User Tag List

Sayfa 167/231 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
4382 sonuçtan 3.155 ile 3.173 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buyrun bu da oswald nickli heisenberg likitleri yapan kimyager arkadaş.
    merck hakkında pek de kötü şeyler söylememiş ama videoyu bi izleyin kimetsan hakkında yorumları falan gayet aydınlatıcı..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merck pahalı, ithal ve az bulunuyor diye biri ortaya atmış zamanında 40 akıllı bir araya gelip taşı çıkaramamış.. oldukça fazla takipçisi olan kendi likitlerini üreten bi grupda da canlı yayınlar dönüyor ve ısrarla orası da merck'in pek de güvenilir olmadığını söylüyor. hadi diyelim merck iyi merck güzel diğerleri de yüzde 99 un üzerinde saflığa sahip.
    onu da geçtim merck alamayan ne yapacak abuk subuk merdivenaltı üretilen yerli yerlerden mi alacak baseleri?
    alayı kimetsan ve balmumcu yu alıp karıştırmıyorsa ben de bi şey bilmiyorum..
    hele bi ara darkstar diye bi marka çıktı ve hala gruplarda ifşa olmalarına rağmen reklam yapmalarına izin veriliyor. yurtdışı firmayla iletişime geçtiler de ürünün sahte olduğu ortaya çıkmıştı.. kısacası kimin ne şartlarda oluşturduğu bilmediğim abuk subuk ürünü alacağıma kimetsanı balmumcuyu alır cayır cayır içerim..
    valla keşke bir listemiz olsa kim ne kullanıyor.En iyisi en memnun kaldığındır kötü nbase kendini hemen belli ediyor şahsen bana dokunuyor.Kalitesiz nbase bende boğazda tahriş yapıyor.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm yaptığım deneme likitlerin boğaz vurumu cok fazla.
    80/20 oran olmasına ragmen .molinin nbase i kokusuz şeffaf ama acaba nbaseden mı yoksa tam demlenmemesinden mi.
    tfa alıp clon yapıcam .uygun tfa satan sıte varmı
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki sadece nbase'i deneyerek nbase'deki nikotinin oksitlenip oksitlenmediğini kontrol edebilirsin

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk deniyemem . ambalajlı kutudan lıkıt yaptım. 36mg lık oldugu ıcın dırek denemem mumkun deıl .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun merlin minide elime ulasti,kendi adresime verilen 9 siparisin 9 uda gecti masallahi eksik etmezsek sevinirim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun merlin minide elime ulasti,kendi adresime verilen 9 siparisin 9 uda gecti masallahi eksik etmezsek sevinirim
    İyi geçiriyorsun valla
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revolution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi geçiriyorsun valla
    Her seferinde bu son diyorum ama gene dayanamiyorum bu arada mtl tank alacak olanlar beklemede kalsin,sirius mods spica diye bi atomizer cikartiyo 15 nisanda cikicak. Yerli uretim ve cidden yakisikli bi ato. Suanda test edenler olumlu yorumluyolar tanki.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her seferinde bu son diyorum ama gene dayanamiyorum bu arada mtl tank alacak olanlar beklemede kalsin,sirius mods spica diye bi atomizer cikartiyo 15 nisanda cikicak. Yerli uretim ve cidden yakisikli bi ato. Suanda test edenler olumlu yorumluyolar tanki.
    Engin abi yapıyor aynen güzel duruyor bakalım nasıl birşey çıkacak
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullananlar söyliyebilirmi günde 2 paket içiyorum aynı keyfi veririmi bırakmak bir yana kokusundan sigaranın tiksinti geldi amacım bırakmak değil

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullananlar söyliyebilirmi günde 2 paket içiyorum aynı keyfi veririmi bırakmak bir yana kokusundan sigaranın tiksinti geldi amacım bırakmak değil
    nargile gibi aromatik olanlar disinda sigara icimli olanlara yonelmen lazim hocam, dogru modla keyif verir
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nargile gibi aromatik olanlar disinda sigara icimli olanlara yonelmen lazim hocam, dogru modla keyif verir
    marka ne önerirsin cihaz olarak

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egrip 2 al abi bence ilk etapta ben bu cihazı kullanıyorum doğru likit ve ayarla on numara keser

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egrip 2 al abi bence ilk etapta ben bu cihazı kullanıyorum doğru likit ve ayarla on numara keser
    çok anlamıyorum bu zımbırtıdan coildi yok pamuk filan yazıyolar uğraşmadan böyle iyisi olsun bu dediğin bu dediklerimi karşılarmı abim

