aynen, kendisinin aracı yok gözükmüyor piyasada bu aralar :)
Printable View
Evelki hafta caddede kulağında kulaklık üstünü açmış 20li yaşlarda bir hatun Kırmızı bir esikibine biniyordu.
Küçümsendim mi şimdi ben ya :( :( . Hadi birazdan da D&G don atlet muhabbetine girin :) . İşte al sana eğitim seviyesi . Benim arkadaşım da sivasta biniyor aynı araca "34 EIV 51" sende ki Ego tatmini yok adamda :) .
Acınası durum aslında bu zamanlara kadar ilgi görüp saygı duyulmayan bazı insanların , para karşılığında alinan arabayla ufacık çocuklar tarafından ilgi gördüğünde havalara girmesi :) .
bizde öyle değiliz yazarken öyle anlaşılıyor galiba :D
Kimse kusura bakmasın gücenmesin, görünen köy kılavuz istemez.. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Bizde de var s2000 ama artık iş çığırından çıktı.. Direk apaçi arabası oldu kalitesiz insanların ellerinde s2000ler..
Polisler vs direk at hırsızı muamelesi yapıyor hoş değil..
Biyere gidiyosun saçma sapan tipler salça olmaya çalışıyor..
Bu apaçiler yüzünden arabayı garajdan çıkarmıyoruz bayadır yatıyo insanların polislerin vs tepkikeri hoş değil..
Adama diyorum neden bu kadar s2000 hayranlığı? Abi diyo çok iyi drift yapıyo halbuki s2000in driftle uzaktan yakından alakası yok drift için fazlasıyla yetersiz gerçi bizim milletimiz 0 çizmeye drift diyor sanırım cahillik daha ordan başlıyor, yol tutmaz sanıyorlar halbuki ciddi yol tutar özünde pist için yapılmıştır vsss..
73 liraya 0 almıştık şuan ilana koysak 150ye sıraya girerler büyük ihtimal bence saçma bi durum
Diceksinizki neden satmıyorsunuz o zaman s2000 gerçekten özel bi araba çokta seviyoruz bu apaçilerin neslinin tükenmesini veya bu arabadan vazgeçmelerini temenni ediyorum temennim gerçekleşmesede gerekirse o araba orda yıllarca yatar çürür yinede güzelim arabayı o cahil bilinçsiz apaçi insanlara yar etmem.
maalesef herkesin şikayet ettigi gibi çoğu sahibi FINDIK BENİM OLUCAK BİNİCEM ÜSTÜNE VURUCAM KIRBACI mantelitesinde
yanlamanın da gazlamanın da bi adabı vardır. en cok da makas makasa sıfır videolar geliyor devamlı
ben izlerken bile kötü oluyorum. yapmayın etmeyin. kimi insanlar dünya malı diyor kırbacı vuruyor, para verdigini unutuyor, malına deger vermıyor
polis kismina katiliyorum. s2000de jandarmadan bile zor kurtuluyordum,onune gelen ceviriyordu. 3000gt ile 1kere bile cutout egzoz sorun olmadi.
s2000 alip yanlamamak ya da garajda saklamak da bana gore garip. 2000modeldi benimki. mekanik gaz teli vsa yok. sanayide bile sokak cikkislarinda kopuyordu. kullanma olayini da abartip mersine goturmustum esim ve kopegimle :) 6ayda 15000km ye yakin yapmistim. araba arabadir sonucta asiri classic bir arac degil ya da tr de 1 2 tane degil bu araba. abartmaya gerek yok.zevkini cikarmak lazim diye dusunuyorum.
araclari da 5 10 denyonun kullanimina kisiligine gore kategorize etmek de yanlis bence. ozellikle s2000 gibi kullanici profili cogu arabadan iyi olan bir araci.
Bir veya bir buçuk yıl önce 8x.XXX küsür rakama aldığımız s2000 e suan 120 falan teklif eden var
Ticaretine almadigimiz keyifle binildigi için satmak aklimizdan da geçmiyor ama demekki veren var bu paraları bana da çok ilginc geliyor çünki ondan önceki s2000 i arkadaş a 38 liraya almistik en son görünümde 90 yazıyordu :D
Her arabaya her tarz adam biner adamlikla degil ya parayla bu isler s2k tip olarak yakisikli alet yururude guzel kari kizda kaldiriyo buda rabeti artiriyo ahmet binmis mehmet binmis cokda takilmamak lazim
yani bence otomobil seven her insan s2000'i kesinlikle sever, ama birde arkadaşın dedigi gibi karı kız kaldırma derdinde olanlar var, düz boruyu takıyorlar, bagırttıra bagırttıra geziyorlar. olay bundan ibaret işte.
Ben bu s2000'in olayını hiç anlamadım. Hani madem apaçiler alıyor amaç drift yapmak, karı kız kaldırmak e o paraya sıfır BRZ, modelli Z4 falınır. Yakında Porsche Boxter fiyatlarınıda yakalar s2000'ler.
Yok gerçekten arabaya değer veren, hakkını veren adamlar alıyorsa diyecek bir şey yok ama genel itiba bu şekilde olmadığı yönünde. Hatta s2000 bakanları çoğununda amacının al-sat olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sık el değiştirmelerinin başka bir mantığı olamaz bence. Yazık oldu s2000'e.
