User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
200 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Honda s2000'ler Nerede?

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişisel yazdığımı hatırlamıyorum fevri çıkışını yaşın gereği dicem yaş kemale ermiş ama görüyorum zeka aynı seviyede gelişimini tamamlamamış 12 16 embriyodan kurtulmuş pale zekasında hala anlaşılan.
    yazdıklarına ve görmemişlikden dem vurmandan değinelim az bakalım eski mesajının birindeyazdığını dırek koyuyorum
    **Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim��** bunu yazıyorsun ve görmemişlikden dem vurdun dımı neyse devam edelim
    kımsenın altındakını Ferrari sanması yada en iyi arabanın Ferrari olduğunu ıddıa eden olmadı şayet en iyi arabada o değil zaten, aile üyelerinin ortaklaşa sana belkide doğum gününde yada chrstmasda hediye aldıkları arabanla kıyaslıyorsun s2000 sahıplerını kuçuk görüyorsun kaçtane alırım dıyorsun ama almam diyorsun sonrada domalmayı sevmıyormussun ama eski postlarına baktığımda birden kobraları çok seviyormuşsun tercih meselesi tabi türkiye bu alanda uygun değil ama sana hollandayı önerebilirim .
    evet zevkle devam edelım sosyal medyada kımın ne yaptığı paylaştığı onları ilgilendırır azı çoğu kenarı köşesi olmaz bazı şeylern az paylaştım görgüsüz değilim çok paylaştım görgüsüzüm denılemıyeceği gibi ,not ( görgüsüzlükle alakalı çok şeyler türetilebilir ama eski postlarınada bakarsan en yakın örneğiyle karşılaşabilirsin )
    devam edelim senın yorumunu herkes beğenmek zorunda değil buton yapmışlar hoşnut olan olmayan nazıkce görüşünü belirtsin diye ama senın zeka kapasiteni göz önünde bulundurarak koyulmadı bazı kurallar ve simgeler ondan fazla dert etme bazı şeyleri nöronlarını yorma bukadar, bin Carrera gts ine gez mis gibi yada bak eski postlarında yazmıssınya hayalindekiymış
    ***LS7 Corvette Swap Dogan SLX, altinda guzel bir yuruyen yapmak ****** diye hayalinide gerçekleştrebilirsin onla gezmek sana daha yakışıklı gelecektir...
    Kucuk gormuyorum seningibi kendini bi halt sanan apacilere guluyorum kesin sen caddede park ederken minibuscu gibi aragazida veriyosundur, Kendi paramla aliyorum rahat ol 2 senedir ailem yok, Neyse masturbasyon yapmaya devam et sen bindigigini exotic sanip) Eee bosune Eee s2e 1000 dememisler binmeyi seviyosun belli, Kobralarida sevmem ama onada binmeyi seversin s2e 1000iyorsan ben esprisine yazdim onu l, zaten sonradan gorme oldugun belli senin
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali agaoglu gibi paramlami doviyim?

Konusma pis fakirz������

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz takiliyosunuz bence , her araba kiymetlendi S2k degil sadece bir kac etiket eden unal turan harun tastan tadinda adamlarin binmesiyle bu apaci etiketi yapistirildi uzerine , bu adamlar M3 alsa ya da 350Z te fazla mesai harcasalar onlar da bu etiketi yiyecekler hos 350Z si var bir tanesinin ama aradigini bulamadi sanirim , elite olmak para ya da arabayla olmuyo milyon usd si olan adam yeri geliyo ferrari almiyo s2k aliyo orenekleri de var takilmayin bu kadar isteyen istedgine binsin gezsin bir cok marka model arabaya bindim sahip oldum ama fanatigi olmadim , s2k sahiplerinde genel olarak honda sahiplerinde markanin hissedari gibi savunma huyu var ama %80 fiyat konusunda bos verin bunu tartismayin artik ben hep s2000 i inanilmaz yol tutuyor tamamen surucu odakli ve muthis bir viraj arabasi oldugunu savunuyorum milletin amacsizca yanlamaya calistigini gordugumde de bunarabanin buna uygun olmadigini anlatyorum bis versin s2k sahipleri , bubarada birbirinize hakaret etmeyin bir araba icin Barkin da cok iyidir yazdigi bir cok seyi geyik olarak yaziyor saat araba iliskileri vs biraz herkes birbirini oldugu gibi kabul etsin kimse bindiginarabayla ne apaci oluyo ne de elite dip not diyelim ve bitirelim artik bu s2000 fiyatlari konusu kabak tadi verdi almak isteyen kaderine razi gelsin mal bu para bu ama sadece s2k degil her araba cok pahalandi

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir makineyi, değer bilmeyen insanlar tarafından ( çoğunlukla ) kullanması ne kadar üzücü !!!
    kimisi, sokak çıkışı - kimisi cadde çıkışı... yanlayın çıkınca birşey oluyormuşcasına

