senin mantiginla bu goruntunun yasanmamasi icin s2000nin 300 bin lira mi olmasi lazim ?
Printable View
senin mantiginla bu goruntunun yasanmamasi icin s2000nin 300 bin lira mi olmasi lazim ?
parası olan apaci değildir sözünün tokat gibi cevabı şu lamboya e92 ye 458 vs.nin orasına burasına sticker led falan filan koyan ege abimizi unutmamak gerek :D
örnek :
http://i.hizliresim.com/Vp8DYy.jpg
geçen sene aldım kullandım zincir seti yatak sarma derken biraz uğraştırdı geçen sene iyiki almışım 80 li fiyatlardan yoksa şu an binemezdim aldığım araçta feleğin çemberinden geçmemişti bide elimde tutsam şu an 100 lira ederdi öylede durum var aslında etmiyorda millet yazıyor işte
Bizim burda torbacılar biniyor yemin ederim :) Şayin, Leon, Scirocco derken level atlayıp s2000 kullanıyorlar simdi.
Alakasız bi konuya değincem, geçen bitane videoda gördüm şoför gözünden videoydu. 1. viteste 3500 devirde araba 25km hızla falan gidiyor, bukadar kısamı bu araçların şanzuman oranları ? :/
bende hastasıydım bu aracın..hedeflerimin arasında vardı..sonra uçan fiyatlardan ve bir aracı denemem sonunda içine rahat oturamadığımdan dolayı vazgeçtim
2008 senesinde mutluhandan sportu alırken bir s2k vardı içine binmiştim üstü açık halde duruyordu..Tam apaçi dönemlerimiz tabi :) beyefendi çok yakıştınız dedi hanım efendi ilk virajda ben bu araban düşerim dedim kız şok :D
rx8 tercihim sırf bu yüzdendi..şimdiki hedefim rx9 gelene kadar bunu kullanmak sonrasında o canavara sahip olmak
Abi bu ege kim ?
senelerdir merak ediyorum tanıyan bilen birisi anlatabilir mi ?
S2000ler nerdemi? Kaldirimin kenarinda veya ustunde :), Cunku kendini s2000 aldimi drift king sanna hanzolar yuzunden saglam s2000 kalmadi saglam olanida altindakini ferrari saniyor abuk fiyatlar istiyor, o fiyata sifir GT86 alirim daha iyi, S2000 kadar ne yazikki ele ayaga dusmus, (harun tastandan daha assagi nasi duscek bilmiyorum cocugun tipi kil kuyrugu gibi).
En son gordugum S2000
https://youtu.be/85md5wrNYrk
Şöyle sağda solda saklanan amcadan dayı'dan teyze'den S2000'ler nerde acaba.
Zamanında ilk geldiği yıllarda bu arabayı çok b.k'ladılar.Yol tutmuyor VSA tabi yok o zamanlar alsan direk kaldırımdasın alınmaz z4 al z3 al diye akıl veriyorlardı.
Zaman ne hızlı geçiyor kör ölür badem gözlü olur.
buragim bana biseyler bulalim :) ya da seninkini bana sakla :)
S2000 fıyatlarının 20 30 uzerıne z4 35 ler var. Daha guclu ,( sadace yazılımla dahı 380hp sevıyesınde ) daha genıs ıc mekan, daha modern, daha prestıjlı , daha kalıtelı,model yılı yuksek ve kaskosu sorunsuz olan ,
Dkg sanzımanda vıtes kucultmelerde ara gazına kadar yapabılen çok keyıflı bır arac.
S2000 de kullandım. Fakat s2000 sadece gazlama aracı. Motor sesı ruzgar sesı yol sesı hat safhada. İçi dıger kullandıgım roadsterlara gore oldukca dar. Sag koltugun tabanındakı şanzumanın ıcerı taşmıs goruntusu hıc hos degıl..
Bagaj desen oda eşssiz bir tasarımda..
Aracı alırken devamlı gazlamıyoruz. Hem hızlı hem guvenlı hem sessız hem keyıflı oldugu ıcın alıyorum. Benım sahsı fıkrım bunların hepsını taşıyan bır roadster degıl.
Amacım kötüleme kesınlıkle degıl. Herkesın dusuncesı farklı olabılır.Benım dusuncem bu sekılde.
kötüleyebilirsin de hocam ifade özgürlügü var sonuçta. bu özellikten özellige, hitap meselesi.
s2000'in sıradan boş özellliksiz bi honda oldugunu da kabul etmek lazım
Konuyu biraz başka bir yöne çekicem izninizle, peki yeni kasa S2000 nerde? Ya da yerini alacak araç yapılmayacak mı? Nedir Honda'nın politikası bu konuda ki? Var mı net bilen?
yapılsa bile ap1-ap2 gibi olmaz.
