User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Sıfır aracın teşhir olup olmadığını nasıl anlarım?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haydarpaşa limanına romanyadan gemi ile 3000 adet clio indirttik. Omsan tırları ile Kocaeline gitti hepsi. Gemiden indirilirken ve tırlara bindirilirken nasıl kullanıldığını ben biliyorum araçlarin hepsi de şöför koltuğu hariç poşetliydi kapılarında ve tamponlarinda park sungerleri vardı. Satılırken de poşetli satılır ki bizim insanımız poşetli olunca havalara uçar

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hicbir bayi arac teshirde diye kusura bakmayin ama soze 5 kurus indirim bile yapmaz. 5-10 indirimi soyelersenizde gulup gecerler sallamazlar bile sizi.

O arac sifir sonucta manyak mi adam ya indirim yapsin millet oturdu diye. Herhangi bir yerinde hata varsa zaten nefasetlidir indirimi hediyesi verilir. Soylenmeden satilmaya calisiliyorsa o bayinin terbiyesizligidir.

Millet fermasa gidiyor ferrari aliyor, gidiyor porsche aliyor. Zaten adamlar stok tutmuyor mecbur teshir aliosun milletin giki cikmiyor siz 50 liralik arabada 5-10 lira indirim diyorsunuz
    50.000 liralık araba mı kaldı benim bahsettiğim ortalama 150k lık araba için. indirmezlerse kendileri bilir. ben de gider teşhir olmayanını alırım. Para benim, keyif, benim popo benim, allllallaaaa
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 tl ye iphone alan adam bile kösesinde cizik olsa iade ediyorken eşşek yüküyle para verdiğim araba kullanilmis olucak dalgami geciyosunuz. Adi üzerinde sifir tamam çekiciden de ben indiricek değilim ama içinede 500 kişi binmesin. İyi yapmissiniz yerinizde olsam özellikle poşetlerinin çıkartilmamasini isterim.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bunu yazan arkadaşlar aynı paraya gidip teşhir ürünü alırlar mı aldılar mı_?

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşhir ürünü ile bana göre 10.000kmye kadar çiziksiz arabada aynıdır. O zaman cidden 2. el 5 6 lira altına alırım. Aldırdımda

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STİG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006yılında sıfır aldığım audi a3 marka aracım komple boyalı çıkmıştı bende götürdüm geri verdim fabrikadan hatasız çıkacak die bişey yok daha sonra bana fabrikadan çift boya olduğuna dair evrak verelim dediler o evrakı monte ettim onlara..
    Geçen yıl seat leon almaya geldim istanbula o zaman izmirde yaşıyorum hala kalktık o kadar yol geldik araç sahibi bayiden çıkarmış araç daha 2 binde neyse baktık bi hata kusur görünmüyor bide boyasına bakayım dedim çıkardım boya makinasını bi baktım 400 micron adama dedim siz ilk sahibisiniz dimi evet dedi aracın başına bişey geldimi dedim yok dedi çıktık bahçelievlerde bi galerinin önünde durdum galericiye rica ettim boya makinenle bi boyasına bakalım diye baktık onun makinede 400 micron aradım izmir mbu seat servisini aram baya iyidir onlarla biz 400 microna kadar boyasız kabul ediyoruz alabilirsiniz dediler dedim usta siz kabul ediyorsunuz da ben bunu satrken satacağım adam kabul edermi çıktık avek servise gittik adama araç 400 micron gösteriyor diyorum bakarım ama ücretini alırım diyor araç sahibine abi sen beni havaalanına geri bırak bu arabayıda geriye ver dedim adam gitmiş servise bastırmış geriye verememişler çift kat boya var fabrika kalın atmış kusur değil deyip yollamışlar ben olsam o arabayla aveğin içine camdan girer sonrada orda yakarım siz iyi değişim sağlamışsınız araç sahibi sonra beni aradı konuştuğumuz fiyatın 5 bin altına hatta sen gelme ben getireyim izmire dedi almadım istediği rakamın 5 bin altına başkasına satmış sıfır araba alsanda boyasına herşeyine bakıcaksın kimseye güven kalmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)