- araç güzel mi güzel, özel hatta... fakat mide bulandırdılar

Özel ve Spor bir arabayı, yakıt-vergi-2.e pazarı-satılabilirlik vb. konulara sokabilen tek millet biziz galiba yok 10-12 litre yakarmış, vergisi ucuzmuş, 2.el de hemen satılabilirmiş, vs... ŞAHİN'ci misin kardeşim de böyle düşünüyorsun
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Trance-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel ve Spor bir arabayı, yakıt-vergi-2.e pazarı-satılabilirlik vb. konulara sokabilen tek millet biziz galiba yok 10-12 litre yakarmış, vergisi ucuzmuş, 2.el de hemen satılabilirmiş, vs... ŞAHİN'ci misin kardeşim de böyle düşünüyorsun
    Ağzına sağlık abi olayın tam net anlamı bu cümledir.bu mantık devam ettiği sürece bizim özel dediğimiz bütün araçlar gözümüzde bir değeri kalmayacak..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben size kısaca özet geçeyim, efendilik güzel iş yapar bakın yüzüklerin efendisine olay yüzükte mi hayır, efendilikte

bu konuda bazı düzgün arkadaşları tenzih ederim (özellikle doa plakalı araca yapılanları görünce baya hoşuma gitti) ama araç honda arkadaşlar, tamam sevebilirsiniz, yüksek meblağlara da satabilirsiniz, bunları alacak (?) arkadaşlar da bulabilirsiniz hatta ve hatta türkiye şartlarına uygun da diyebilirsiniz, ama gel gelelim sonuçta altınızdaki dandik bir japon.

Benim anlamak istemediğim bir markayı ilahlaştırıp sanki o arabadan başka markalar yokmuş gibi davranmanız, bunu forumdaki honda markalı araçların konularının nasıl hit aldığına bakarak anlayabilirsiniz, hatta bazen ileri giden arkadaşlar var, ferrari lambo gibi araçlara binmem s2000 varken bile diyecek.. Sizlerdeki o özgüven o araç sahiplerinde cidden yok.

Yapmayın bunu arkadaşlar, benim gücüm s2000'e ancak yeter deyin konu kapansın gitsin, ama şunu demesin, imrenerek ancak uzaktan bakarsınız.. Neyine bakıcaz? herhangi bir kaza anında teneke olmasına mı, içinin kalitesizliğine mi, yoksa 2000 motordan çıkan o cıyaklama seslerine mi?

Aklıma cem yılmaz'ın bir skeci geldi, 'fransadan Tr'ye evlenmeye gelen adam', ulan bir çık gez yahu, başka marka arabalara da bin yahu, kapalı kalma hondanın içinde
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kucuk gormuyorum seningibi kendini bi halt sanan apacilere guluyorum kesin sen caddede park ederken minibuscu gibi aragazida veriyosundur, Kendi paramla aliyorum rahat ol 2 senedir ailem yok, Neyse masturbasyon yapmaya devam et sen bindigigini exotic sanip) Eee bosune Eee s2e 1000 dememisler binmeyi seviyosun belli, Kobralarida sevmem ama onada binmeyi seversin s2e 1000iyorsan ben esprisine yazdim onu l, zaten sonradan gorme oldugun belli senin
    park ederken aragaz veriyosundur demisinde ona güldüm binmiyo ki park etsin. Boyasiz diye garaj kapisni bile açmıyor :PPP
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shkodra dayı daha gecen sene Audi TTyi övüp S2000i itin götüne sokmuştun ne ara fanı oldun ) arabayla yanlayan edenden kime ne de, karnesi 1lerle dolu ergenlerin bu arabaya olan ilgisi heryerde "alicam" deyip fiyatları görünce "allah belanzi versin hayalimize ulasamiyoz" dye siteme girmeleri hep kahkahaya sebeptir bnde ulan sen once derslerini cals oku guzel bi mertebeye gel, ondan snra birikim vs dewam ett alirsn illaki.. Oyle heycanlilari görünce hep sunu diyesim geliypr;

Lisedeyken S2000 alcam dyenlrr vardı, naptı onlar 100-200 dbn almaya başladılar mi ? ))))))))
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölmeden bi s2000 de binsem hiç fena olmaz yani ama kırmızısına
    Bizim mahallede var bir tane kırmızı , hemde ist. dışı ama genelde ist. 'da plaka 34 UG 0107
    Bizim mert'in geçen geldi şaşırdım daha önce çok s2000 görmüştüm yakından daha bir farklı fakat , herkesin bir tercihi vede görüşü vardır .

