User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
228 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alman Otomobil Dergilerinin Zehirlediği Nesil ve Algı Operasyonu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam arabayı alırken keyif alayım diye almıyoki. Mekanın önüne çeksem nası görünür, karı kız ne der, vw prestiji(o neyse). Ayrıca vergi ve yakıttan bağımsız düşünürsek aile için alınacak bence en mantıklı 0 arabalar amerikanlar. Aynı fiyattaki diğer arabalarla karşılaştırırsanız gerçekten büyük, konforlu ve hacimli arabalar yapıyorlar. 2. elde ise japonlar sorunsuzlukla önde zaten. Vwin toyotayı geçememesini en önemli sebebi uzakdoğu pazarındaki yokluğu. Orada yeterli servis ağını kurmak zor, adama gidip servis ağı oluşmamış yerde vw aldıramazsın.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu bi ara siyasete kaymış sonra geri düzelmiş,,benncee isteyen istedig ülkenin aracına biner ,,ha bizim ülkede, ülkeye göre araba alan kişiler çok azdır ,,alman denmişte almanlarda sonuçta bir otomobil devi olan bir ülke,,otomobil markası olmayan bir ülkenin insanları koca almanyayı eleştirmek gibi bir lüxü yok,,,benim düşünçem böle

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şöyle bir örnek veriyim Focus RS hot-hatch klasmanında en hızlı olmasına rağmen testlerde RS3 şöyle kaliteli böyle lüks pahalı bile olsa elegant diyerek gölgelemeye çalışmaları bunun en büyük örneğidir.

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar satis pazarlama stratejilerini biliyorlar demekki saygi duymak lazim.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw yetkilide tanımıyorsam 10 tane samimi arkadasım vardır. 2015 model arabada sase punta kopugu hergün geliyorsa bir sıkntı var demektir .

sanayiye bir bakın nekadar bmw mercede vw servisi var birde toyota nissan mazda alman binecegim tek araba mercedestir oda e kasasıdır yoksa bi dünya jettaya golfe para vermem.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada dip not; Almanlarneredeyse otomotivin var oluşundan beri en iyi leri üretirler zaten. Bunun en iyi kanıtı; sen tsukuba battle da izlesen adam kendi arabasını almanlarla kıyaslıyor, Autoshowda izlesen kendi araçları, Amerikan modifiye programlarındada yine kıyas olarak Almanlar alınır. Bu zaten çok basit bir denklem.
    ne alaka tarkan adamlar alman arabaları iyi olduğu için kıyaslamıyor.Piyasada en çok satan araç olduğu için kıyaslıyor.konuyu açan arkadaş onun için açmış zaten. adamlar dünyada çok büyük bir algı operasyonu yöneterek piyasayı ele geçirdiler.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplumumuzda çok ama çok yanlış bir olgu oluştu, adam bmw 316yı dünyanın en hızlı arabası zannediyor mesela.
    Ama beygir-tork ne demek haberi yok.
    Daha sonra biride oradan çıkıp jetta ne gidiyor yav diyor onunda arabanın 1.6 120-130 beygir olduğundan haberi yok.

Hele birde en pahalı araba en hızlı arabadır mantığıyla yaklaşanlar var, adam almış 140 Milyar"a passat, altındaki arabayı kimse geçemez zannediyor.
    Tamamen bilgisizlikten başka bişeyden değil hüloğğğğğğ
    Yaşasın Japon arabaları, ha ta ta ta ta

