User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kapalı Otopark Sorunu! YARDIM

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orası tam böyle 35 37 inç lik güzel bir tahoenin yeriymiş aslında varsa çevrenizde 1 hafta bırakın bence...
    Bizim arabanın büyük olması bizi ilgilendirmez diyin.

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooo faruk senin olay iimiş ben kaç kere kapalı garajıma girip çıkmadım sen en azından giriyorsun içeri veya istedigin zaman çıkabiliyorsun

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk biriniz ters girin biriniz düz girin kapılar dışa doğru açılır kolon payını kullanarak rahat girer çıkarsınız sanki fotodan öyle görünüyor.
    Bu şekilde denediniz mi? Yada hiç kızla muhattap olma o nasıl park etmişse sen onun tersini yap. O büyük ihtimal düz park ediyordur. Sen ters park et sabah çıkışında kolaylaşır. Benim alışkanlık oldu her yere ters park ederim. Acil çıkışlarda kolay çıkabileyim diye.

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavandan aşağı ip sallandırıp tenis topu asın araya. Fazla yaklaşırsa tenis topuna çarpar jetonu düşer belki.

https://www.youtube.com/watch?v=QGdkI59e960

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biriniz ters biriniz düz parkederek sorunu çözebilirsiniz gibi kardeşim

O genelde dümdüz girer, sen her zaman geri geri parket. Sol kapın hep rahat olur.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esnek uzun araba antenlerinden alın, cam taşıma vantuzlarının ucuna sabitleyin, o vantuzlada aracınızın yan kapısına yapıştırın, antenin ucunada ucu sivri bir cisim monteleyin, antenin uzunluğu sizin kapıyı rahat açabileceğiniz mesafe kadar olsun, eğer o dangalak kız bu şekildede dibine kadar yanaşırsa bu düzenekle arabası çizilir, ve bu zararı siz değil kendisi yapmış olur, şikeyette edemez

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz 2 aracınızı yan yana park eddin
    sizin 2nci aracınızı sımdıkı koydugunuz yere
    bu rahatsız oldugunuz komsunuz park etsın

buna da mı yanasmıyorlar ?

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz 2 aracınızı yan yana park eddin
    sizin 2nci aracınızı sımdıkı koydugunuz yere
    bu rahatsız oldugunuz komsunuz park etsın

buna da mı yanasmıyorlar ?
    Yanasmıyorlarmıs öyle okudum ben kabul ettirmemişsler

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuşarak çözülecek şeyler bunlar.Kız acemiymiş birkere zamanla öğrenir park etmesini.Lastiğini patlat aküsünü sök zarar ver vs diyenler aynısını başkası sizin kızınızın arabasına yapsa ne yaparsınız ? kafasını kırarsınız değilmi yapanın.. ona göre düşünüp hareket edin.En mantıklısı bahaouse datılan portatif dubalar alın çakın yere.Yada park etmesini öğretin ben olsam öyle yapardım güzel sözle teklif ederdim nasıl park ediceğini öğretirdim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuşarak çözülecek şeyler bunlar.Kız acemiymiş birkere zamanla öğrenir park etmesini.Lastiğini patlat aküsünü sök zarar ver vs diyenler aynısını başkası sizin kızınızın arabasına yapsa ne yaparsınız ? kafasını kırarsınız değilmi yapanın.. ona göre düşünüp hareket edin.En mantıklısı bahaouse datılan portatif dubalar alın çakın yere.Yada park etmesini öğretin ben olsam öyle yapardım güzel sözle teklif ederdim nasıl park ediceğini öğretirdim.
    Katılıyorum
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır noluyorsunuz, sonuçta birinin kardeşi kuzeni vs. bu hanım arkadaş. Yanlış park ediyor ya da edemiyor diye hayırlı olsunlar bilmem neyler?

en aklı başında post bu olmuş bence.

sizin yakınınız ile ilgili bir forumda böyle ileri geri konuşulsa buraya konu açarsınız tanıyan var mı asıcam kesicem diye.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı konuşmalar iyi güzel normalde. onun dışındaki konuşmalar....kim bilir belkide kız içinizden birinin kuzeni bilmem nesi
    malesef türkiye gerçekleri kız görünce akla yürümek geliyor hemen

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar tekrar tşk ederım, yorumlarınızı tek tek okudum..

-olay kapıların çakışması değıl, dedığınız gıbı gerı gerıde yanaşırım sorun yok ama ben koşeye yanaştıkca komşumuzun kızı kalan yere ortalıyor aracını gene çıkarken ben zorlanıyorum yoksa araç gırış çıkışlarında denk gelmıyoruz kapı çakışma sorunu olmuyor, sorun park ederken ortada boşluk bırakmama sorunu..

-bırde ters park edıldığınde şu sorun ortaya çıkacak; komşu kızı arka kapısını açınca benım aynama denk gelecek + gırıp çıkarken aynama vurma ıhtımalı çok yuksek..

