bacanak 10/12 de aliex. den just s siparişi verdi. bu gün geldi biz şok.
kalem diye göndermişler.
bacanak 10/12 de aliex. den just s siparişi verdi. bu gün geldi biz şok.
kalem diye göndermişler.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
keyf stok guncellemiş,nbase olarak alın tavsıye edılen aroma oranı ile karıstırıp 2 hafta demleyin,nette bolca mevcut , karıstırma,oran tavsiyeleri ve demleme vidoları,en az %50 kar ınız olur para açısından...
Base / N-Base
dün geldi benim nbase
aroma olarakta vela buhardan ,Fathers Milk V2 ,Unicorn ,Calipter Cow ,Muffin Woman,Mother Milk ,My Women bunlar o 250 tl lik aromaların klonudur
korkutmasın sizi yapması nbase zaten vg pg ve nıkotının karışımıdır,20 ml nbase 1 ml aroma karıstırıp demlenmeye birakın,deneme yanılma ile illaki damak tadınızı tutturursunuz.
Beyler daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama birdaha yazayım e-sigaraya başladıgımdan beri boğaz tahrişi yaşıyorum.Kupkuru boğazım ve tahriş olmuş.1 hafta oldu başlayalı 1 haftadan beri Nirvana diye dandik likit kullandım.Daha dün iyi likitlerim geldi yeni kullanıyorum iyileri.Şimdi nete baktım 3 ihtimal var
1-Normaldir alışınca geçer...
2-Dandik likit yapar likiti değiştir.
3-PG alerjin var veya esigara senin vucuduna göre değil , daha kötü olmadan bırak esigarayı...
3. şıkkı düşünmek bile istemiyoırum çünkü 23 yıldır içtiğim lanet sigarayı bıraktım... O kadar rahatladım ki.. Esigarayı bırakmak istemiyorum , daha önce bu boğazından sorun yaşayanlar oldumu benim gibi ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Çok önceki sayfalarda yazmıştım bulması çok zor ondan tekrar bir kaç noktaya değineyim ;
Sigarayı bırakıp elektroniğe geçtiğinizde ağız içi floranız yanı bakteri durumunuz değişime uğrar. Bunu sonucu olarak tahriş,kuruluk ve hatta diş eti kanaması yaşamanız mümkündür, bu durum geçicidir.
Dandik likit yapabilir, içerisinde ne var bilinmez
PG alerjiniz olabilir, Vg likitlere yönelmeniz daha iyi olur.
Bol bol su tüketmelisiniz, özellikle aromlı likit kullananlar.
Onumuzdeki hafta icinde lostvape skarim geliyo sonunda,elimde vt75 nano var 1 aylik. 3 adet orjinal vtc5 ile satmayi dusunuyorum ilgilenen olursa yazabilir. Bu arada rta arayan varsa coilart mage rta kullaniyorum. Efsane bisey,herkese tavsiye ederim.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Sonunda yazmaya üşenmeyen ve bilgili birisini buldum.
Hocam çok kısa ve net olacak ama ;
yeni başlayacağım. Uzun parliament içiyorum. 18 yıldır kullanıyorum . günde 0,5-1 paket. ( bu bilgiler gereksizdir belki de bilemedim)
pili tak, likidi koy başka da bişey yapma tarzı kolay bişey istiyorum. Likidler hakkında zerre fikrim yok. Sanırım bunu deneme yanılmayla ögrenebilirim ancak en azından hangi markaları kullanmak lazım.
Rica etsem bana doğrudan marka model hattı zatında varsa satın alabileceğim link verebilir misin?
teşekkürler
@rodya likit işi çok kişisel bir şey, benim sevdiğimden tiksinen oldu. Ben e-cig olayını bıraktım, likitlerimi hep yurtdışından alıyordum şimdi baya sıkıntılı . Ben hazrı sistemler kullanmıyordum ondan dolayı sizin istediğiniz gibi likiti koy pili tak sistemler hakkıda çok bilgiye sahip değilim, diğer arkadaşlar daha hakim konuya.
Hali hazırla e sigara forumu var orada ikinci el ya da sıfır olarak rahatlıkla ürün bulabilirsiniz, fahiş fiyatlara sakın kanmayın önce internetten yurtdışı fiyatına bakın .
Likit olarak benim tavsiyelerim;
Özellikle Five Pawns, Alice in vapeland, Suicide Bunny , Ripe Vapes , Witcher Brew , High Roller Sweets, Cosmic Fog gibi markaları çok tavsiye ederim . Ulaşırsanız mutlaka deneyin. Buralarda en kolay bulacağınız premium likit one hit wonder, yerli likit olarak vapesis var denediğim likitler hoşuma gitmişti. Tester seti de satıyorlar.
vapesisten alırsan 10 kez demli dimi likitler diye sor,tester aldım onlardan 13 lü 2 tanesi farklı tad çıktı,karıştırıp çalkalamış yollamışlar.
bu ara yok mu amerikalardan gelecek.. çok efsane bi kit yapmışlar almazsak ayıp olur..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
4 Pil hocam napacaksınız onu![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)