User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
200 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Honda s2000'ler Nerede?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir veya bir buçuk yıl önce 8x.XXX küsür rakama aldığımız s2000 e suan 120 falan teklif eden var

Ticaretine almadigimiz keyifle binildigi için satmak aklimizdan da geçmiyor ama demekki veren var bu paraları bana da çok ilginc geliyor çünki ondan önceki s2000 i arkadaş a 38 liraya almistik en son görünümde 90 yazıyordu
    Livestrong

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her arabaya her tarz adam biner adamlikla degil ya parayla bu isler s2k tip olarak yakisikli alet yururude guzel kari kizda kaldiriyo buda rabeti artiriyo ahmet binmis mehmet binmis cokda takilmamak lazim

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani bence otomobil seven her insan s2000'i kesinlikle sever, ama birde arkadaşın dedigi gibi karı kız kaldırma derdinde olanlar var, düz boruyu takıyorlar, bagırttıra bagırttıra geziyorlar. olay bundan ibaret işte.
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu s2000'in olayını hiç anlamadım. Hani madem apaçiler alıyor amaç drift yapmak, karı kız kaldırmak e o paraya sıfır BRZ, modelli Z4 falınır. Yakında Porsche Boxter fiyatlarınıda yakalar s2000'ler.

Yok gerçekten arabaya değer veren, hakkını veren adamlar alıyorsa diyecek bir şey yok ama genel itiba bu şekilde olmadığı yönünde. Hatta s2000 bakanları çoğununda amacının al-sat olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sık el değiştirmelerinin başka bir mantığı olamaz bence. Yazık oldu s2000'e.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu s2000'in olayını hiç anlamadım. Hani madem apaçiler alıyor amaç drift yapmak, karı kız kaldırmak e o paraya sıfır BRZ, modelli Z4 falınır. Yakında Porsche Boxter fiyatlarınıda yakalar s2000'ler.

Yok gerçekten arabaya değer veren, hakkını veren adamlar alıyorsa diyecek bir şey yok ama genel itiba bu şekilde olmadığı yönünde. Hatta s2000 bakanları çoğununda amacının al-sat olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sık el değiştirmelerinin başka bir mantığı olamaz bence. Yazık oldu s2000'e.
    Evet 2 seneye kadar birazcik oyleydi ama artik ordada limit kalmadi zaten bu fiyatlarin buraya gelmesine sebep ! Artik pert kayitli araba 100k dan asagi yok, zaten gunluk kullanim bir arac degil 1-2 saat binicen 3 gun binmicen arabadan sogursun kari kiz olayini pek bilmem evli oldugum icin hanim zaten diyor apacisin diye ama herkesin binmesi gereken bir arac gercekten tavsiye edilir, ama son 1 senedir al-satci tayfasi yok zaten alinacak araba da kalmadi, bu yuzden bu saatten sonra s2k nin ticareti pek fazla olmaz, binici kesim agirlikli, cakal cukallar haric, ben yamyam diyorum onlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani bence otomobil seven her insan s2000'i kesinlikle sever, ama birde arkadaşın dedigi gibi karı kız kaldırma derdinde olanlar var, düz boruyu takıyorlar, bagırttıra bagırttıra geziyorlar. olay bundan ibaret işte.
    İcimizde ki apacilik bitmiyor ki abi yas 40 da olsa 50 de o apacilik bitmez otomobil tutkunu adam da, yok ya kari kiz da binmez koltuga, ben zannetmiyorum binende zaten konfekiyon tayfasi olur (insanlari kucumsemedigimden degil, cahil cuhela olan kisilerden) yoksa abartilcak bi araba degil, ama her otomobilci insanin binmesi gereken arac

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buldunuzmu nerdelermiş

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sayfayı okudum konudan ayrılıyorum moralim bozuluyor okudukça
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bukadar eminolabildin ki? Otomobilleri çok seviyorum ama S2000i sevmiyorum

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bukadar eminolabildin ki? Otomobilleri çok seviyorum ama S2000i sevmiyorum
    S2000 i sevmek bu isin fitratinda var shagsgahsg
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba s2000 yok...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    S2000 alıcaz nakit keş para 150 ye kadar bakıyoruz kardeşler yokmu ceviz mal. Lastikleri dahi boyasız arıyoruz.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2000 alıcaz nakit keş para 150 ye kadar bakıyoruz kardeşler yokmu ceviz mal. Lastikleri dahi boyasız arıyoruz.

