Bu arada yazıyı düzenlemeyi halâ öğrenemedim :P
Printable View
Bu arada yazıyı düzenlemeyi halâ öğrenemedim :P
Bu apaçi tayfa e30 ile başladı sonra nxcoupe - honda crx - vti - typeR - s2000 diye gitti... S2000 de kaldılar değil mi ilerleyemiyorlar ? Bazıları rocco lara dağıldı sanırsam... 1-2 tane r53 de gördüm de aman aman , mini kullanıyorum satarım valla.
e30 cular bmw e36 ya gecti,, tofaşçılar boşalan e30 lara gecip level atladılar ,,sonra o sahipsiz kalan tofaşlara ilk kez araba sahibi olan tayfa talip oldu,,,s2000ler nerede halen bilmiyom ankarada görükmüyolar ,,ha bitane en son mamakta tuningcinin önünde duruyodu siyah renk,,,,bu arada ankara sicirocco kaynıyo her yer sigirocco
Apaçi tayfa Scirocco ve Leon alıyor bu ara.
İlk arabasını alan apaçiler : Şahin,
2. Level : E30 veya Civic EG
3. Level : Honda Civic EK
4. Level : Honda Civic ES7
5. Level : Scirocco
Nirvana : S2000.
Apaçiler S2000' e ulaştığında Nirvana' ya ulaşmışlardır. Bir üst level 350 Z olacağına dair söylentiler vardır.
bu aralar sıkıntı, instagramda görüyorum. degisik tipler, dogan gibi aragazlı tokatlayarak gazlıyor
Son mesajlarda adı geçen araçlara ek olarak bir de Leon'lar var. Ankara'da fazlasıyla popüler apaçi tayfası arasında.
Apaçilik sadece aracı kullanmakta kalmadı, aracı satarken de kendini gösteriyor. STI, EVO, Rocco ... ilanlarına bakın, adam araçla foto çekilip onu da ekliyor... Kılık kıyafet, duruşa baksan Alaçatı çocuğu kıvamındalar; aracının yanında poz verdiğin fotonun satış ilanında işi ne?
S2000e hiç denilen gibi insanların binmediğini söylemeyeceğim. Ama BMWlere de binenleri iyi biliyoruz :D Gardaş başgan reis diye konuşan, angara bizim baba diye gezen, 50 60 kilo cüssesiyle arabadan atlayıp üstüne yürüyen, dövünce gidip şikayetçi olan lavukların hepsi de bmw sahibi :)
apaçilik arabayla olmuyo bence adamın içinde varsa hangi arabaya bindiğinin önemi yok
bende bmw'ye typer'a civic'e integra'ya bindim şuan s2000 e biniyorum, apaçiyimiyim diye sormadan edemedim kendime :) bu arabaya binipte köşe başı yanlamaacak adam tanımıyorum kimse ben dümdüz giderim havasına girmesin :)
bir kaç kişi yüzünden komple kullanan kişileri o sınıfa sokmak yanlış bir hareket olur bu sadece s2000 için değil şahin doğan yada herhangi bir araç içinde geçerli.
s2000 kullananların pendik kadiköy dolmuşu gibi gaz tokatlamalarının sebebi ne peki :D
Yıllar once bu hondalar yabanci ulkelerde varoş arabasi yada gelir duzeyi dusuklerin kullandigi araba dedigimde cogu kisi beni topa tutmuştu biride pmden yazmisti sanirim milyar döktum turboladim ne varoşu diye :D ben demistim demeyi hic sevmem ama ben demistim :)
İçlerinde eşi dostu olan varsa arkadaşlar,şahsi düşüncem ön camına ''farzetki'' yazıp instagramda çocuklarla fotoğraf paylaşarak ''sizden gelenler'' yazarak çok komik duruma düştüklerini bence iletin :). Kendilerinden yaşça küçük çocukların sevgisiyle yalandan ego moduna girmeye gerek yok bence,hiç mi hayatınızda karı kız ortamına girmediniz bilmiyorum ki :).
Anıl s2000 ne zaman alıyoruz sana kardeşim:D
oooo herkezin prens modu on . yapmayın beyler forum bu tarz muhabbetler yüzünden çekilmez bi yer oldu şimdi S2000 e binenlere apaçi diyenler s2000 isteyipte ya maddi yada ailevi nedenlerle binemeyenler o arabaya binersen köşede açılı ve ara gazlı dönersin bu böyle BarKing kardeşimiz tatile gitmiş iyide olmuş ama sırf s2000 e biniyo diye herkezede lavuk at jokeyi yakıştırması hoş deil .. geçende çocuğa babası yeni tayyar almış kaza yapmış babası yenisini almış diye allaaaaah nasıl bir çekememezlik yauv arkadaş senin de baban sen kaza yaptıntan 2 gün sonra yenisini alsa seninde hoşuna gider biraz SAYGI SAYGI
bu arada konunun başlığına gelirsek kardeşim 20 tane kadar var antalyada S2000
kimse bu araçları kullananlara apaçi demiyor , apaçiler bu araçları kullanıyor diyoruz... 2 cümle arasında dağlar kadar fark var.. Bak 1-2 sayfa önce s2000 sahibi arkadaşlarımız bu tipler yüzünden s2000'imi çıkaramıyorum garajdan diye yazmış... Biz sadece bu araçların değerini bilmeyen insanların eline düştüğüne üzülüyoruz durum bu... Ben s2000 alıcaktım s2000 - 350z arasında gittim geldim bak 5 ay önce konusunu açmıştım 350z çok geldi s2000 e yöneldim alamadım abicim , tanıdıklarımda olanlar satmıyor , satanların ne olduğu belli değil ünal turan apaçi gibi adamların elinde turşu olmuş araçlar , trafikte desen bunlar yüzünden polis 500 metre öteden gördümü sorgusuz sualsiz çeviriyor... Dert üstüne dert... Bende gittim daha yeni model temiz cooper s aldım kafam rahat... Bu yüzden çemkiriyoruz.