90'ların cocukları ancak 90'ların ruhunu taşıyan arabaları sever :)
sevmez bmwciler yada pejocularda pek cogusuda imrenerek bakar bakamayaninda zaten cok pahali ya gereksiz bunu alana kadar ev alirim baska bu araba var onu alirim deyip kendini tatmin eder. sorunsuzluk güç tasarim mevcut olan her araba pahalilanmisdir zaman geçtikçe özel olan arabalar zaten ucuz kalmaz ucuz yada çok olsa zaten efsane olmaz. adam gibi lastik coil alt gergi ve kamber ayari ile cok iyide yol tutan bir araba herkes viraj kasmadigindan piste kosturmadigindan almiyor cogunu zaten. tecrubesiz kullanim parlak asvalt aşınmış lastik bu üçlü var olursa ani tepkimelerde aracin tepkisi de o yönde olacağından kaza riskide o denli cok oluyor. herkesi her yonden memnun eden bir araba dünyada olmadığından cok çeşitli markalar modellerle dolu bir arac pazar portföyü olmazdi *****. kisacasi kişisel beklenti tarz haz almak seçimleri belirler ben biliyorum honda seven bircok insanin hayalidir s2000 e binmek ondan 195 ler ve 110kglarin ustunde değilseniz yasanilabilecek guzel bir deneyimdir
Herkes zaten burda king kimse kendi apaciligini one surmuyor, ne barzo lar var ferrari ye binip yanlayan, onlari niye konusmuyor kimse, sanirim burda olumsuz yorum yapanlar s2k hakkinda ekonomik gucu buna yetiyor, senin bindigin yillardaki adamlarda suan bently e biniyor, sen de hala kalmissin 7 sene once buna sattim ettim, 7 sene once aldigin parayla simdi ayni seyi aliyormusun? benim de evim 100k diydi simdi 700k ne diyelim simdi, adam abartmis mi diyelim. Sanirim hala s2k ya binmek icin can atan arkadaslar var bu arkadaslarin da saglam yara si var..
Ölmeden bi s2000 de binsem hiç fena olmaz yani :) ama kırmızısına :)
son bir kaç yorumu okuyamadım ama , honda hastası değil manyağı olarak vtegim var şu anda, sırasıyla ep3 s2000 ve nsx hayalim vardı nsx gerçekten hayal gibi duruyor ama s2000 büyük konuşmayayım kesinlikle binmeyeceğim bir araç olacak sebebi ise ***** gereksiz insanların gereksiz şekilde araçları kullanmaları ve lambo edasıyla bir m3 edasıyla video vs paylaşması ayrıca haksız kazanç elde etmeye çalışmaları kısacası gördüğüm zaman midemi bulandıran bir araç oldu artık benim için. Canım Türkiyem de japonların şaheserlerinin canının okunması üzücü . Neyse yazılacak çok şey varda birde konuya değinmek istiyorum bu hondacı kardeşler neden boşta kesiciye sokup zulüme sebebiyet veriyorlar .. bunlarla ilgili profların yazı paylaşıp bilinçlendirmesi gerek diye düşünüyorum .
http://i66.tinypic.com/why2cg.jpg
Arkadasim ne degiseni, boya bile yok aracta diyorum sana!!1!!
engine of year' da 5 yil ust uste odul almis bir arabanin, bir kac insanin yapmis oldugu gereksiz sizin tabirinizle apaciligi, butun s2k kullananlara maal etmeniz cok sacma, kaldi ki eminimki bu techturkey de arac kullanan %90 insan arabasina egzost takip kendince bebek te bile tedavi olan insanlar var o zaman bunlar apaci dir, bana performans vs... ye beyefendilik taslamayin , yukarda belirttigim gibi s2k kullananlarin onceliginden once ferrariyle yanlayan , porsche ferrari lambo gibi araclarla 3 serit kapatan rollling yapan apacilerden bahsedin, bunlari konusmak icin once bunlari asmanizi temnni ederim. Burada yazan cizen insanlarin eminimki zamaninda 50-60k olan araclarin ve bu kadar keyifli ucuz spor gorunumlu araclari bugun birkac insanin elinden 100k lara almak zorunuza gidiyor bunu soylemiyorsunuz!
Kaldiki s2k turkiye ekonomosinde super spor bir araba benim gozum de sebebi ise ucuz olmasi, turkiye bu arabalarin vergisi bakimi benzini kili tuyu bu tarz bir araca binmek insani mutlu ediyor. Buna esdeger bir bu tarz ucuz bir araba olsa zerre dusunemeyip cabrio hizli bir araba isterim bugun bir m3 alsan vergisi benzini parcasi altindan kalkacak cok az insan var, eminimki bugun ornek verecegim bir arac farkli da olabilir m3 s2k dan kat kat fazla bir arac, ama yan yana geldiginde s2k durusuyla bozmasi zoruna gitmis olabilir, burda yazan cogu insanin bu ego tatminliginden kaynaklanjor
forumda apaçi olmayan varmı?Yoksa sadece biz 106 cılar,s2k cılarmı apaçiyiz?
