User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hayaller ve Cepteki Para

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jointofjah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne güzel yazmışsın valla mis. Ben öğrenciyim arabayı kendim seçmedim konuyu açmamdaki maksat muhabbet bildiğin kızarak akıl verme muhabbetine çevirmişsiniz bende bilirim ucuza araba alıp doldurmayı ama durum bu dert yanmıyorum öyle muhabbet ederiz diye açtım konuyu
    1) Aracını bile yazmadan havaya soru sormuşsun, neyle alakalı olduğu bile belli değil, yukarıda adam aracını özellikle sorunca bizlere bahşetmişsin marka modelini. Bir şey yapılmaz diyoruz, tavır yiyoruz.

2) Ailenin sana alıp verdiği sıfır km aracı istemiyorsan ailene söylersin satarsın, hiç binmezsin, ya da çalışıp kendi aracını kendin alırsın. Ben öyle yapmıştım.

3) Seni tanımıyorum bile, sana niye kızayım ki? Bana ne yani.

4) Beni tanımadan etmeden benimle dalga geçmeye çalışma. Ben burada senin liseli tavırlarını çekmekle yükümlü değilim.

Ne istersen onu yap güzel kardeşim arabana. Güle güle kullan.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye birşey yapmak zorundasın ki, bırak her arabada olan cupra lipe vs para vermek yerine mazota para ver. Hazır yazda geldi istediğin yere git gez. 1000 liraya depoyu 5 defa doldurabilirsin.
    '98 Peugeot 106 XS

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye birşey yapmak zorundasın ki, bırak her arabada olan cupra lipe vs para vermek yerine mazota para ver. Hazır yazda geldi istediğin yere git gez. 1000 liraya depoyu 5 defa doldurabilirsin.
    Kesinlikle katılıyorum. Al kamp malzemeni şezlongunu çadırını çık road trip yap. Güzel manzaralı yollarda sür tadını çıkar.

İşler maalesef kendim için yolunda gitmiyor mesela. İşe girdim dedim araba alayım. Aracı aldım 1 ay geçmeden işten çıkarıldım. Kenarda az bir birikmişim vardı yolda kaldım önemli kısmı tamire gitti kalanını da genel ihtiyaçlarım için kullandım. 7 ay geçti aracımı 4000 km süremedim çünkü param yoktu elime geçeni de aracın belli eksikleri için harcadım. Açıkçası ne tat alabildim ne hayal ettiğimi gerçekleştirebildim. Bakalım önümüzdeki 1-2 ay içinde iş bulursam planladıklarımı gerçekleştirmeye başlarım yoksa satıp askere gideceğim.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen en mantıklısı bu senelerce bende sırf arabaya çalıştım çalıştım derken evden aldığım harçlıkları sırf arabaya ayırdım gezme tozma hiç bişey yoktu son 1 senedir falan araba amaç olmaktan çıktı olması gerektiği gibi araç oldu hee yine yapıyorum bişeyler ama aklım fikrim arabada değil yapıcağımı yapıyorum sonra keyfime bakıyorum yaz da geliyo 1000 tl yi tatile harca bencede

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz zamanında yaptık da ne oldu. Geçenlerde bi hesap yapmıştım neredeyse bi civic parasını car cur etmişiz. Kafama edeyim heves işte...
    Şimdiki aklım olsa 4 araba önceki civic i satmaz hala onu kullanırdım.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 yılı aşkın zamandır arabaya binerken sürekli de birşeyler ekler halde idim. İlk mottom mekanik her zaman iyi durumda olmalıydı. Yaklaşık 100binde olan bi araç için harcanabilecek ne kadar mekanik parça varsa aklına ne geliyorsa değiştim ve bunda zerre abartım yok bir sene içinde lastik ve yakıt paraları gibi zorunlu şeyler hariç ettiğim masraf aracın fiyatının yarısı idi.