Evet 2 seneye kadar birazcik oyleydi ama artik ordada limit kalmadi zaten bu fiyatlarin buraya gelmesine sebep ! Artik pert kayitli araba 100k dan asagi yok, zaten gunluk kullanim bir arac degil 1-2 saat binicen 3 gun binmicen arabadan sogursun kari kiz olayini pek bilmem evli oldugum icin hanim zaten diyor apacisin diye ama herkesin binmesi gereken bir arac gercekten tavsiye edilir, ama son 1 senedir al-satci tayfasi yok zaten alinacak araba da kalmadi, bu yuzden bu saatten sonra s2k nin ticareti pek fazla olmaz, binici kesim agirlikli, cakal cukallar haric, ben yamyam diyorum onlara
İcimizde ki apacilik bitmiyor ki abi yas 40 da olsa 50 de o apacilik bitmez otomobil tutkunu adam da, yok ya kari kiz da binmez koltuga, ben zannetmiyorum binende zaten konfekiyon tayfasi olur (insanlari kucumsemedigimden degil, cahil cuhela olan kisilerden) yoksa abartilcak bi araba degil, ama her otomobilci insanin binmesi gereken arac
buldunuzmu nerdelermiş
ilk sayfayı okudum konudan ayrılıyorum moralim bozuluyor okudukça
Baba s2000 yok...
S2000 alıcaz nakit keş para 150 ye kadar bakıyoruz kardeşler yokmu ceviz mal. Lastikleri dahi boyasız arıyoruz.
çok takılmamak lazım, maddiyatını sergileyen arsa daire tapusu atan don atanlar,piyasayı yükseltmeye çalışanlar ve insanların canlarını tehlikeye atarak süren görmemişler hariç geneli iyi insanlar bende 2013 te s2k ya biniyordum,sattım 350z aldım onuda sattım bukadar bağımlı olmamak gerekir
yıllardır forumda s2000 tartışması oluyor, aslında araç azlığı ve talep yoğunluğu yüzünden fiyatlar bukadar arttı,bugun 2000model civice bile 35 bin yazıyorlar piyasa genel olarak artıyor şuan bindiğim aracında piyasası arttı rx8'lerinde piyasası ortada
diyeceğim o ki teneke parçası yüzünden kalp kırıp tartışmaya değecek bir şey yok ortada
Rabbim binmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
ceviz yerine soyulmuş fıstık versek. detaylar pm :p :hehe:
http://i63.photobucket.com/albums/h1...111437657F.jpg
temiz s2000 olsada domaltamaya bakan cakal dolu sittin sene 100 binden fazla etmiycek bir araba, evet guzel arkadan itis atmosferik araba azdir bu kdr dinamik ama altindakinide bulunmaz hint kumasi saniyo herkes, e46 m3 ler ve artik e92 lerde ele ayaga dustu iyice, s2000 zaten TAM bir apaci arabasi artik ne zaman gorsem it kopuk tepesinde arabanin kodumun jokeyine benziyo ata binen emanet lavular
Konuya sonradan dahil olmak istemezdim ama şunu söylemeden edemiyeceğim, tasarım olarak ve motor hacmine göre gücü tartışılmaz, ama hiç bir zaman efsane bir araç olamiyacak ( supra, fd3s, gtr, nsx, gtr, ) gibi.. Peki neden değerli bunlar? LHD olarak az sayıda olmalarını birakın bahsettiğimiz araçların LHD orta konsol, torpido yada el freni kolu gibi parçalarını bile bulmanız imkansız gibi birşeydir. Ve yüzlerce dolar isteniyor. Kısacası ölüsü bile para eder bu araçların. Bu yüzden tabiki milyon tane üretilen LHD s2000 in bahsettiğimiz oranda efsaneleşmesini beklememeliyiz :)
Bu arada yazıyı düzenlemeyi halâ öğrenemedim :P
Bu apaçi tayfa e30 ile başladı sonra nxcoupe - honda crx - vti - typeR - s2000 diye gitti... S2000 de kaldılar değil mi ilerleyemiyorlar ? Bazıları rocco lara dağıldı sanırsam... 1-2 tane r53 de gördüm de aman aman , mini kullanıyorum satarım valla.
e30 cular bmw e36 ya gecti,, tofaşçılar boşalan e30 lara gecip level atladılar ,,sonra o sahipsiz kalan tofaşlara ilk kez araba sahibi olan tayfa talip oldu,,,s2000ler nerede halen bilmiyom ankarada görükmüyolar ,,ha bitane en son mamakta tuningcinin önünde duruyodu siyah renk,,,,bu arada ankara sicirocco kaynıyo her yer sigirocco
Apaçi tayfa Scirocco ve Leon alıyor bu ara.
İlk arabasını alan apaçiler : Şahin,
2. Level : E30 veya Civic EG
3. Level : Honda Civic EK
4. Level : Honda Civic ES7
5. Level : Scirocco
Nirvana : S2000.
Apaçiler S2000' e ulaştığında Nirvana' ya ulaşmışlardır. Bir üst level 350 Z olacağına dair söylentiler vardır.
bu aralar sıkıntı, instagramda görüyorum. degisik tipler, dogan gibi aragazlı tokatlayarak gazlıyor