Sanirim herkes rahatladi herkes prezantabl gozukup o koltuga oturdugunda butun hunerlerini cikariyor,
Sunu unutmasin kimse herkesin icinde apacilik var kimse bosuna burda birbirini kandirmasin
yurtdışı forumlarda bile future classic olarak geçiyor s2000.
NSX için bile heleki 1st Gen ler s2000'lerle aynı performans 3 katı fiyatına diye konuşuyor insanlar.
Bizdeki en büyük problem, kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi.
Bende s2000 kullanıyorum burda 9 bin dolara aldım. Fiyatların yükselmesi çok normal burda bile 1 senede fiyatlar yaklaşık 3-4 bin dolar yükseldi. Insanlar yavaş yavaş aracın değerini anlayıp bu saçma anlayıştan çıkıyorlar.
NSX bile 20 - 30 bin dolarken 2 sene önce burda şuanda 50 binden aşağı bulmak neredeyse imkansız.
Bu tip sınırlı sayıda üretilmiş araçların fiyatları tabiki artıcak. Miata için mesela aynısı değil mesela. Adamlar okadar çok ürettiki 1000 dolara bile alabiliyorsun burda.
Kısacası Shigeru Uehara'nın dediği gibi
“Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long”
Türkçesi; Lütfen S2000'lerinize çok iyi bakın. Uzun zamanlar boyunca yanınızda tutun ve kalbinizden geldiğince eğlenin. S2000'nin kalitesini ve mirasını arkadaşlarınızla paylaşınki, s2000 efsanesi uzun süreler boyunca devam etsin :)
Rahat ol kendimi tatmin etmeme gerek yok cok sukur abaza degilim, Istedigim zaman duzenli duzustugum var, Ama altindakini exotic sanan hondacilara lafim, Bende severim s2000 ama ele ayaga dusmus seninde kendi altindakini ferrari sanman komik, Bende carrera gts vardi satsam kac s2k alrdim tahmin et. param yetiyo cok sukur en temiz s2000i de alrm istesem, Ama almiyorum enayi deilim yada domalmak istemiyorum belki?, Bazilari begenmemis yorumumu unutmusum futbol takimi tutar gibi hondaci oldugunu milletin, Piyasasi abuk sabuk bir araba bununda sebebi avam ayak takimin eline dusunce hepsi kazali, Ben ferrarilide apaci gordum, Benim gozumde arabasiyla poz verip sosyal medyada paylasan yada bunu cok sik yapan herkes gormemisir kimse kusura bakmasin, Benim cok nadir vardir... Millet heralde aaa bak ne guzel arabasi egzozu sesli veriyim dicek sanio millet galba
Tabiki yine düşük kmli 2007-09 arası bişi alırsanız bu fiyat $30k'a çıkıyor.
Benim ki 2001 model şuanda yaklaşık 13k civarında satabiliyorum.
Ayrıca Türkiye'ye göre düşünürsen burda Maserati Ghibli SQ4 0'ı 60 bin dolar Türkiye'de 2. eli 176 bin euro :)
Vergi sistemi yüzünden bukadar büyük fiyat farkı var.
Ayrıca bukadar s2000 konuşulacağına neden 92 model miataların 42 bin lira olması konuşulmuyor bunu anlamıyorum :)
Sonuçta 2. eli burda 1000 dolar :)
kişisel yazdığımı hatırlamıyorum fevri çıkışını yaşın gereği dicem yaş kemale ermiş ama görüyorum zeka aynı seviyede gelişimini tamamlamamış 12 16 embriyodan kurtulmuş pale zekasında hala anlaşılan.
yazdıklarına ve görmemişlikden dem vurmandan değinelim az bakalım eski mesajının birindeyazdığını dırek koyuyorum
**Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim😂** bunu yazıyorsun ve görmemişlikden dem vurdun dımı neyse devam edelim
kımsenın altındakını Ferrari sanması yada en iyi arabanın Ferrari olduğunu ıddıa eden olmadı şayet en iyi arabada o değil zaten, aile üyelerinin ortaklaşa sana belkide doğum gününde yada chrstmasda hediye aldıkları arabanla kıyaslıyorsun s2000 sahıplerını kuçuk görüyorsun kaçtane alırım dıyorsun ama almam diyorsun sonrada domalmayı sevmıyormussun ama eski postlarına baktığımda birden kobraları çok seviyormuşsun tercih meselesi tabi türkiye bu alanda uygun değil ama sana hollandayı önerebilirim .