@wankel batu: Kardeşim avatarındaki resim olduğu sürece hiçbir zaman objektif düşünemezsin.
    bizim mahallede 1.2 tsi jettayla 275 yapanlar var he ak diyip geçiceksin cahille tartışmaya girilmiyo. Kadranda ne yazıyosa onu yapıyo cahil arabaları
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiye kadar 4 alman 3 fransız 2 japon 2 isveç arabası 1Çek Cumhuriyeti sahibi oldum. İlk arabam Ford Sierra 2.0 İGLS idi. Çok rahattı ama egzoz manifold contası , motor kulağı ve şaft balans sorunu illallah ettirdi. 93te 0 almıştık 97 de kurtardım kendimi kaza yaparak. Arkadan iterdi zamanına göre hızlıydı ama o kadar. 98 de saxo vts aldım. 99da satana kadar gayet problemsiz bindim. Kliması vs 10 numara çalışıyordu. 99 ta S40 T4 aldım gene 0. hiç bir sorunum yoktu acaip memnundum. Çok sağlam kazadan burnum kanamadan cüzdan telefon alıp çıktım. Kasko perte çıkaracaktı çıkartmadım topladım modifiye ettim. İnanılmaz memnundum çalınana kadar. Volvo olduğu dönemde 96 1.6 corrollamda oldu. Sorunsuzdu ama içi gerçekten çok kalitesizdi. Lastik sesi yol gürültüsü rüzgar sesi falan felaketti.Onu satıp yerine 93 Coronna aldım. Araları uçurumdu. İçi gene kaliteli sayılmazdı ama lastik sesi dışında çıt yoktu. Hayatımda öyle klima ben görmedim. En düşük kademede havalandırmadan beyaz duman çıkıodu resmen. 99 S70 T5 i S40 çalınınca aldım. Hala kullanıyoruz taş gibi. Bazı klasik sorunları var ama şu zamana kadar 1 kere hararet yapıp yolda bıraktı devirdaim arızası yüzünden.Şu anda Gaz kelebeği arızası var parçası geldi amerikadan takıcam biticek. 17 yaşında araba gayet normal. Üzerinde koni amortisör denedim bi dönem o zamandan kalan trim sesleri var o da ön konsol ayaklarından dolayı. 2005 ford fiesta hanımın arabasıydı. O da problemsizdi ama tüketimi ciddi yüksekti. 2005 Megane RS. herkes olm naapıcan çok problemlidir yürümez sorunludur vs demediğini bırakmadı genede aldım. İyiki de almışım. Yaşadığım sorunlar iki arka bilye bir de krank keçesi. Bir de yüklemelerden dolayı dayanmayan motor kulakları. 80 bin km yazılımlı kullandım hala satılıkta hala motor yapılmadı. Kozmetik sorunları oldu ama tavan dışında trim sesi yoktu. Donanımı inanılmazdı senesine göre. 2004 A6 2.7 Biturbo Quattro. Ciddi para harcadım çokta güzel oldu ama iç malzeme kalitesi o arabaya yakışmayacak kadar kötüydü. Tuşların hepsinde soyulmalar çok can sıkıyordu. Allahtan ebay üzerinden Çin üretimi sorunsuz ve boyası soyulmayanları çok ucuza aldım ve sıfırladım. Egt sensör arızası çok uğraştırdı ebayden çıkma aldım sorun kalmadı. 3000 lira yerine 180 liraya çözdüm. Frenler felaketti. O arabanın o ağırlık ve gücüne yetişemiyordu. Dozajlama sorunu yoktu ama bastığın zaman durmuyordu. 99 Volvo bile o konuda çok daha iyi. 2006 Clio 1.2. Öyle arabaya lanet olsun. 130 binde sekman attı. 1.4kadar yakıp yürümüyordu. Sürekli ya abs ya airbag arızası veriodu. Temde 14 araba birbirimize girdiğimizde kamyon bana arkadan patladı da pert olup kurtuldum. 2011 Fabia RS. 86 binde motor yaptık stg 1 kullanırken. Yaktığı yağın haddi hesabı yoktu şehiriçinde. Uzun yolda yağ yakma 0. Şehiriçinde 1000 km de 1 litre. Yol tutuş felaket. Şase felaket frenler felaket. Pistte apekse frenle girerken viraj içine kıçını bırakan tek arabadır heralde. Şekli çok cici ama o kadar. Bide yılın arabası seçilmiş sanırım. Şu anda da 2012 focus 1.6 benzinli otm. var. Şase süper amortisör süper ses hiç yok gibi. fren yeterli ama o araba o şanzımanla fabrikadan nasıl testten ok alıp çıkmış ben anlayamadım. Tek kelime ile RE ZA LET. Sürekli olarak dur kalklarda kafası karışıp saçmalayan bir şanzıman olur mu arkadaş? Şu arabayı hiç mi test etmediniz sıkışık trafikte.

