User Tag List

Sayfa 177/231 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227 ... SonSon
4382 sonuçtan 3.345 ile 3.363 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smok Alien 220W mod ile TVF8 atomizer kullanıyorum. Çekim yaparken dilimde patlayan şeker efekti gibi bir şeyler oluyor, atomizerden gelen buhar ile birlikte çok çok hafif bir iğnelenme hissi oluyor. Bu normal midir? Eğer düzelebilecek bir şeyse tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende vişne mentol böğürtlendi bi likit var 0.3 mg beğenmedim tadını mecburiyetten içiyorum. Bi şekilde bitiririm sorun o değil de ağzımı çok kurutuyor. Bunun sebebi likit mi ?
    Hocam esig kullananlarin zaten daha cok su icmesi onerilir,aromadan dolayi olabilir
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smok Alien 220W mod ile TVF8 atomizer kullanıyorum. Çekim yaparken dilimde patlayan şeker efekti gibi bir şeyler oluyor, atomizerden gelen buhar ile birlikte çok çok hafif bir iğnelenme hissi oluyor. Bu normal midir? Eğer düzelebilecek bir şeyse tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Coilinizin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir,o aralikta kullanirsaniz sorun olmaz. Egerki bu sorun devam ederse tank kismini sokun,coiliniz takili sekilde watt i dusurup ufak ufak atesleyin fazla likiti yaksin. Sonrasinda tankinizi tekrar takip icmeye devam edebilirsiniz.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada suanda elimde fazlalik orjinal goon528 var,eger elinde sifir expromizer v2.1 olan varsa takasta yapabilirim.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coilinizin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir,o aralikta kullanirsaniz sorun olmaz. Egerki bu sorun devam ederse tank kismini sokun,coiliniz takili sekilde watt i dusurup ufak ufak atesleyin fazla likiti yaksin. Sonrasinda tankinizi tekrar takip icmeye devam edebilirsiniz.
    The best watt aralığı 55-65W olarak verilmiş, ben de 55W'da kullanıyorum, demek ki sorun ikinci bahsettiğinizden kaynaklanıyor hocam, deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    The best watt aralığı 55-65W olarak verilmiş, ben de 55W'da kullanıyorum, demek ki sorun ikinci bahsettiğinizden kaynaklanıyor hocam, deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
    Rica ederim,yanliz ateslemeyi fazla yaparsaniz coili yakabilirsiniz,watt i ozellikle dusurup kisa kisa 2-3 kere atesleseniz yine yeter hocam
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. sayfada belirtilen geçenlerde ofise milky aromalı likit'i istedim thecollectionvape sitesinden ne alakaysa pazar pazar getirdiler hemen doldurdum sabahtan beri içiyorum mükemmel bir tadı var. Aldığım ürünün linki bu ; Milk & Cookies

Eski likit tadından dolayı coil'i sökeyim dedim ancak baya bir cebeleştim , sıkışmıştı o yüzden baya uğraştım. Bu tank ı yani komple atomizer,coil vs kısımlarının tek tek satıldığı bir site var mı ? kafaları ona göre ayarlayacağım şekerli tatlı olanlar için ayrı bir kafa , farklı tadlar için ayrı bir kafa yapmayı düşündüm. Diğer türlü her defasında sök vs eziyet olacak gibi. 3 Kafa falan alsam yeterli diye düşünüyorum , hangi aromayı aldıysam benzer olan kafayı takar likiti koyar devam ederim diye düşünüyorum.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygun fiyatlı smok alien mod arıyorum arkadaşlar.Siyah yada kırmızı.Satan varsa görüşelim

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Limitless mekanik modum da geldi. Aile kalabalıklaşıyor
    '14 Seat Leon TDI

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    troy 1x v3 atomizer nerden bulabilirim? bildiğiniz satan yer var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar benle birlikte pico alan arkadaşım(10günlük cihaz) yapamadı sigaraya devam etmek istiyormuş Satıyor haliyle almak isteyen varsa iletişime geçebilir benimle. Sıfırı pille birlikte 220 TL ona göre bir fiyat belirleriz