evet zevkle devam edelım sosyal medyada kımın ne yaptığı paylaştığı onları ilgilendırır azı çoğu kenarı köşesi olmaz bazı şeylern az paylaştım görgüsüz değilim çok paylaştım görgüsüzüm denılemıyeceği gibi ,not ( görgüsüzlükle alakalı çok şeyler türetilebilir ama eski postlarınada bakarsan en yakın örneğiyle karşılaşabilirsin )
devam edelim senın yorumunu herkes beğenmek zorunda değil buton yapmışlar hoşnut olan olmayan nazıkce görüşünü belirtsin diye ama senın zeka kapasiteni göz önünde bulundurarak koyulmadı bazı kurallar ve simgeler ondan fazla dert etme bazı şeyleri nöronlarını yorma bukadar, bin Carrera gts ine gez mis gibi yada bak eski postlarında yazmıssınya hayalindekiymış
***LS7 Corvette Swap Dogan SLX, altinda guzel bir yuruyen yapmak ****** diye hayalinide gerçekleştrebilirsin onla gezmek sana daha yakışıklı gelecektir... :happybday :heyoo:
Vakti zamanında bende corvette c5 varken,arkadaşım öğünç; sıfır aldığı ve kullanmadığı 2009 model bronz mugen jantlı E plakalıydı yanılmıyosam,içi taba olan 6000km de gram boyasız arabasıyla takas etmek istemişti.. Öle arabayla marabayla işi olan biri de değil,misal suan camaro var ama 2012 yada 2013 olması lazım 4000 km de mi ne...
Herneyse sadede geleyim,çok fazla benimseyemediğim için teeee ozamanlar bile kabul etmemiştim... Burda neyi anlıyoruz ? Kafama sıçayım !!! Zengindim şimdi :D
Bu arada bahsettiğim arabayı bilen varmı ? Nerelerdedir diye ? Bahçelievlerden ercan sağır diye biri almıştı arkadaşımdan ??
Kucuk gormuyorum seningibi kendini bi halt sanan apacilere guluyorum kesin sen caddede park ederken minibuscu gibi aragazida veriyosundur, Kendi paramla aliyorum rahat ol 2 senedir ailem yok, Neyse masturbasyon yapmaya devam et sen bindigigini exotic sanip:)) Eee bosune Eee s2e 1000 dememisler binmeyi seviyosun belli, Kobralarida sevmem ama onada binmeyi seversin s2e 1000iyorsan ben esprisine yazdim onu l, zaten sonradan gorme oldugun belli senin
Ali agaoglu gibi paramlami doviyim?
Konusma pis fakirz
Gereksiz takiliyosunuz bence , her araba kiymetlendi S2k degil sadece bir kac etiket eden unal turan harun tastan tadinda adamlarin binmesiyle bu apaci etiketi yapistirildi uzerine , bu adamlar M3 alsa ya da 350Z te fazla mesai harcasalar onlar da bu etiketi yiyecekler hos 350Z si var bir tanesinin ama aradigini bulamadi sanirim , elite olmak para ya da arabayla olmuyo milyon usd si olan adam yeri geliyo ferrari almiyo s2k aliyo orenekleri de var takilmayin bu kadar isteyen istedgine binsin gezsin bir cok marka model arabaya bindim sahip oldum ama fanatigi olmadim , s2k sahiplerinde genel olarak honda sahiplerinde markanin hissedari gibi savunma huyu var ama %80 fiyat konusunda bos verin bunu tartismayin artik ben hep s2000 i inanilmaz yol tutuyor tamamen surucu odakli ve muthis bir viraj arabasi oldugunu savunuyorum milletin amacsizca yanlamaya calistigini gordugumde de bunarabanin buna uygun olmadigini anlatyorum bis versin s2k sahipleri , bubarada birbirinize hakaret etmeyin bir araba icin Barkin da cok iyidir yazdigi bir cok seyi geyik olarak yaziyor saat araba iliskileri vs biraz herkes birbirini oldugu gibi kabul etsin kimse bindiginarabayla ne apaci oluyo ne de elite dip not diyelim ve bitirelim artik bu s2000 fiyatlari konusu kabak tadi verdi almak isteyen kaderine razi gelsin mal bu para bu ama sadece s2k degil her araba cok pahalandi
Güzel bir makineyi, değer bilmeyen insanlar tarafından ( çoğunlukla ) kullanması ne kadar üzücü !!!
kimisi, sokak çıkışı - kimisi cadde çıkışı... yanlayın çıkınca birşey oluyormuşcasına :)
- araç güzel mi güzel, özel hatta... fakat mide bulandırdılar :)
Özel ve Spor bir arabayı, yakıt-vergi-2.e pazarı-satılabilirlik vb. konulara sokabilen tek millet biziz galiba :) yok 10-12 litre yakarmış, vergisi ucuzmuş, 2.el de hemen satılabilirmiş, vs... ŞAHİN'ci misin kardeşim de böyle düşünüyorsun :)