User Tag List

Sayfa 120/231 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
4382 sonuçtan 2.262 ile 2.280 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi istick 100w aldım. clear 2 atomizer aldım birde kahve aromalı likit aldım. kullanmadan önce coili filan ilaçladım yani likitledim sonra doldurdum atomizeri ilk seferde 50 60 wlarda ufak çekimler denedim. boğazımı yaktı. şimdi sadece 20w da boğazımı yakmıyor. ama ben bol duman istiyorum. bu arada koyduğum likit 12 lik nikotinli kahve aromalı ilk defa denediğim birşey.

sence likitmi i.nelik yapıyor ilk defa denedğim bişi. yoksa atomizeri daha ilk çekimde yakmış olabilirmiyim. yoksa bu yeni cihazın başka ayarları da mı var. lcd ekranlı filan. istick tc100w
    Abi coillerin üstünde watt oranı yazar. Yani mesela 30 - 50 watt best yazar. En mantıklı watt ayarı öyle yapılır. O aralıktaki hangi watt'ta tat alıyorsan ona yapacaksın. Bir diğeri likit ki bence yüzde 99 likitten kaynaklı. Markadan vs den pg vg den dolayı çok fazla fark oluyor.
    likiti coile döktükten sonra 3-4 dakika bekleyip tam emmesini sağlayacaksın, daha sonra tankı doldurup bi 5 dakika da öyle beklersen kesinlikle coil yanmamış olur derim. Net sonuç yani. Ama bence likitinden kaynaklı.Diğer bahsettiğin ayarlar anladığım kadarıyla tel ayarları. Yani elle sarım yapmaya geçtiğinde o ayarlara ihtiyacın olur. Kaydetme verileri falan oluyor. Kendine göre ayar yapıp kaydetmek amaçlı. Yani bilgim bu kadar diyeyim.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi coillerin üstünde watt oranı yazar. Yani mesela 30 - 50 watt best yazar. En mantıklı watt ayarı öyle yapılır. O aralıktaki hangi watt'ta tat alıyorsan ona yapacaksın. Bir diğeri likit ki bence yüzde 99 likitten kaynaklı. Markadan vs den pg vg den dolayı çok fazla fark oluyor.
    likiti coile döktükten sonra 3-4 dakika bekleyip tam emmesini sağlayacaksın, daha sonra tankı doldurup bi 5 dakika da öyle beklersen kesinlikle coil yanmamış olur derim. Net sonuç yani. Ama bence likitinden kaynaklı.Diğer bahsettiğin ayarlar anladığım kadarıyla tel ayarları. Yani elle sarım yapmaya geçtiğinde o ayarlara ihtiyacın olur. Kaydetme verileri falan oluyor. Kendine göre ayar yapıp kaydetmek amaçlı. Yani bilgim bu kadar diyeyim.
    mesela şimdi ss modunu denedim. onda 220 derece 40 watta o acı tad yok oldu birden anlayamadım ne olduğunu. ancak coil yakarak her modu test etmek istemiyorum. ingilizce klavuzlarını okudum ama çok teknik konuşmuşlar. hiç likitden bahsetmemişler. bu arada coilimin üzerinde min 30watt max 80watt yazıyor.

ayrıca titanium ve nikel coillerimde var onları daha denemedim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela şimdi ss modunu denedim. onda 220 derece 40 watta o acı tad yok oldu birden anlayamadım ne olduğunu. ancak coil yakarak her modu test etmek istemiyorum. ingilizce klavuzlarını okudum ama çok teknik konuşmuşlar. hiç likitden bahsetmemişler. bu arada coilimin üzerinde min 30watt max 80watt yazıyor.

ayrıca titanium ve nikel coillerimde var onları daha denemedim.
    Ni - Nikel
    Ti - Titanium
    SS - Paslanmaz çelik.

