adamlar hafta sonu buluşma yapmışlar - 51 kişi
bu arada konu açılmışken, muammer abi de bi s2k vardı nerelerde o ?
Printable View
adamlar hafta sonu buluşma yapmışlar - 51 kişi
bu arada konu açılmışken, muammer abi de bi s2k vardı nerelerde o ?
eyvallah umarım kendımı ıfade etmısımdır, çok pahalı bir ön tampon (spoon) sadece ön tampon almakta bitmiyor :(
Bu arada mesajımı editliyemedim. Barkın al oku: http://jalopnik.com/why-the-honda-s2...ssic-840861367 S2000 neden future classic.
Amca 40 yaşın üzerinde iş adamına benziyor hafta sonu gezisine çıkmış arabanın da Maşallahı var
http://i.hizliresim.com/lj54Ek.jpg
Evelki hafta caddede kulağında kulaklık üstünü açmış 20li yaşlarda bir hatun Kırmızı bir esikibine biniyordu.
Küçümsendim mi şimdi ben ya :( :( . Hadi birazdan da D&G don atlet muhabbetine girin :) . İşte al sana eğitim seviyesi . Benim arkadaşım da sivasta biniyor aynı araca "34 EIV 51" sende ki Ego tatmini yok adamda :) .
Acınası durum aslında bu zamanlara kadar ilgi görüp saygı duyulmayan bazı insanların , para karşılığında alinan arabayla ufacık çocuklar tarafından ilgi gördüğünde havalara girmesi :) .
bizde öyle değiliz yazarken öyle anlaşılıyor galiba :D
Kimse kusura bakmasın gücenmesin, görünen köy kılavuz istemez.. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Bizde de var s2000 ama artık iş çığırından çıktı.. Direk apaçi arabası oldu kalitesiz insanların ellerinde s2000ler..
Polisler vs direk at hırsızı muamelesi yapıyor hoş değil..
Biyere gidiyosun saçma sapan tipler salça olmaya çalışıyor..
Bu apaçiler yüzünden arabayı garajdan çıkarmıyoruz bayadır yatıyo insanların polislerin vs tepkikeri hoş değil..
Adama diyorum neden bu kadar s2000 hayranlığı? Abi diyo çok iyi drift yapıyo halbuki s2000in driftle uzaktan yakından alakası yok drift için fazlasıyla yetersiz gerçi bizim milletimiz 0 çizmeye drift diyor sanırım cahillik daha ordan başlıyor, yol tutmaz sanıyorlar halbuki ciddi yol tutar özünde pist için yapılmıştır vsss..
73 liraya 0 almıştık şuan ilana koysak 150ye sıraya girerler büyük ihtimal bence saçma bi durum
Diceksinizki neden satmıyorsunuz o zaman s2000 gerçekten özel bi araba çokta seviyoruz bu apaçilerin neslinin tükenmesini veya bu arabadan vazgeçmelerini temenni ediyorum temennim gerçekleşmesede gerekirse o araba orda yıllarca yatar çürür yinede güzelim arabayı o cahil bilinçsiz apaçi insanlara yar etmem.
maalesef herkesin şikayet ettigi gibi çoğu sahibi FINDIK BENİM OLUCAK BİNİCEM ÜSTÜNE VURUCAM KIRBACI mantelitesinde
yanlamanın da gazlamanın da bi adabı vardır. en cok da makas makasa sıfır videolar geliyor devamlı
ben izlerken bile kötü oluyorum. yapmayın etmeyin. kimi insanlar dünya malı diyor kırbacı vuruyor, para verdigini unutuyor, malına deger vermıyor
polis kismina katiliyorum. s2000de jandarmadan bile zor kurtuluyordum,onune gelen ceviriyordu. 3000gt ile 1kere bile cutout egzoz sorun olmadi.
s2000 alip yanlamamak ya da garajda saklamak da bana gore garip. 2000modeldi benimki. mekanik gaz teli vsa yok. sanayide bile sokak cikkislarinda kopuyordu. kullanma olayini da abartip mersine goturmustum esim ve kopegimle :) 6ayda 15000km ye yakin yapmistim. araba arabadir sonucta asiri classic bir arac degil ya da tr de 1 2 tane degil bu araba. abartmaya gerek yok.zevkini cikarmak lazim diye dusunuyorum.
araclari da 5 10 denyonun kullanimina kisiligine gore kategorize etmek de yanlis bence. ozellikle s2000 gibi kullanici profili cogu arabadan iyi olan bir araci.