Abiler yakın zamanda fasttech ten alışveriş yapan oldu mu? Piyasada gümrük söylentileri dolaşıyor. Ola ki sipariş verirsem gümrüğe takılmaması için yapmam gerekenler nedir.( Hediye yazdırma vb.)
Süt banyosu yaptıranlarda varSirkeli su vs fantezi ama eğer coil hafif yanarsa sıcak suda biraz bekletip kurutmak işe yarıyor. Ama bunu her değişimde yapmaya gerek yok. Eğer siz bi o likitten bi bu likitten içerim doldur bitir uğraşmayım diyorsanız alın tabi bir atomizer daha.
'98 Peugeot 106 XS
Yeni almak istiyorum kaliteli sigara tadi drgil nargile tadi olan likit ve makine tavsiyesi alabilirmiyim .askerdeyim 366 kd 54 gun kaldi safak sıkıştırma basladinot nargile iciyorum ama sigara kullanmiyorum nargile tadi olursa tavsiyeler sevinirim
YamahA Xmax 250 ABS
fasttech gonderım yapmıyor gearbestten alabılırsın gumruk şans işi.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
cihaz almak için aliexpress den şansınızı deneyebilirsiniz. Arkadaşım gecen ay 4 cihaz,tel, pamuk,atomizer vs geçirdi hiç biri takılmadı.
Cevaplar için teşekkür ettim herkese. O değilde şuan dikkatimi çekti AliExpress ve gearbestte ki fiyatlar tr de ki fiyatlarla yarışır olmuş. Haliyle dolar kuru da bı etken.
ağızdaki yaralar sigarayı bıraktıysan normal ara ara bıraktığımda 4. günden sonra başlıyordu yaralar
diş eti çekilmesini bi kaç yerde de duydum ama onunda sigarayla ilgisi olabilir
likiitim sitesindeki , zıkkım likiti güzel gelmişti ama şimdi kullanınca aşırı fıstık tadı geldi koydum kenara. yanında sabriye tester yollamışlar tavsiye ederim gül tadı gibi tadı..
AP Type-R
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)