank Rebuildable Coils ecig from Reliable atomizer head suppliers on VapeOnly e-Cigarettes
mesela baby olan modeli aynı atomizer için baby ne oluyor... Zor valla nasıl çözücem bu işi
e zigarette core original Smok TFV8 Baby Replacement Coil head TFV8 baby T8 T6 X4 Q2 TFV8 baby RBA coils -in Atomizer Cores from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Sen rba coıl alıcaksın belkı cıhazından bıle cıkıyordur zaten kendı tel ve pamuklamanı yapıcaksın o cıhazı hazır coıl ıle kullanırsan verım alamazsın fazla. Kendın sarımını yaparsan daha zevklı olacaktır.
Vg akıskanlıgı saglıyor dıye bılıyorum acılık ıle alakalı bır bılgım yok ben sureklı max vg lı lıkıt ıcıyorum evyapta da 80e 20 kullanıyorum buhar ıcın. Cıhaz kaldırır bence oyle bı sorun olucagını sanmıyorum cogu lıkıtler zaten 80e 20
İçinden 2 tane çıktı , birtanesi 0-15 Ω diğeride 0-2 Ω.... hangisini kullanayım birde 0.5 Ω direk bulamadım en iyi duman için hangisidr bunlardan... RBA da alayım denerim üşenmessem. Birde şunu merak ettim 0-15Ω da altında 30-70W best 45-60W diyor , bu 30-70 arası çalır ama en verimlisi 45-60 mıdır demek ? Öyle ise Bunu takınca aletten 60W mı seçicem ?
Ω yazmış garip garip çıkmış ohm demek istedim iyice sapıttı forum.
Abi aman diyeyim senin atomizerin TVF8 değil, TVF8 Big Baby.
Farklı atomizerler, alacağın coiller baby familyasına ait olması lazım, RBA'da alacaksan baby rba kitini alacaksın.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)