Bunları niye yazdım. Kulladığım almanlar hep zamanının testleri tarafından şişirilmiş arabalar. Fransızlar yerden yere vurulmuş Saxo VTS dışında. Japonlarda gene aynı şekilde. Fabia nasıl yılın otomobili seçildi onu hiç bilemiyorum. Yani bi fabia ancak bu kadar hızlı olabilir diye vermiş olabilirler. Ben megane Rs i ilk lansmanında körfezde kullanmıştım o zaman da çok sevmiştim dergilerde yerden yere vurulmasına rağmen. Zaten o tecrübe ile aldım. Dergi testlerini okusaydım kaçarak uzaklaşırdım heralde. Fabiayı da test şişirmelerinden ve daha retro görünümünden dolayı aldım. A6 yı tamamen motor potansiyeli ve rahatlığı için tercih ettim. Ama iç kalitesi çok kötüydü. Ford Sierra baika bir test şişirmesidir. Babam testleri okuyarak aldı sonra ben ehliyeti aldığım gün bana kitlediler arabayı. Volvoları test ederek ve sağlamlığına güvenerek aldım. Testlerine bakarsan felaket arabalar ama hiç üzmediler.
    IN BOOST WE TRUST

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca algı operasyonu yaparken sen ne yaptın ? Almanlar üstlenmese bu işi belki fransızlar üstlenecekti ve bu yorumlar peugeot için yapılacaktı. Dünya ya yeme içme yatma ve sevişme için gelmiş bir topluma mıç mıç konuşmanın hiç gereği yok. parası olan neye istiyorsa binsin kime ne ?
    .

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch adamların, Siemens adamların, ZF adamların. Hella, zkw adamların. Continental vs adamların aklıma daha gelmedi gelemeyecek otomobil sektörünün en baş sağlayıcısı zaten adamlar.

AMA ALGI OPERASYONU YAPMIŞLAR.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LUK ve en büyük rakibi Sachs adamların, Eibach Voglandt, KW, HR hepsi adamların. Bose ve sanırsam ralf halufsen mi ne ya arabayı araba yapan herşeyin en iyisi zaten adamlarda. Bunları birleştiriyor birde araba sını yapıyor. Bizde Fuji dağından *** atıyoruz aq
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı süleymann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw yetkilide tanımıyorsam 10 tane samimi arkadasım vardır. 2015 model arabada sase punta kopugu hergün geliyorsa bir sıkntı var demektir .

sanayiye bir bakın nekadar bmw mercede vw servisi var birde toyota nissan mazda alman binecegim tek araba mercedestir oda e kasasıdır yoksa bi dünya jettaya golfe para vermem.
    Hangi araç bu punta sorunu yaşayan? Paylaşmakta yarar var.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konunun bir diğer versiyonları:

tork mu beygir mi?

s2k mı Rx8 mi

Konu çok su götürür, o yüzden yazdım, mantıklı yada mantıksız diye yargılamak için değil
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch adamların, Siemens adamların, ZF adamların. Hella, zkw adamların. Continental vs adamların aklıma daha gelmedi gelemeyecek otomobil sektörünün en baş sağlayıcısı zaten adamlar.

Almanlar birbirini en çok kollayan milletlerden. Özellikle firmalar arası. Bu yüzden hepsi zincirleme büyüyor.
    Şimdi işimle alakalı bir örnek vereyim;
    Bosch sensör ve beyin olarak heryerde. Yaptığımız şanzıman ve hibrit sistem için bosch beyinlere müdahele etmemiz gerekti, Bosch biizmle işbirliği yapcağına ZF ile iletişme geçiyor ve bizimle işbirliği yapmayı reddediyor çünkü ZF'nin satışlarında ciddi sorun oluşturacak bir ürünün geliştirilmesinde ortaklık yapmak istemiyor.
    Kendisi para kazanacak bile olsa, dost firmayı kolluyor adam.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede 131'e kötü dediler, vw'ye iyi demişler çok mu

Bence de vw'nin en büyük başarısı, ar-ge'sinden çok akılcı satış politikası ve alıcıya dokunan reklamasyon çalışmalarıdır.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    E bu çok normal değil mi neden bu kadar yadırganıyor. Fransızların milliyetçiliği dillere destan mesela yazdırtmayın bana
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

