User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
118 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kapalı Otopark Sorunu! YARDIM

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahah iyi abi siz gayet nizami bir şekilde parkedin sonra gelin buraya konu açın kapımda göçük var boyasız düzeltilir mi diye çabalayın
    Arabada göçük de olacak yeri gelince boya da olacak, belki durduk yerde gelip vuracaklar da gamzeyle göçükle de kalmayacak. Ama arabama aman hiç birşey olmasın diye gidip de başkalarının hakkına taciz etmeyi burada normal birşeymiş gibi anlatmamanız gerekir.

Buradaki bir çok kişi arabasına çok değer veriyor, yeri geliyor saatlerce uğraşıyor temizliyor koruyor ama en nihayetinde araba, trafiğe çıkartıyorsun ve başına bir şey gelebiliyor.

O yüzden bırakın da arkanızda insanlardan yiyeceğiniz küfürler yerine arabanızda gamze olsun nokta olsun.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok haklısınız.
    Sakin kafayla düşününce "canım nolacak yerime park etmişse" diyebiliyorken. Gece vakti eve dönüşte park yerinde başka araba görünce kurt adama dönüşebiliyoruz.
    Hayvani bi içgüdü bile olabilir.
    Bende de aynı duygu oluyor illaki... Çünkü kişisel sınırlarınız ihlal ediliyor park olayında. Evinize birinin girmesinin bir iki tık altı bir durum aslında... Ama bizde bu bilince sahip olmayan yüzlerce mal var. Sahipsiz olan benimdir, yada en değerli olan benim mantığı...

Geçen sene çok utandım... Gece geldim çöplerin olduğu bir yere parkettim... meğer kaldırım inişiymiş orası, sorun olacağı pek aklıma gelmedi. Tam bir iniş gibi değildi aslında... herkes bırakıyordu çünkü. her yerden geçiş olabilecek bir durumdu... Yatalak olan bir komşumuz o sabah inememiş. Muhtemelen tüm araçlar dip dibe parketmiş olsa gerek... Daha sonra aynı yerden ambulansla alındığına başka bir zaman şahit oldum...

Bana "ya sizin bir hastanız olsaydı" diye not bırakmış... Çok utandım... Halbuki çok dikkat ederim, trafikte 1 yol istersem 10 yol veren birisiyim...

Yine bir gece geldiğimde iki kadıncağız uğraşıyordu. Bir baktım o amcayı taşımaya çalışıyorlar... Aha dedim belki helalleşiriz... Daha da çok utandım...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de aynı duygu oluyor illaki... Çünkü kişisel sınırlarınız ihlal ediliyor park olayında. Evinize birinin girmesinin bir iki tık altı bir durum aslında... Ama bizde bu bilince sahip olmayan yüzlerce mal var. Sahipsiz olan benimdir, yada en değerli olan benim mantığı...

Geçen sene çok utandım... Gece geldim çöplerin olduğu bir yere parkettim... meğer kaldırım inişiymiş orası, sorun olacağı pek aklıma gelmedi. Tam bir iniş gibi değildi aslında... herkes bırakıyordu çünkü. her yerden geçiş olabilecek bir durumdu... Yatalak olan bir komşumuz o sabah inememiş. Muhtemelen tüm araçlar dip dibe parketmiş olsa gerek... Daha sonra aynı yerden ambulansla alındığına başka bir zaman şahit oldum...

Bana "ya sizin bir hastanız olsaydı" diye not bırakmış... Çok utandım... Halbuki çok dikkat ederim, trafikte 1 yol istersem 10 yol veren birisiyim...

Yine bir gece geldiğimde iki kadıncağız uğraşıyordu. Bir baktım o amcayı taşımaya çalışıyorlar... Aha dedim belki helalleşiriz... Daha da çok utandım...
    Ben de gerek yol vermeye özellikle yayalara, gerekse park ederken birilerini birşeyleri engellememeye gayret ediyorum.. Sizin ve sizler gibi insanların olduğunu da görünce daha bir mutlu oluyor, seviniyorum..