Türkiye'de s2000'nin tutulmasının en büyük sebebi yan videolarının çoğunun s2000'le çekilmesi ve videolardan yola çıkarak popiler hale getirilmesi . . . Bir'de T.r'de sayılı, caprio olması'da cabası
    İSt. genelde s2000 gördümde , yanımda olan arkadaş veya diğer vatandaşların tabiri ; Aaaa bak s2000 şimdi nasıl yan vericek ,adam sadece videolarda görmüş hergün görse alışıcakta

Benim yapım'da doluluk olduğu için ; Rwd veya WD Turbo araç ve donanım ; şuan gerçi ona o kdr vericek para kıyamam fakat Turbo s2000 gelirse T.r'ye Hareketli,Hafızalı,Isıtmalı koltukla , Cruise control'de olursa alırım belki 1 tane , Ben gönen/Balıkesir'da yaşıyorum . En son arıcımı satım burdan ev aldım . 75 bin tl 0 evler 100 bin TL 3+1 filan

Ama şuan e34 520i'm var İnş. oda değerlenicek . . . Bana kalırsa buralar hep değerlenicek . . . Allah hepimize sağlık,sıhhat uzun ömür versin

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevmez bmwciler yada pejocularda pek cogusuda imrenerek bakar bakamayaninda zaten cok pahali ya gereksiz bunu alana kadar ev alirim baska bu araba var onu alirim deyip kendini tatmin eder. sorunsuzluk güç tasarim mevcut olan her araba pahalilanmisdir zaman geçtikçe özel olan arabalar zaten ucuz kalmaz ucuz yada çok olsa zaten efsane olmaz. adam gibi lastik coil alt gergi ve kamber ayari ile cok iyide yol tutan bir araba herkes viraj kasmadigindan piste kosturmadigindan almiyor cogunu zaten. tecrubesiz kullanim parlak asvalt aşınmış lastik bu üçlü var olursa ani tepkimelerde aracin tepkisi de o yönde olacağından kaza riskide o denli cok oluyor. herkesi her yonden memnun eden bir araba dünyada olmadığından cok çeşitli markalar modellerle dolu bir arac pazar portföyü olmazdi *****. kisacasi kişisel beklenti tarz haz almak seçimleri belirler ben biliyorum honda seven bircok insanin hayalidir s2000 e binmek ondan 195 ler ve 110kglarin ustunde değilseniz yasanilabilecek guzel bir deneyimdir

Eskiden evler 50-60 bin lira mıydı ?
    imzasız..

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuların sonu gelmez

Bana sorarsanız dünyanın en iyi arabasıda olsa bir sene sonra 50 kazandırsada şaşe kule direk vs gibi kasanın yol tutuşu ve rijitliğine çok büyük önemi olan parçalarda darbe ve bundan dolayı ısıl işlemle kaynak düzeltme vs varsa o arabayı almam.

Kutu kolayı elinizle sıkın ve sonra düzeltmeye çalışın demek istediğimi anlarsınız.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi neyi tartışıyorsunuz ki..kimse yoğurdum ekşi demez.konu honda olunca hep bir tartışma
    honda kendini kanıtlamış vti ep3 sk2 hatta vtecII bile bu potaya girer.
    şimdi burada s2k hayali kuran arkadaşlar bu araca sahip olsa hep düzmü gidecek.Hiçmi içi kıpırdamayacak yan vermeye çalışmayacak?
    inanın bir zaman sonra insanın gözü kararıyor veriyor yanı.Birde şu var.adam son parasını arabaya yatırmış extra bişey girmesinden korkarak tın tın gidiyor

yıllarca sk2 hayaliyle öldüm bittim hatta çok yakın arkadaşlarım almasına rağmen direksiyonuna oturup bir tur atmadım olursa benim olur dedim onu kullanırım dedim.gözümü karartıp aracı kiralamak istediğimde ilk kez direksiyon başına geçtim ve vay dedim arabaya bak 4 teker bir vites bir direksiyon.
    s2k kullanıcıları aracın +nesi var donanım olarak. vtec açması dışında tipi dışında cabrio olması dışında ne artısı var araba olarak.
    sorumu yanlış anlamayın aşağılamak hor görmek değil sadece merakımdan soruyorum.Ben hala bir s2k görsem gözden kaybolana kadar izlerim ama bu araba benim gözümde haftasonu arabası keyif arabası.Yaz gelsin çık sahil tarafına ince ince yada kalın kalın gez gel hepsi bu.

