Öncelikle selamlar aracı aslında sattım ama satacağım kişi tanıdığım olduğu için bu sorunu çözmeden vermek istemiyorum aracı.aldığımda bu sorun vardı havalar sıcaktı 100 km klima açık gittiğimde fan açmaya hararet yükselmeye başladı hemen sağa çekip radyatörün üstüne soğuk su döktüm klimayı kapayıp yoluma devam ettim sanayiye gidip termostatı, müşürünü kapağını değiştirdim radyatöre baktırdım bi sorun yoktu 2 ufacık delik vardı doğru düzgün su bile kaçmıyordu ama tamir ettirdim klima kapalı bi sorun yoktu. Daha doğrusu korkumdan pek kullanmadım dukkanımın onunde durdu 3 gün boyunca bugün de yakın bi arkadaşım araca talip oldu parada anlaştık test sürüşü yapmak istedi bugün hava yağmurlu olması ve klima kapalı olmasına rağmen araç fan açtı hemde düz yolda sonra hararet yükseldi sağa çektirip radyatörün üstüne su döktüm yine normale indi tabi arkadasın miğdesi bulandı kendisi de pek araçtan anlayan biri değil zaten. Bu sorunu düzeltmeden almam dedi sizce neden bunu yapıyor araç başına daha önce böyle bişey gelen var mı ?