Ülkede herkes barut fıçısı korna çalsanız iniip kavga etmeye hazır herkes.. Biran önce bu fevri davranışların bırakılması insanların birbirine saygı içinde davranması esasen tüm sorunları çoğunu çözebilecek türden..

Kırıp dökmek bağırıp çağırmak en kolayı.. Saygıyla yaklaşıldığında karşıdaki de ona göre bir tavır takınınyor.. (Tabi genelde böyle oluyor.. Yurdum insanı bazen sen kibarlık ediyorsun diye dur bu ezik ben buna daha da bir girişeyim diyen cinsler de var)

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen kavşakta bir Range ile yakınlaşmışız... Bence o arkadan geldi ama kornasıyla farkettim, kurtardık... Öndeki şoförün kararsızlığı yüzünden kilitlenmişti trafik. Bayan şofördü, panikletmemek için sadece bekledim...Yol açılınca rampa yukarı bastım geçtim... Adam yanıma gelmiş... beni süzdü kravatlı falan... Araba tek kapı ve acayip bir renk *****...Camı aç dedi bana.. açtım...

Kafanı her yere sokma koparırlar diyor...

Sadece baktım... Sabah sabah iş değil bu yaptığın, hiç yakışmıyor dedim... Yine devam etmeye çalıştı, yine aynısını dedim... Kaza olmamış bir şey olmamış... Defolup gitti...

Hazmedilmesi zor olaylar yaşanıyor... İçime dert olmadı değil... Bir taraftan düşündüm insem kavga edeceğim... Karşındaki magandanın teki...

Önceki gece mi ne öğrenmiştim greencard çıktığını... dedim bir işaret olmalı Git diyorlar buradan...

Terslesem kavgaya giderdi...

Öyle kolayda bitmezdi o kavga...

Çok ayrıştırdılar bizi... Çok düşman ettiler...

Doktora tezimi Algı Yönetimi üzerine yazıyorum... Yazdıkça bela okuyorum, yazdıkça sinirleniyorum... Babayı oğluna düşman ettiler...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadınlar bu konularda biraz vurdumduymaz.
    Sileceğini söküp egzozuna soksan da değişen bişey olmayacak.
    Allah yardımcın olsun.
    Vites belki işe yarar ?

Anlatacağım mevzu mahallede oldu normalde kimsenin evinin önüne çekmem hep bellidir yerim bir kere mecbur kaldım. Bir gittim arabanın başına yukarıdan saksının içini boşaltmışlar. Çıksın diye çok uğraştım ama kimse çıkmadı eğer çıkaydı ta anasını ....

İstanbul' a en son gittiğimde şu an kullandığım araç 500le arkadaşa gittim site içinde oturuyorlar sitenin içindeki park yerlerinden birine girdim. Sabah kalktık bir baktım kuş pisliği gibi *** püsür ne ararsan boşaltmışlar. Ben gidip cilalı şampuanla araba yıkayacağım diye her tarafımdan terleyeyim oç gelsin sıçsın ağzına. Dua etsin misafirdim orada söve söve gittim.

Öküz gelmiş öküz gider bunlar.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen kavşakta bir Range ile yakınlaşmışız... Bence o arkadan geldi ama kornasıyla farkettim, kurtardık... Öndeki şoförün kararsızlığı yüzünden kilitlenmişti trafik. Bayan şofördü, panikletmemek için sadece bekledim...Yol açılınca rampa yukarı bastım geçtim... Adam yanıma gelmiş... beni süzdü kravatlı falan... Araba tek kapı ve acayip bir renk *****...Camı aç dedi bana.. açtım...

Kafanı her yere sokma koparırlar diyor...

Sadece baktım... Sabah sabah iş değil bu yaptığın, hiç yakışmıyor dedim... Yine devam etmeye çalıştı, yine aynısını dedim... Kaza olmamış bir şey olmamış... Defolup gitti...