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm yaptığım deneme likitlerin boğaz vurumu cok fazla.
    80/20 oran olmasına ragmen .molinin nbase i kokusuz şeffaf ama acaba nbaseden mı yoksa tam demlenmemesinden mi.
    tfa alıp clon yapıcam .uygun tfa satan sıte varmı
    Hocam muhtemelen gerçek değerde nikotin içtiğinden boğaz vurumu arttı. Molin nbase bende kullandım ve senin dediğin gibi oldu. Türkiyedeki nbase ler malesef gerçek değerlerde nikotin içermiyor bence. Yurtdışı denediğim her nbase de aynı şeyi yaşadım çünkü.

VG-PG olayına gelince aylardan beri ben ve evyapcı arkadaşlarım kimetsan kullanıyoruz. Hatta 1 yılı aşkın süredir kimetsan kullananlar arkadaşlarım var. Gerekli araştırmaları yaptığımızda ve damak tadı testlerimizde kimetsanı gayet beğendik. Likitlerimizde gayet iyi oluyor bizde beğeniyoruz tadına bakanlar da

En mantıklı yöntemin güvenebildiğiniz ve nikotinden çalmadığına inandığınız bir firmadan yüksek nikotinli nbase alıp kimetsan vg-pg ile seyreltmek olduğunu düşünüyorum
    '14 Seat Leon TDI

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi merhaba,

Ben de 12 senedir günde 1-1.5 paket sigara içiyordum. Aynen senin gibi kokusundan tiksindiğim için elektronik sigaraya geçiş yaptım, yoksa hala sigaradan zevk alıyorum.

Şuan senin için en pratik, kafa karıştırmayacak, coili bittikçe atıp yenisini takacağın ve her yerde bulabileceğin ayrıca boyut olarak ufak (cebe çok rahat sığan) yani en ideal "eleaf istick pico". Benim şuan ikinci cihazım pico ve çok çok memnunum. 220 tl civarı fiyatı.

Şöyle bir algı da var, 220 ona vermek yerine 300-350 vereyim daha iyisini alayım diye düşünebilirsin. Ancak sen sigaraya alternatif olarak alacağın için watt değeri çok yüksek, çok meşakatli bir cihaz almana gerek yok. Cihazın hava kanalını kapattığın zaman sigara içimi oluyor.

Likit olarak ben 6mg nikotin olanları kullanıyorum. 30 ml likit 1 hafta gidiyor bana ve sürekli elimde. Günde 2, en fazla 3 tane sigara içiyorum. O da yanımda bir içen varsa keyif olsun diye. Bazı günler hiç ihtiyaç duymuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikotin ve aroma olmadan sadece vg+ pg karıştırmak istiyorum. bunun da demleme süreci oluyor mu yoksa iyice karıştırdıktan sonra tüketilebiliyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi merhaba,

Ben de 12 senedir günde 1-1.5 paket sigara içiyordum. Aynen senin gibi kokusundan tiksindiğim için elektronik sigaraya geçiş yaptım, yoksa hala sigaradan zevk alıyorum.

Şuan senin için en pratik, kafa karıştırmayacak, coili bittikçe atıp yenisini takacağın ve her yerde bulabileceğin ayrıca boyut olarak ufak (cebe çok rahat sığan) yani en ideal "eleaf istick pico". Benim şuan ikinci cihazım pico ve çok çok memnunum. 220 tl civarı fiyatı.

Şöyle bir algı da var, 220 ona vermek yerine 300-350 vereyim daha iyisini alayım diye düşünebilirsin. Ancak sen sigaraya alternatif olarak alacağın için watt değeri çok yüksek, çok meşakatli bir cihaz almana gerek yok. Cihazın hava kanalını kapattığın zaman sigara içimi oluyor.

Likit olarak ben 6mg nikotin olanları kullanıyorum. 30 ml likit 1 hafta gidiyor bana ve sürekli elimde. Günde 2, en fazla 3 tane sigara içiyorum. O da yanımda bir içen varsa keyif olsun diye. Bazı günler hiç ihtiyaç duymuyorum.
    Tesekkur ederim.kardesim aciklayici oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nikotin ve aroma olmadan sadece vg+ pg karıştırmak istiyorum. bunun da demleme süreci oluyor mu yoksa iyice karıştırdıktan sonra tüketilebiliyor mu?
    Karıştırıp içmeye başlayabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)