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar arkadaşım vasitasıyla elime joyetech evic vtwo mini geçti denemek amaçlı yarım likiti vardı denedim bitti keyif verici sanırım ilk etap tamamladım avrupa yakasında şişli m.köy kağıthane bölgelerinde güvenilir likit satan yer var mı bildiğiniz?
    [IMG][/IMG]
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    troy 1x v3 atomizer nerden bulabilirim? bildiğiniz satan yer var mı?
    Bestbuhar.com sitesinde arada stok olabiliyo.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik sigaradan anlayan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim facebookda bi grupta gördüm tanıdıgım biri satıyor bunlardan hangisini tavsiye edersiniz birde dikkat etmem gereken bir husus varmı? fiyatlar nasıl?

İstick pico 175 tl
    Smok Al85 205 tl

ikisi kafama yattı gibi ama birde gecen bir arkadaşda bir likit denedim adı zıkkım harika birşey e sigarayla sigarayı bırakmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
    AP Type-R

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektronik sigaradan anlayan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim facebookda bi grupta gördüm tanıdıgım biri satıyor bunlardan hangisini tavsiye edersiniz birde dikkat etmem gereken bir husus varmı? fiyatlar nasıl?

İstick pico 175 tl
    Smok Al85 205 tl

ikisi kafama yattı gibi ama birde gecen bir arkadaşda bir likit denedim adı zıkkım harika birşey e sigarayla sigarayı bırakmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Smok Al85 daha yeni bir model pico ya göre. Henüz bir problemini vs. de duymadım.

Yalnız bu iş bir süre sonra hastalık oluyor.

Ben de sigarayı bırakmak için başladım. Şuan pico kullanıyorum ve alırken boyutu ufak vs bana yeter diyordum. 2 gündür cihazı yükseltmek için araştırma yapıyorum. Çünkü farklı şeyler denedikçe kesmemeye başlıyor. Hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AL85de pil kapağı olmadığı için daha fazla tank opsiyonu var, birde kendi tankı piconunkine göre çok daha iyi bence. Ben al85 derim ama piller için bir şarj aleti de alın, akşamdan şarja koyup sabaha yanmış chipsetle uyanan çok Alien sahibi var.
    '98 Peugeot 106 XS

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yorumlarını için teşekkürler, bugun bir arkadaşım getirdi ben kullanmıyorum şunu kullan hoşuna giderse alırsın diye ego aio aldım. şimdilik kullanmaya başladım bakalım ilk deneme için
    AP Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozoozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. sayfada belirtilen geçenlerde ofise milky aromalı likit'i istedim thecollectionvape sitesinden ne alakaysa pazar pazar getirdiler hemen doldurdum sabahtan beri içiyorum mükemmel bir tadı var. Aldığım ürünün linki bu ; Milk & Cookies

Eski likit tadından dolayı coil'i sökeyim dedim ancak baya bir cebeleştim , sıkışmıştı o yüzden baya uğraştım. Bu tank ı yani komple atomizer,coil vs kısımlarının tek tek satıldığı bir site var mı ? kafaları ona göre ayarlayacağım şekerli tatlı olanlar için ayrı bir kafa , farklı tadlar için ayrı bir kafa yapmayı düşündüm. Diğer türlü her defasında sök vs eziyet olacak gibi. 3 Kafa falan alsam yeterli diye düşünüyorum , hangi aromayı aldıysam benzer olan kafayı takar likiti koyar devam ederim diye düşünüyorum.
    Her likit icin farkli bi baslik pek gerek duyulacak bisey degil hocam. Zaten siz tanki farkli bi likitle doldurduktan max. 10 puff sonra yenisinin tadini almaya baslarsiniz.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her likit icin farkli bi baslik pek gerek duyulacak bisey degil hocam. Zaten siz tanki farkli bi likitle doldurduktan max. 10 puff sonra yenisinin tadini almaya baslarsiniz.
    Demek istediğim Tank'ı ve coil'i atomizer'ı vs aynı tutmaktı. Bazı yerlerde okuduğum kadarı ile likit değişimleri sonrası insanlar sıcak suya , sirkeli suda vs bekletiyormuş onun önüne geçmek içindi aslında. Çünkü her değişim de bunları yapmak zor olur diye düşünüyorum.
    ABO TRADING
    STR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)