Hazmedilmesi zor olaylar yaşanıyor... İçime dert olmadı değil... Bir taraftan düşündüm insem kavga edeceğim... Karşındaki magandanın teki...

Önceki gece mi ne öğrenmiştim greencard çıktığını... dedim bir işaret olmalı Git diyorlar buradan...

Terslesem kavgaya giderdi...

Öyle kolayda bitmezdi o kavga...

Çok ayrıştırdılar bizi... Çok düşman ettiler...

Doktora tezimi Algı Yönetimi üzerine yazıyorum... Yazdıkça bela okuyorum, yazdıkça sinirleniyorum... Babayı oğluna düşman ettiler...

Babam diyor ki en sonunda gidip şahin alıp basıcam komple film çektiricem sonra kimse bulaşmayacak diye adam haklı
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç durumu gösterir fotoğraf falan yokmu ? belki de siz çok pimpiriklisiniz..

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vites belki işe yarar ?

Anlatacağım mevzu mahallede oldu normalde kimsenin evinin önüne çekmem hep bellidir yerim bir kere mecbur kaldım. Bir gittim arabanın başına yukarıdan saksının içini boşaltmışlar. Çıksın diye çok uğraştım ama kimse çıkmadı eğer çıkaydı ta anasını ....

İstanbul' a en son gittiğimde şu an kullandığım araç 500le arkadaşa gittim site içinde oturuyorlar sitenin içindeki park yerlerinden birine girdim. Sabah kalktık bir baktım kuş pisliği gibi *** püsür ne ararsan boşaltmışlar. Ben gidip cilalı şampuanla araba yıkayacağım diye her tarafımdan terleyeyim oç gelsin sıçsın ağzına. Dua etsin misafirdim orada söve söve gittim.

Öküz gelmiş öküz gider bunlar.
    ben polisi arar tutanak tuttururdum mala kasıttan...

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atasözü ile cevap vereyim, deveye diken insana .....

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otoparklarda bu durum gerçekten çok sorun, Dikkatsiz kapı açıp birbirine sürterek neredeyse delecekler kapıları.. artık neyapsak çözüm olmuyor.
    kapı çarpıp çizdiğinde görüpte söylediğin zaman "bişey olmaz ondan" diyenlerde var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu citroen in kaktüs mü ne modeli var ya kapılarında koruma varmış arabayı komple ondan kaplasak ancak çözüm olur
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka zor iş yemin ederim lüleburgazdaki otoparka alt komşu 4 kişi anne baba 2 çocuk ulan 2 araba arasına girmeden indirsene arabadailer yoook

2 araba arasına giriyor 4 kapıda yandaki arabalara vuracak şekilde açılıyor öyle iniyor kaç kere uyardık ama yok illa dövüceksin
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi biz sakliyamadik evde bahcede araba varsa yoksa gazliyoruz hiaminaa

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmak istemedim benim sorun kapalıotopark değilde şimdi bizim binayla yan bina arasında yan yana iki araçlık boşluk var. İki binanında bodrum katında o boşluktan girişi olan dükkanlar var. Yan binadakiler kaldırıma park ettikleri için kendi taraflarındaki o arayı kullanmıyorlar, onların bodrumdaki çalışanlar kullanıyor. Bizimde binada benim ve yan komşunun aracını bizim taraftaki boşluğa sokakta yer olmadığı zaman park ediyoruz. Sorun şu biz geç geldiğimizde karşı binadan bi adam sürekli yan boşluktaki bizim tarafımıza parkediyor ve biz parkedemiyoruz. Şimdi o yan boşluk yasal olarak sadece bizim binaya ait midir? Yoksa başka binadakilerde kullanabilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit yokmuş yazmayı unuttum, yan yana 2 araç önlü arkalıda 2 araç sığıyor yani toplamda 4 araç sığıyor ve bu adam sadece bizim tarafa park ediyor.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmak istemedim benim sorun kapalıotopark değilde şimdi bizim binayla yan bina arasında yan yana iki araçlık boşluk var. İki binanında bodrum katında o boşluktan girişi olan dükkanlar var. Yan binadakiler kaldırıma park ettikleri için kendi taraflarındaki o arayı kullanmıyorlar, onların bodrumdaki çalışanlar kullanıyor. Bizimde binada benim ve yan komşunun aracını bizim taraftaki boşluğa sokakta yer olmadığı zaman park ediyoruz. Sorun şu biz geç geldiğimizde karşı binadan bi adam sürekli yan boşluktaki bizim tarafımıza parkediyor ve biz parkedemiyoruz. Şimdi o yan boşluk yasal olarak sadece bizim binaya ait midir? Yoksa başka binadakilerde kullanabilir mi?
    Aynı durumda bir evde oturuyorum. Bizim iki bina arasına sadece 1 araba sığıyor.