Hatasiz kul olmaz ufak tefek temizlik boyalari mevcut 3 degisen tente sifir tramer s2000de aranmaz onun disinda hatasiz
    175e hayirli olsun baco o da size yoksa yazin 185e havada satar
    Semt aski
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok takılmamak lazım, maddiyatını sergileyen arsa daire tapusu atan don atanlar,piyasayı yükseltmeye çalışanlar ve insanların canlarını tehlikeye atarak süren görmemişler hariç geneli iyi insanlar bende 2013 te s2k ya biniyordum,sattım 350z aldım onuda sattım bukadar bağımlı olmamak gerekir
    yıllardır forumda s2000 tartışması oluyor, aslında araç azlığı ve talep yoğunluğu yüzünden fiyatlar bukadar arttı,bugun 2000model civice bile 35 bin yazıyorlar piyasa genel olarak artıyor şuan bindiğim aracında piyasası arttı rx8'lerinde piyasası ortada
    diyeceğim o ki teneke parçası yüzünden kalp kırıp tartışmaya değecek bir şey yok ortada
    Rabbim binmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ceviz yerine soyulmuş fıstık versek. detaylar pm

1881 - 193

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bizim otelde her katta farklı renkleri olan 3 tane var bazen 4 oluyorlar Aren'e bağlı olarak

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın gücenmesin, görünen köy kılavuz istemez.. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Bizde de var s2000 ama artık iş çığırından çıktı.. Direk apaçi arabası oldu kalitesiz insanların ellerinde s2000ler..

Polisler vs direk at hırsızı muamelesi yapıyor hoş değil..

Biyere gidiyosun saçma sapan tipler salça olmaya çalışıyor..

Bu apaçiler yüzünden arabayı garajdan çıkarmıyoruz bayadır yatıyo insanların polislerin vs tepkikeri hoş değil..

Adama diyorum neden bu kadar s2000 hayranlığı? Abi diyo çok iyi drift yapıyo halbuki s2000in driftle uzaktan yakından alakası yok drift için fazlasıyla yetersiz gerçi bizim milletimiz 0 çizmeye drift diyor sanırım cahillik daha ordan başlıyor, yol tutmaz sanıyorlar halbuki ciddi yol tutar özünde pist için yapılmıştır vsss..

73 liraya 0 almıştık şuan ilana koysak 150ye sıraya girerler büyük ihtimal bence saçma bi durum

Diceksinizki neden satmıyorsunuz o zaman s2000 gerçekten özel bi araba çokta seviyoruz bu apaçilerin neslinin tükenmesini veya bu arabadan vazgeçmelerini temenni ediyorum temennim gerçekleşmesede gerekirse o araba orda yıllarca yatar çürür yinede güzelim arabayı o cahil bilinçsiz apaçi insanlara yar etmem.
    Söylediklerinin aynısını e36 için düşünmekteyim. Binmeye utanıyorum, aynı temenni benim için de geçerli. ağzına sağlık.
    M. The most powerful letter in the world.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temiz s2000 olsada domaltamaya bakan cakal dolu sittin sene 100 binden fazla etmiycek bir araba, evet guzel arkadan itis atmosferik araba azdir bu kdr dinamik ama altindakinide bulunmaz hint kumasi saniyo herkes, e46 m3 ler ve artik e92 lerde ele ayaga dustu iyice, s2000 zaten TAM bir apaci arabasi artik ne zaman gorsem it kopuk tepesinde arabanin kodumun jokeyine benziyo ata binen emanet lavular
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Midnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya sonradan dahil olmak istemezdim ama şunu söylemeden edemiyeceğim, tasarım olarak ve motor hacmine göre gücü tartışılmaz, ama hiç bir zaman efsane bir araç olamiyacak ( supra, fd3s, gtr, nsx, gtr, ) gibi.. Peki neden değerli bunlar? LHD olarak az sayıda olmalarını birakın bahsettiğimiz araçların LHD orta konsol, torpido yada el freni kolu gibi parçalarını bile bulmanız imkansız gibi birşeydir. Ve yüzlerce dolar isteniyor. Kısacası ölüsü bile para eder bu araçların. Bu yüzden tabiki milyon tane üretilen LHD s2000 in bahsettiğimiz oranda efsaneleşmesini beklememeliyiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)