hızlı şarj eden kablolardan kullanmayın,amper olayı var yakarsınız anakartını makınanın 2 tane çöp ettikten sonra öğrendim
hızlı şarj eden kablolardan kullanmayın,amper olayı var yakarsınız anakartını makınanın 2 tane çöp ettikten sonra öğrendim
çoğu kez aynı sorular sorulmuş farkındayım ama İstanbul anadolu yakasında Orjinal likit nerden temin edebilirim
cihazımı ilk aldığımda arkadaşa yurt dışından gelmiş bir likit vardı(marka ve aromasını bilmiyorum) onunla sigarayı tamamen bırakmıştım sonrasında başka bir arkadaşın kendi yaptığı likiti kullanınca tekrar sigaraya döndüm şimdi yeniden orjinal ve kaliteli bir ürün bulup sigarayı bırakmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Bu aralar patlayanlara çok denk gelmeye başladım
Alien kullanıyorum ve pcden usb kablosu ile şarj ediyorum
Nelere dikkat etmeliyiz patlaması gibi bir sorunla karşılaşmamak için
güzel Nbase ve aroma alabileceğim site önerebilir misiniz ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yurtdışı premium likitleri nereden buluyorsunuz ? Yurtiçi likitler artık beni sarmıyor. Gerçi efkar ve heisenberg denemedim, var mı deneyen aramızda ? Cosmig fog ve anatolia kullanıyorum şu anda fena değillermilkman midir onu çok merak ediyorum.
Bugün bende almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalara göre iStick pico ve Smok AL85 başlangıç için en iyi mod.larmış. Yarın Doğubank'a gidip fiyatlarına bakacağım, şuraya git buraya git önerilerine açığımÖncelikli olarak Smok AL85 bakacağım daha güzel bir görseli var.
Smok Alien alın rahatınıza bakın uzun süre idare eder birde yanına tfv8 big baby alın sarımda yaparsınız miss
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)