benim şuan bir s2k aracım olsa bende laf söyletmem.Tercih meselesi aynı paraya z4 320 cabrio hatta 2010 civarı slk bile alınır..bunlar donanım olarak güvenlik olarak araba ama bir s2k değil..ahada bu yorumdan sonra dayak yemeden kaçarım burdan
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse bence boşverin 1 yan 2 isyan 3 ölüm.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bizde biliriz alternatif Roadstar'lara yönelmeyi. Ama bu iş Z4 ile TT ile yeri dolacak gibime gelmiyor.
    3200 CC Crysler Crossfire Cabrio kullandım geçen sene 2-3 ay.
    Yok Yani.
    Bende isterim 130-140 milyarı Honda'ya verecegime

e92 Coupe Dizel
    audi a5 TDI Coupe

tercih etmeyi. ama yok yani bi süre sonra kurtarmaz gibime geliyor.
    Arabacı Ağır japon..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi neyi tartışıyorsunuz ki..kimse yoğurdum ekşi demez.konu honda olunca hep bir tartışma
    honda kendini kanıtlamış vti ep3 sk2 hatta vtecII bile bu potaya girer.
    şimdi burada s2k hayali kuran arkadaşlar bu araca sahip olsa hep düzmü gidecek.Hiçmi içi kıpırdamayacak yan vermeye çalışmayacak?
    inanın bir zaman sonra insanın gözü kararıyor veriyor yanı.Birde şu var.adam son parasını arabaya yatırmış extra bişey girmesinden korkarak tın tın gidiyor

yıllarca sk2 hayaliyle öldüm bittim hatta çok yakın arkadaşlarım almasına rağmen direksiyonuna oturup bir tur atmadım olursa benim olur dedim onu kullanırım dedim.gözümü karartıp aracı kiralamak istediğimde ilk kez direksiyon başına geçtim ve vay dedim arabaya bak 4 teker bir vites bir direksiyon.
    s2k kullanıcıları aracın +nesi var donanım olarak. vtec açması dışında tipi dışında cabrio olması dışında ne artısı var araba olarak.
    sorumu yanlış anlamayın aşağılamak hor görmek değil sadece merakımdan soruyorum.Ben hala bir s2k görsem gözden kaybolana kadar izlerim ama bu araba benim gözümde haftasonu arabası keyif arabası.Yaz gelsin çık sahil tarafına ince ince yada kalın kalın gez gel hepsi bu.

benim şuan bir s2k aracım olsa bende laf söyletmem.Tercih meselesi aynı paraya z4 320 cabrio hatta 2010 civarı slk bile alınır..bunlar donanım olarak güvenlik olarak araba ama bir s2k değil..ahada bu yorumdan sonra dayak yemeden kaçarım burdan
    Abi dediklerine ben cevap vereyim dediğin gibi 2 airbag 1 vites 1 direksiyon ve klima başka hiç bir şey yok,benim çocukluğumdan beri hayalimdi aldım efendi efendi sürer birşey olmasından korkarım ama yeri gelincede yanlarım nihayetinde araba benimle evlenmeyecek.

Benim hoşuma giden özelliği sürekli ilgi çekmesi dediğin gibi cabrio olması,masrafsız olması,bakımlarının ucuz olması, 2-3 haftada bir bazen 2 ayda bir binerim sürekli binilebilecek bir araç değil zaten sıkılıyorsun konfor yok rahatsız oluyorsun vs. vs.
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha sevmiyomuyum seviyorum sevmeden ilişki olurmu olmaz ama şimdi istemiyorum napıcaksın istemiyorum yani
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba zevk işidir, isteyen istediğine biner.
    Mesela benim 20 Bin TL"lik arabadan aldığım zevki başkası 1 Milyon TL"lik arabadan alamaz, bu böyledir zevk işidir.
    Typer"la rolling yapanda aynı zevki alıyor GTR"yle rolling yapanda aynı zevki alıyor, para sadece aradaki araçtır önemli olan zevk.
    Arabanızdan zevk alıyorsanız gerisi hikaye, tartışmaya gerek yok
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş ne sikibinmis, Bu arada arabasını alıpta kullanmayan insan kadar gıcık bi insan modeli yok aman boyası şeyetcek yok şöyle yok böyle Bu arada max ederi s2k nin 85 boyasızıda 90 dır, NSX gibi bir klasik asla olamaz veya Supra.. Miata larda pahalı evert

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba zevk işidir, isteyen istediğine biner.
    Mesela benim 20 Bin TL"lik arabadan aldığım zevki başkası 1 Milyon TL"lik arabadan alamaz, bu böyledir zevk işidir.
    Typer"la rolling yapanda aynı zevki alıyor GTR"yle rolling yapanda aynı zevki alıyor, para sadece aradaki araçtır önemli olan zevk.
    Arabanızdan zevk alıyorsanız gerisi hikaye, tartışmaya gerek yok
    vay arkadaş dersindeki tayyardan inip gtr biniyorsun
    bu iki farklı araca binip aynı zevki alan adamın zevkine sıçim ben
    senin benzetmen şöyle olmuş şahinle yan verende rolling yapanda aynı zevki alıyor s2k ile yanlayıp roll yapanda aynı zevki alıyor..Doğrumu
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)