User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
214 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: PayPal Turkiye'den çıkıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kktc hesapları değişmediyse uluslararası bankacılıkta mersin olarak gözükmekte. olacağını sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıbrıs gunceli diyelim yok mu deneyen ??
    Iban numaraları TR olarak başlıyor hiç sanmıyorum olacağını

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir forumda okudum etsy de satış yapan bir kadın yurtdışındaki yerli bir bankanın şubesi ile görüşmüş orda paypal kanalı ödemesi açıkmış.. kıbrısda banka sistemi ortak olsada en nihayetinde farklı bir ülke olarak görünüyor denemek lazım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Offshore bankalar var abi zaten, gerek yok tr bankalarından hesap açmaya. Kıbrısta bir dolu banka var görüşmen lazım.

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan hiçbir şekilde ebay kullanamıyoruz doğrumudur?Bi yol yöntem bulan olursa yazarsa çok iyi olur.Tamda zamanına denk geldi ebaydan başka yerde bulamıyorum alacağım şeyleri

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tanıdığım ile konuştum kıbrısta birsürü yabancı banka var onlarla olabilir dedi.. Öyle diyince istanbulda da yabancı bankalar var fikri geldi, bu bankalardan hesap açtırabiliyor muyuz ?? bilgisi olan yok mu ?
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bi tanıdığım ile konuştum kıbrısta birsürü yabancı banka var onlarla olabilir dedi.. Öyle diyince istanbulda da yabancı bankalar var fikri geldi, bu bankalardan hesap açtırabiliyor muyuz ?? bilgisi olan yok mu ?
    Sıkıntı yerli bankada değil zaten bddk kapsamında olmıyan her türlü banka olur demek doğru olur. ama türkiyede bddk kapsamında olmıyan bir banka şube açamaz diye biliyorum ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yerli bankada değil zaten bddk kapsamında olmıyan her türlü banka olur demek doğru olur. ama türkiyede bddk kapsamında olmıyan bir banka şube açamaz diye biliyorum ..
    bu mantıkla düşünürsek türk bankaların yurtdışı şubelerinde açtığımız hesap da türkiye ile alakasız olması gerekiyor ikisinden birisi çalışır bence..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu mantıkla düşünürsek türk bankaların yurtdışı şubelerinde açtığımız hesap da türkiye ile alakasız olması gerekiyor ikisinden birisi çalışır bence..
    bankacı çok arkadaşımda var bir kaçına sordum hiç birinin bu konuda hakkında bilgisi yok.. aslında türkiyede citi bank duruyor bir iş çıakrsa belki onlardan çıkabilir.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankacı çok arkadaşımda var bir kaçına sordum hiç birinin bu konuda hakkında bilgisi yok.. aslında türkiyede citi bank duruyor bir iş çıakrsa belki onlardan çıkabilir.
    citibank'ın bireyseli kapandı..kurumsal var sadece..

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki gündür bir parça almaya çalışıyorum ne paypal üzerinden nede ebay üzerinden bir türlü olmuyor
    varmı başka bir yöntemi bu işin?

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok. Lineaya bineceksiniz...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok. Lineaya bineceksiniz...
    teşekkür ederim hemen bakıyorum linealara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullandığınız bankaların internet alışverişleri için verdikleri sanal kartları deneyen oldu mu?

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim hemen bakıyorum linealara
    Ben baktım baya. Hasar kayıtlıları 22 23e var.

Düştüğümüz duruma tercüman oldum sadece, sizlik hiç bir şey yok, kusurum olduysa affola.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    paypale bir çözüm illaki bulunurda sıkıntı ebayda.. ebayda ana sayfaya kocaman ibare koymuşlar paypal türkiyedeki faaliyetlerini askıya almışdır diye..

şimdi basketime bakdım 8 ürün vardı almayı düşündüğüm 6 tanesi direk türkiyeye shippingi kapatmışlar.. esas kötü olan bu..

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paypale bir çözüm illaki bulunurda sıkıntı ebayda.. ebayda ana sayfaya kocaman ibare koymuşlar paypal türkiyedeki faaliyetlerini askıya almışdır diye..

şimdi basketime bakdım 8 ürün vardı almayı düşündüğüm 6 tanesi direk türkiyeye shippingi kapatmışlar.. esas kötü olan bu..
    Yani alternatif bir para aktarma aracı bulsak bile, satıcıların genel "tr ile ticaret sorunu" düşünceleri yerleşeceği için satmak istemeyecekleri ortada.

Zaten saçma salak olan gümrük sistemimiz yetmiyormuş gibi paypal da yok. Alım da yapamıyoruz. Kredi kartı işlemleri bile paypal üzerinden yürüyordu bir çok kez. Çok sıkıntı ya. Şu an güvenilir olduğunu bilmediğim sitelere kredi kartı bilgilerimi girmekten çekiniyorum. Henüz öyle aktif alacağım bir şey yok ancak sırf paypal kapanacak diye 2 ay sonra alacağım parçayı kapanmadan sipariş geçmiştim...

Dün de internet hattında genel bir sorun vardı. Ülkeyi komple dışarıya kapatacaklar herhalde. Neyi düşünerek yapacaklarsa bunu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bence asil sorun dunyaya satmakta, satin almakta degil... Satma isini nasil cozeriz ona bakalim once.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani alternatif bir para aktarma aracı bulsak bile, satıcıların genel "tr ile ticaret sorunu" düşünceleri yerleşeceği için satmak istemeyecekleri ortada.

Zaten saçma salak olan gümrük sistemimiz yetmiyormuş gibi paypal da yok. Alım da yapamıyoruz. Kredi kartı işlemleri bile paypal üzerinden yürüyordu bir çok kez. Çok sıkıntı ya. Şu an güvenilir olduğunu bilmediğim sitelere kredi kartı bilgilerimi girmekten çekiniyorum. Henüz öyle aktif alacağım bir şey yok ancak sırf paypal kapanacak diye 2 ay sonra alacağım parçayı kapanmadan sipariş geçmiştim...

Dün de internet hattında genel bir sorun vardı. Ülkeyi komple dışarıya kapatacaklar herhalde. Neyi düşünerek yapacaklarsa bunu...
    paypal kısmını ben pek umursamıyorum ben zaten paypal türkiyeden çıkmadan öncede direk ebay üstünden kredi kartı ile alıyordum . ama oda paypale bağlıymış pos kısmı .. paypal çıkınca kredi kartı ile normal alışveriş şansıda gitti.

ben ebayı sadece ikinci el yedek parça için kullanıyordum onun dışında aliexpress gearbest iyi siteler ben sık sık kullanıyorum bunları.. onların dışında amazonuda kullanmaya başlıycam .. zaten ebayda ikinci el olmıyan ürünlerin %100 nerdeyse bu sitelerde var onda sıkıntı yok..

kredi kartını vermek istemiyorsan bir sanal kart çıkar olsun bitsin.

illa ebayda bir şey almak gerekirse artık aracı siteleri falan kullanıcaz galiba amerikadaniste.com bordelux.com mu ne vardı onları kullanıcaz artık onlar direk bizim adımıza sipariş verip eve yolluyorlar.. tabi alternatif bir çözüm bulunmassa.. olaki türkiyedeki bir bankayı paypal tanır o zaman o bankada hespa açarız olur biter..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)