@serkanokan abi al bitane epetite 60w bak keyfine hem dna hem ufak hem tek pil hemde harici![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Epetite'i çok beğendim, zevksiz çinliler siyah gövdeye karbonfiber kapaklı versiyonunu yapsalarmış bir deMuhtemelen bunu alırım, ama bir aklım da Smok AL85 30 poundken, Epetite için tam 3 katı para vermeye değer mi diyor
@Revolution , @Sti_Ozan çok teşekkürler![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
@Revolution abi şekil şukul okeyde acaba agirligi nasil ona bakmak lazim biraz agir olursa tasimasi iskenceye donusebilir valla![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
O allahin emri abiama ben yinede therion166 diyorum carbon fiber/black misss ahahahah
Facebookta Vape Guncel diye bi arkadas var ben yaklasik 1 senedir ondan aliyorum likitlerimi ozan yonlendirdi derseniz eminim elinden geldigince yardimci olucaktir.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Coilart mech güzel aldık kullandık kaldırdıkAtomizer tsunami tarzında zaten çok bişeyi yok, mod düğmenin kilit olayı güzel benim elim çok terlediği için kullanmam biraz sıkıntı oluyor elimden kayıyordu fln
Havalı bir cihaz ama gören bakıyor alınır mı yani bence gerek yok ama mech kullananlar farklılık olması açısından alabilir.
Gelelim goon v1.5 denecek hiçbirşey yokmükemmel gerçekten coilleri yerleştirmesi zor gibi gorunuyor ama herhangı bır zorlugunu yasamadım ben. Goon'dan sonra yenı bır atomızer almamaya karar verdım
topcapın rahat cıkması da cok guzel mage,tsunamı de fln bıraz zor cıkıyordu bunda dırek cıkıyor gırıyo herhangı bır zorlama olmuyor. Hava delikleri ayarlaması vs herseyıyle on numara
Goon'u gordukce mutlu oluyorum cok degısık bır atomızer
Cok sevdım tavsıyen ıcınde cok saol @Sti_Ozan Asmodusla da guzel oldu
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Seite nicht gefunden | Facebook
Buyur abi linki
Valla abi memnun kalmana cok sevindim. Bende coilart mechle goon u kullanmayi dusunuyorumbide tarot nano yerine epetite aldimmi herkes sag ben selamet
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)