Senin coil hangisi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bir video izledim adamin ağzinda patliyor belkide sigara satilsin diye sektörün kolpaliğida olabilir
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bir video izledim adamin ağzinda patliyor belkide sigara satilsin diye sektörün kolpaliğida olabilir
    Patlayan kısım sigara değil pili ve patlayan mekanik modlar. Onlarda herhangi bir devre yok. Yani ne koruyucu devre ne de ısı kontrolü vs. olmadığı için dikkatsiz kullanımlarda ve dandik pil kullanımlarında direk patlamaya hazır gibiler. Normal modların hepsi koruyucu devreye sahip.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revolution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xbuhar yeni siteleri geçmiş sayfalarda yazmıssınız galıba artık ordan ellerındekı stokları bıtırıyorlar dıye bılıyorum. Sıte guvenılır bu arada herhangı bır sıkıntı yok. vape pen22 bende de vardı 120 lıraya sattım.
    Dün Vepesislerim geldi 5 adet , 2 farklı denedim kusucam bu kadar kötü bir tat olamaz.Ağzıma hayvansal koku gibi bir tat geliyor (tavuk gibi) içerken hatta o kadar midem bulandı ki coil'i çıkardım çöpe attım yeni coil taktım.Şimdi benim agzımdamı bişey var anlamadım haftasonu arkadaşım gelecek buharcı ona da içiricem bakalım ne dicek.Çok övmüşlerdi bu vepesis i ama hüsran oldu.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ni - Nikel
    Ti - Titanium
    SS - Paslanmaz çelik.

Senin coil hangisi?
    şuan takılı olanda öyle birşey yazmıyor. ama yedeklerin biri ti biri ni. sanırım üçüncüde ss dir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanthal mış kardeşim şuan içindeki buldum.

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi istick 100w aldım. clear 2 atomizer aldım birde kahve aromalı likit aldım. kullanmadan önce coili filan ilaçladım yani likitledim sonra doldurdum atomizeri ilk seferde 50 60 wlarda ufak çekimler denedim. boğazımı yaktı. şimdi sadece 20w da boğazımı yakmıyor. ama ben bol duman istiyorum. bu arada koyduğum likit 12 lik nikotinli kahve aromalı ilk defa denediğim birşey.

sence likitmi i.nelik yapıyor ilk defa denedğim bişi. yoksa atomizeri daha ilk çekimde yakmış olabilirmiyim. yoksa bu yeni cihazın başka ayarları da mı var. lcd ekranlı filan. istick tc100w
    12 mg nikotinli likit içiyorum diyorsunuz doğru anladıysam boğaza ciddi vurur aynı tütünün 0mg sini alıp karıştırarak 6 mg ayarı yakalayın vurum azalacaktır watı yükseltseniz de yakmaz eskisi kadar boğazınızı devam ederse daha düşük nikotinli likit tercih edin. vg pg oranları vardır birde daha detaylı bi durum ama onda da tavsiyem vg 70 pg30 olması vg artabilir ama pg artmasın bu durumda bogazda yakma yapabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 mg nikotinli likit içiyorum diyorsunuz doğru anladıysam boğaza ciddi vurur aynı tütünün 0mg sini alıp karıştırarak 6 mg ayarı yakalayın vurum azalacaktır watı yükseltseniz de yakmaz eskisi kadar boğazınızı devam ederse daha düşük nikotinli likit tercih edin. vg pg oranları vardır birde daha detaylı bi durum ama onda da tavsiyem vg 70 pg30 olması vg artabilir ama pg artmasın bu durumda bogazda yakma yapabilir
    bunu denemek için 12 aldım. normalde 6 içiyordum. bitsin tekrar 6yı deneyeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu denemek için 12 aldım. normalde 6 içiyordum. bitsin tekrar 6yı deneyeceğim.
    Ben yogun sigara kullanan bir olmama ragmen 6 benim bogazımı yakıyor.3 üstü içemiyorum.3 ile 6 yı karıştırıp 4.5 yapınca tam oluyor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Vepesislerim geldi 5 adet , 2 farklı denedim kusucam bu kadar kötü bir tat olamaz.Ağzıma hayvansal koku gibi bir tat geliyor (tavuk gibi) içerken hatta o kadar midem bulandı ki coil'i çıkardım çöpe attım yeni coil taktım.Şimdi benim agzımdamı bişey var anlamadım haftasonu arkadaşım gelecek buharcı ona da içiricem bakalım ne dicek.Çok övmüşlerdi bu vepesis i ama hüsran oldu.
    Bir ara çok güzel likit yapıyorlardı, en son aldığımda bende aynı sizin gibi olmuştum . Likitleri çöpe attım . Büyük htimal kullandıkları nbase'i değiştirdiler, sanki kızartma yağı gibi kokusu ve tadı vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ara çok güzel likit yapıyorlardı, en son aldığımda bende aynı sizin gibi olmuştum . Likitleri çöpe attım . Büyük htimal kullandıkları nbase'i değiştirdiler, sanki kızartma yağı gibi kokusu ve tadı vardı
    aynen aynen iğrenç bir koku kalıyor ağzında.Yağımsı gibi böyle.İğrenç ötesi cidden.Bu arada raf ömrü nedir bu likitlerin 1 ayda o kadar çok likit aldım ki onu deniyim bunu deniyim diye rahat 1 yıl yetecek likitim oldu.Ne kadar süre beklerler bilmiyorum ama okudugum kadarıyla likitler bekledikçe güzelleşiyormuş ama ömrü nedir ne zaman bozulur bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni hazırlanmış likitin tadı en az 30-45 gün gibi oturuyor. Bir yıl civarı raf ömürleri var. Premium likitlerin hepsinde son kullanma tarihi yazar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler likitten miş haklısınız. şuan boşaltıp 6lığı doldurdum. turkish tobacco, çok güzel oldu tadı filan. on numara. makinanın dumanı da çok bol aroma filan on numara oldu tam istediğim gibi.

