Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
TFV8 big baby diye aratınca hiçbirşey çıkmıyor aliexpress de3 adet var bu kafalardan Baby beast , Big Baby Beast ve Cloud Beast... Baby ile big baby birbirine uyumlu zaten coilleri , cloud beast apayrı diğerlerine uymuyor... Ama bu aliexpress deki linkde ne cloud beast ne baby beast hiçbirşey yazmıyor... Nerden anlıcam hangisine ait olduğunu ?
3Pcs/lot Smok TFV8 Coil Head Coil V8 X4 V8 T8 V8 T6 V8 Q4 V8 RBA Electronic Cigarettes For Smoke TFV8 Tank Atomizer Vaporizer on Aliexpress.com | Alibaba Group
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu da olur duzenleme olmadıgı ıcın dıger mesaja ekleyemedım.
Tahmini Teslimat Zamanı
beyler iki gündür yanmış nargile içiyormuşum gibi bi tat var
yani şöyle gırtlakta bi kalıntı bırakıyor , öksürtüyor .. neden olur bu
tabi ya ...
Bugun aletimi kurdum şöyle ilk güzel bir fırt alayım dedim az daha boğuluyordumNe kadar ağırmış çekimi öksür öksür bi hal oldum.. Sonra ayarladım biraz şimdi fena değil korkarak çekiyorum içime.Ama şunu diyim daha sigara içmedim bugun , psikolojik mi bilemicem ama canım istemedi daha.
Bu coil i doldurdum şimdi , ben bu aleti cebime attığımda alet yan veya ters dik durursa bu likit uç kısmından akmıyormu arkadaşlar ? Milleti görüyorum cebine atıp çıkıyorlar coil pamugu engelliyor mu çektiğimiz yerden akmasını ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şöyle ucuz yollu sıfır yada 2. el güzel bi alet var mı bizim için?Gram anlamıyorum yok coilmiş pamukmuş tuşa basçam iççem![]()
arkadaşlar bende bu hafta eleaf melo 3 mini aldım bide liqua karpuzlu likitim vardı ilk içtim sürekli öksürüyorum boğazımda yanma yapıyordu sonra bu işten anlayan bi tanıdığa gittim şansıma onunda yanında likit yapan biri vardı işte sohbet muhabbet falan derken bana hediye likit verdi tadına bak dedi ilk içtim güzel fena değil ama öksürüyorum iki gün içtim bi alışamadık 1 saat içmeyi bırakayım sonra tekrar başlayınca içmem imkansız resmen boğazımı tırmalıyor bunun sebebi likitden mi yoksa benden dolayımı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)