LUK ve en büyük rakibi Sachs adamların, Eibach Voglandt, KW, HR hepsi adamların. Bose ve sanırsam ralf halufsen mi ne ya arabayı araba yapan herşeyin en iyisi zaten adamlarda. Bunları birleştiriyor birde araba sını yapıyor. Bizde Fuji dağından *** atıyoruz aq
    Önceden de dediğim gibi, daha iyidir daha kötüdür penceresinden bakmak değil de farklı markaların da sunduğu iyi ürünleri görebilecek şekilde daha geniş bakmak lazım diye düşündüğümden yazdım bunları. Arabadan aldığımız keyfi değerlendirirken çok dar kriterlere indirgememek bu kültürün gelişimi açısından yararlı olacaktır.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen tanışmasak da öncelikle objektif yazın için tebrik ederim.
    Kaç kuşaktır Ford la iç içe olduğunuzu Ford u ne kadar gönülden sevdiğinizi iyi bilirim.
    Erol abiyle de çok konuştuğumuz bir konu (bu arada bende hem Opel hem Honda binicisiyim ki Erol abiyle tanıştığımızda mk2 fiesta XR2 vardı)
    Eşe dosta yakın zamanda tavsiye ettiğim araba vtec 2 honda yada vvtı toyota derdi yıl 2007 de.çünkü yağ bakımı dışında gerçekten sorunsuz derdi.
    Bir araba ne kadar az sorun çıkartıyorsa o kadar iyidir benim gözümde.
    200k km VTI ım oldu koltuklar 20.000k VW kondisyonunda ön takım hiç ellenmemiş debriyaj balatası bile değişmemiş.iç plastik aksam desen aynı keza.
    VW Audi nin otomatik vites seçeneğine dünya fark ödeyip bir o kadar sorun yaşıyorsunuz Honda ve Toyota da nerdeyse hiç görmedim.
    Yağ kaçağı desen yine neredeyse hiç görmedim.
    Ama Almanlar kadar fanatik milliyetçi bir toplum da görmedim.
    1977 Almanya doğumluyum.Babamın arkadaşlarından Mercedes ve Vw dışında arabaya binen yoktu.
    Opel ve Ford a siz Türkler binersiniz onlar bizim öz malımız değil derlermiş.
    Japon ve ingiliz arabalarından da nefret ederlermiş.
    Normal gelir düzeyi olan VW parası olan Mercedes Audi ye binermiş gençler de Bmw.
    Ne yapıp edip bu zihniyeti tüm dünyaya empoze etmişler.
    TDI VW ler yüzünden dünyada Yer yerinden oynadı ama ikinci el passat golf jetta fiyatları 1.000TL aşağı yönde oynamadı ülkemizde.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen de senelerce forumları Ford ile zehirlemedin mi?

Ben inanmıyorum bu tarz şeylere, herkes kendi kazanıyor parasını ve bütçesine göre kendi istediği, sevdiği markaya biniyor. Zevkler ve renkler kısacası...

Öyle dergiyle bilmem neyle Türk milletini etkileyemezsin kardeşim.

Kendimden örnek veriyim, ilk arabam italyan 1.6 16v palioydu o dönem 106lar saxolar show yapıyordu dergilerde, piyasada ben gittim palio aldım.

2. arabam yine italyan puntoydu, 1.3 16v multijet motor olarak iyiydi, gidip aynı paraya 8v eski nesil c2,c3,fiesta,206 almak istemedim.

3. arabam kia pro ceed idi, herkesin önyargısına rağmen herkes megane coupe tercih ederken ben kia aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Çevremdeki herkes de önyargılarını sayemde yıktı. Ki öyle yıktı ki ben kia alırken bana laf eden babam sonra kendisine megane sport tourer yerine kia ceed sportywagon aldı. Fiyat performans ilişkisi

Yine o arada Allahın belası MMT şanzımanlı Auris vardı, Aurisi zararla sattım, Pro Ceed zarar ettirmedi. İkisini satınca Audi aldım.

Bu saatten sonra orta sınıfta Alman arabası dışında başka arabaya binmem, eskisi yenisi farketmez o kadar diyorum.

Sıfır corollaya bineceğime 3 yıllık alman arabasına binerim daha iyi.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)