müsait zamanda gidip 0 nikotinli alıp 12 likleri seyrelticem iyice. aynı aromadan alırsam sorun olmadan seyreltilir dimi. 3te 1 12mg, 3te 2 0mg koysam idel ayarı tutturur o likitleride çöpe atmamış olurum diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler likitten miş haklısınız. şuan boşaltıp 6lığı doldurdum. turkish tobacco, çok güzel oldu tadı filan. on numara. makinanın dumanı da çok bol aroma filan on numara oldu tam istediğim gibi.

müsait zamanda gidip 0 nikotinli alıp 12 likleri seyrelticem iyice. aynı aromadan alırsam sorun olmadan seyreltilir dimi. 3te 1 12mg, 3te 2 0mg koysam idel ayarı tutturur o likitleride çöpe atmamış olurum diyorum.
    Hadi geçmiş olsun.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen aynen iğrenç bir koku kalıyor ağzında.Yağımsı gibi böyle.İğrenç ötesi cidden.Bu arada raf ömrü nedir bu likitlerin 1 ayda o kadar çok likit aldım ki onu deniyim bunu deniyim diye rahat 1 yıl yetecek likitim oldu.Ne kadar süre beklerler bilmiyorum ama okudugum kadarıyla likitler bekledikçe güzelleşiyormuş ama ömrü nedir ne zaman bozulur bilemiyorum
    Vapesisler aroma yerine bu gidalarda kullanilan aromalardan yapiyolardi sanirim. Konulari vardi hatta,adam whatsapptan birine yaziyo iste once kaliteli aromalarla yapicaz ilk parti saticaz sonra basicaz gida aromasini turk milleti bikere begendimi alir cok para kazanicaz vs tarzi seyler yazmisti hala satis nasil yapiyolar cozebilmis degilim. Likit konusunda facebookta güncel vape diye bi arkadas var,kendisi gercekten iyi likit yapiyo basladigimdan beri likitlerimi ondan aliyorum. 30ml si 25 lira ve cesidide oldukca bol. Bikere denerseniz eminim birdaha alirsiniz. Beni ozan yonlendirdi derseniz elinden geldigince yardimci olmaya calisir.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanthal mış kardeşim şuan içindeki buldum.
    Khantal telleri power modunda coilin ustunde yazan degerlerde kullanabilirsiniz. Coilin uzerinde goremiyosaniz ekranda x.xx V yazan biyer vardir orasi 3.50-3.70V arasinda saglikli sekilde kullanabilirsiniz
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

muarrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende pico cihaz ve vaporesso ata kullanıyorum. Likid olayı ciddi sıkıntılı bir durum. Şimdilik Grande kullanıyorum uygun fiyatlı my man bulsam direk ondan alacağım yurt dışı fiyatları 150 tl geliyor ama burada 270-300 tl gibi rakamlar isteniyor. Birde bir şey soracağım arkadaşlar aliexprest coil alsak oda gümrüğe takılır mı cihazlar ve atolar takılıyormuş sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)