-başka boş yer yok eğer boş yer olursa oraya çekecem, kendı yerımede bır tane hurda koyacam vurup vurup dursun..

-yasal hakkım nedır dıye konu açıp bılgı alışverışı yapmak ıstedım, kırıp dokmeyle bağırıp çağırmayla bır sonuca varamayız hepımız bunu bılıyoruz onemlı olan doğru şekılde sorunu çözmek, bazı arkadaşlar makara olsun dıye alaycı davranıyor duşunulduğu gıbı gerçek anlamda o sozlerı sarf etmıyor, gerçekten ustunde durulacak bışey yok..

-pratık park & uzlaşma vb aşamaları zaten geçtık onlarda bı sonuç alamadık..

-bende bır hata yapıp bı kıza trafıkte dıreksıyon dersı vermıştım (gerçekten son goruşmemız olmuştu) sınyal verırken sınyal koluna & vıtes atarken vıtese bakılır mı yahu??? arabakı aynaları sök yemınle fark ederse bende bışey bılmıyorum, hayata bakış açım değıştı herkese tavsıye ederım(cıddıyım) ıstısnalar kaıdeyı bozmaz kadın surucu = canlı bomba, trafıkte sağımda solumda kadın surucu varsa ya gaza basıp uzaklaşıyorum yada bı yan şerıde geçıyorum..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası tam böyle 35 37 inç lik güzel bir tahoenin yeriymiş aslında varsa çevrenizde 1 hafta bırakın bence...
    Bizim arabanın büyük olması bizi ilgilendirmez diyin.

abı dedığın tahoeya baktım guzelmış ben daha çok metal yığını ıstıyorum, vurduğunda kesın zarar gorsun dıye..

şu tarz bışey:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapacak tek birşey var oda arka tarafına kendisinin kaldıramayacağı ağırlıkta bir kaya koyun taş değil ha kaya güvenliğide tembihleyin oda ağır taşıyamıyorum desin arabaya zarar vermeyin orasını burasını çekerek kablo vs. bir yerden çıkıyor mutlaka. ben denedim lastikerini kestim yanlış parkedenin kırmızı ışıkta vurdular aracıma geçen sene yani senden çıkıyor illa ki o yüzden sıkı bir idman yap sonra kayayı al çıkamayacağı şekilde koy arkasına
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kafa patlatmaya gerek yok bence Park yerini boş bulduğunda ortalayıp, ikinci arabanın giremeyeceği şekilde bırak. Kız getirip öncesinde arabasını koyarsa da arkasına çıkamayacağı şekilde aracı bırak. Kapıya geldiğinde de hiçbir şekilde çıkıp çekme, çekici falan giremez gördüğüm kadarıyla otoparka. Birkaç gün sonrasında o da bıkacaktır Aracını nizami bıraktığında böyle birşey yapmayacağını vs. anlatırsın sulh imzalarsınız diye düşünüyorum. Yoksa uyarı, laf söz anlamıyorlar belli...

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Park olayları sorundur...
    Sıra arkadaşımın babası adamı vurup öldürdü...
    Kuzenimin benzer bir meselesinde babamın o gün yanında olan arkadaşının olayla alakası olmamasına rağmen gözünü kaybetti... O yüzden şaka yollu yaklaşamıyorum bu olaya...

Sonuna kadar iletişimle çözmeye çalışın... Bol bol resim çekin... Hala iletişiminiz kopmadı ise tenis topu bence güzel. O tarz bir şeyi kabul ettirmeye çalışın.

Yeterince kavga dövüş yaşanıyor, hazımsızlık had safha da... Siz katkıda bulunmayın...

Ben bayan şoför ise 10 kat daha müsamaha gösteriyorum... Hiç bir şey kaybetmedim bu güne kadar... Umarım kaybetmem ileridede...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

MMMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka yere çekme şansınız varsa bence yerinizi değiştirin.

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Park olayları sorundur...
    Sıra arkadaşımın babası adamı vurup öldürdü...
    Kuzenimin benzer bir meselesinde babamın o gün yanında olan arkadaşının olayla alakası olmamasına rağmen gözünü kaybetti... O yüzden şaka yollu yaklaşamıyorum bu olaya...

Sonuna kadar iletişimle çözmeye çalışın... Bol bol resim çekin... Hala iletişiminiz kopmadı ise tenis topu bence güzel. O tarz bir şeyi kabul ettirmeye çalışın.

Yeterince kavga dövüş yaşanıyor, hazımsızlık had safha da... Siz katkıda bulunmayın...

Ben bayan şoför ise 10 kat daha müsamaha gösteriyorum... Hiç bir şey kaybetmedim bu güne kadar... Umarım kaybetmem ileridede...
    Çok haklısınız.
    Sakin kafayla düşününce "canım nolacak yerime park etmişse" diyebiliyorken. Gece vakti eve dönüşte park yerinde başka araba görünce kurt adama dönüşebiliyoruz.
    Hayvani bi içgüdü bile olabilir.
    Düz adam___

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)