Yabancı bir araç geldiğinde ben direk çektiriyorum, bazen girişi kapatıyorlar çıkamadığım oluyor o zaman da polisi arıyorum gelip aracı çekiyorlar.

O alan tamamen sizin kullanımınıza ait, başka bir araç oraya park edemez. (Sizin ve yan binanın malikleri ve kiracıları dışında) Bu arada arsa paylarına da bakmak lazım belki de o yolun daha büyük kısmı size ait olabilir.

Bizim binada mesela biz duvar örmek istesek yan binaya 80 cm falan bir mesafe kalıyor ama ortak kullanmayı tercih ediyoruz.

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde de böyle sorun vardı, artık yok. çünkü herkes kaptığı yere park ediyor. Benim senin yerim yok bazen yer bulamıyosun ama böyle daha iyi oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumda bir evde oturuyorum. Bizim iki bina arasına sadece 1 araba sığıyor.

Yabancı bir araç geldiğinde ben direk çektiriyorum, bazen girişi kapatıyorlar çıkamadığım oluyor o zaman da polisi arıyorum gelip aracı çekiyorlar.

O alan tamamen sizin kullanımınıza ait, başka bir araç oraya park edemez. (Sizin ve yan binanın malikleri ve kiracıları dışında) Bu arada arsa paylarına da bakmak lazım belki de o yolun daha büyük kısmı size ait olabilir.

Bizim binada mesela biz duvar örmek istesek yan binaya 80 cm falan bir mesafe kalıyor ama ortak kullanmayı tercih ediyoruz.
    teşekkürler bilgi için bunu bildiğim iyi oldu. parkeden adamı uyarmamıza rağmen sürekli park ediyor. daha dün gece tartıştım geç geldim park etmiş, aradım dedimki ya arabayı çek yada aşşağıya kaydır bende parkediyim. çıktı cama e ben parkettim şimdi oraya neden çekiyim aracı. adama diyorum ki bak bu binada ben oturuyorum, kalkmış benim binamın önüde dolu diyor bide gelip tavırlı tavırlı aracını çekiyor. kavga etsen it köpek için karakolluk olmaya değmez. en sonunda zincir falan çekicez onuda yapmak istemiyoruz.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler bilgi için bunu bildiğim iyi oldu. parkeden adamı uyarmamıza rağmen sürekli park ediyor. daha dün gece tartıştım geç geldim park etmiş, aradım dedimki ya arabayı çek yada aşşağıya kaydır bende parkediyim. çıktı cama e ben parkettim şimdi oraya neden çekiyim aracı. adama diyorum ki bak bu binada ben oturuyorum, kalkmış benim binamın önüde dolu diyor bide gelip tavırlı tavırlı aracını çekiyor. kavga etsen it köpek için karakolluk olmaya değmez. en sonunda zincir falan çekicez onuda yapmak istemiyoruz.
    Biz kapı yaptırdık çünkü şuursuz insan çok piyasada. Adam babasının evi gibi gelip arabayı bırakıp gidiyor.

Kapatıyoruz kapıyı kimse açıp ta araç park etmiyor, ama boşluğu gören anında dolduruyor.

Elektrikli bariyer yapılabilir, biraz maliyetliymiş gerçi.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)