Ardından azıcık yapacak birşey kalmayınca bu sefer görsel ve performans ile ilgili müdahaleler yaptım. Ve bi bu kadar daha gitti. Heves miydi evet keyif de aldım yaparken. Ama sonuç? Kaybolan zaman bir yana, ne kadar gezmiş olsam da elde değişen birşey olmadı. Hala dahi açıp 0 amortisör 0 spor yay olmasına rağmen meraktan açıp coilover fiyatlarına, jantlara, intercooler'a bilmem neye bakıyorum. Halbuki şu an ciddi anlamda eksiksiz.

Şu an bu akılda olsam bir buçuk sene önce beni kendine bağlamayacak seninki gibi bi araç alırdım. Önüme bakar sadece binerdim.

İlk aracım ve hatunun çıktığı destek haricinde kimsenin 5 kuruş katkısı olmadı. Haliyle kredi yanında aynı zamanda bunları da yaptım. Keşke biraz daha az aceleci olsaymışim diyorum.

Sana tavsiyem, altında binip gezeceğin güzel bir araba var. Koy yakıtı al yanına arkadaşlarını bin gez. Varsın çok hızlı gitmeyiver ya da görüntün bi daha baktırmasın ama keyfini çıkar. Elbet bir gün kendin çalıştığın parayla istediğini yaparsın.

Bir de şunu düşün, ben öğrenci iken keşke ufak minik bir arabam olsa da rahat rahat gezsem derdim, senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok. Sıkma canını.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim 1000 liraya , yay , yazilim , cam filmi , app lip vs hepsini yaparız yardimci olmami istersen mesaj at

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 yılı aşkın zamandır arabaya binerken sürekli de birşeyler ekler halde idim. İlk mottom mekanik her zaman iyi durumda olmalıydı. Yaklaşık 100binde olan bi araç için harcanabilecek ne kadar mekanik parça varsa aklına ne geliyorsa değiştim ve bunda zerre abartım yok bir sene içinde lastik ve yakıt paraları gibi zorunlu şeyler hariç ettiğim masraf aracın fiyatının yarısı idi.

Ardından azıcık yapacak birşey kalmayınca bu sefer görsel ve performans ile ilgili müdahaleler yaptım. Ve bi bu kadar daha gitti. Heves miydi evet keyif de aldım yaparken. Ama sonuç? Kaybolan zaman bir yana, ne kadar gezmiş olsam da elde değişen birşey olmadı. Hala dahi açıp 0 amortisör 0 spor yay olmasına rağmen meraktan açıp coilover fiyatlarına, jantlara, intercooler'a bilmem neye bakıyorum. Halbuki şu an ciddi anlamda eksiksiz.

Şu an bu akılda olsam bir buçuk sene önce beni kendine bağlamayacak seninki gibi bi araç alırdım. Önüme bakar sadece binerdim.

İlk aracım ve hatunun çıktığı destek haricinde kimsenin 5 kuruş katkısı olmadı. Haliyle kredi yanında aynı zamanda bunları da yaptım. Keşke biraz daha az aceleci olsaymışim diyorum.

Sana tavsiyem, altında binip gezeceğin güzel bir araba var. Koy yakıtı al yanına arkadaşlarını bin gez. Varsın çok hızlı gitmeyiver ya da görüntün bi daha baktırmasın ama keyfini çıkar. Elbet bir gün kendin çalıştığın parayla istediğini yaparsın.

Bir de şunu düşün, ben öğrenci iken keşke ufak minik bir arabam olsa da rahat rahat gezsem derdim, senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok. Sıkma canını.
    Tebrik ederim başka da söylenecek söz yok bence.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çok şey istiyorum ama hepsi yavaş yavaş oluyor

İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak

Hayaller
    abarth body kit
    air ride

olacaklar
    coilover
    komple zindan film
    seramik kaplama
    lip

Olsun ama aşama aşama her şey daha tatlı oluyor
    Geçenlerde 350€'ya abarth kit kaçırdım, ön-arka tampon, marşpieller!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın yazdıgını anlayıp cevap veren 5 kişi olmuş sizden akıl istememişki , cebınızdeki para ve hayalleriniz nedir demiş muhabbetine,kendi durumunu yazmış,arabama neler yaparım diye sormamış yanlıs anlamadıysam.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çok şey istiyorum ama hepsi yavaş yavaş oluyor

İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak

Hayaller
    abarth body kit
    air ride

olacaklar
    coilover
    komple zindan film
    seramik kaplama
    lip

Olsun ama aşama aşama her şey daha tatlı oluyor
    gibi...

ne guzel anlatmıs,anlamış adam soruyu çünkü

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi olur zamanla çok dert etmemek lazım. Hatta bence yavaş yavaş , paran oldukça yapmak daha keyifli. Şuanki aracıma son iki ayda 8500 TL harcamışım. Bazı arkadaşların dediği gibi , ben paramın hepsiyle araba almak yerine yapacaklarımın parasını kenara ayırıp değişik araba alıyorum. Bunu yöntemi öneririm.
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F20 istiyorum hadi insallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güzel yazmışsın abi hepsini dikkatle okudum. Heves işte geçen İstanbul Parka çıktım önüm arkam boş olunca dedim ulan bi yazılım olsaydı bi şu olsaydı bi bu olsaydı ama dediğin gibi işe başlayınca bu işlere girmek en mantıklısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın yazdıgını anlayıp cevap veren 5 kişi olmuş sizden akıl istememişki , cebınızdeki para ve hayalleriniz nedir demiş muhabbetine,kendi durumunu yazmış,arabama neler yaparım diye sormamış yanlıs anlamadıysam.
    Allah razı olsun şu yorumu biri yapacak mı diye bekliyordum ya oh

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jointofjah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel yazmışsın abi hepsini dikkatle okudum. Heves işte geçen İstanbul Parka çıktım önüm arkam boş olunca dedim ulan bi yazılım olsaydı bi şu olsaydı bi bu olsaydı ama dediğin gibi işe başlayınca bu işlere girmek en mantıklısı
    Benzer şeyleri hepimiz düşünüyoruz Eğer fırsatımız olursa yaşarız olmazsa da kaybettiğimiz çok şey olacağını sanmam. Dilerim hayallerini gerçekleştirirsin kardeşim. Cebimdeki para 700 tl. Almak istediğim intercooler da o para. Almak istediğim coilover vergi kargo hariç 2700 lira. Ön arka tampon ve marşpiyel hepsi totalde kargo gümrük hariç 3000 lira, keza yine cold air intake 700 lira. Jantlar şu an için yurt dışında var görülen onlar da 3bini geçiyor gibi. Sırası var, vaktim ve param olursa tek tek yaparım olmazsa da üzülmem.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cepteki para hayaller icin asla yetmez, yetse zaten hayalin olmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya rutin bakim harici harcanan her para gereksiz bence.
    Hatta isimi goren, rahat ettigim arabam varsa degistirmekte gereksiz geliyor.
    Arabaya harcayacagim parayla tatile gitmek, gezmek, tozmak falan daha cazip geliyor bana.
    Simdi dusunuyorum, babamin sana sifir araba alalim dediginde olur deseydim; santiyeye her gun gelmezdim sanirim. 50 km servispe gidip 1 saat daha az uyurdum.
    Sislide sokaga park edip, eve direk cikamazdim stres olurdum vurdular mi surttuler mi acaba diye. bir yere giderken dusunmuyorum bile gidince begenmedim mi, atlayip geri donuyorum.
    Simdi atiyorum 100 lira yakit, sehir ici 475-500 km yol yapiyorum.
    Daracik sokaklara, duvar diplerine arabayi birakiyorum vallaha donup bakmiyorum bile.
    Ne stressim var, ne arizalanirsa altindan kalkamam gibi bir dusuncem var.
    Araba bana hizmet edecek bir makine, beni strese sokup, uzecekse baslarim oyle arabaya.
    On camim catladi, muayeneden gectigim icin yaptirmadim bile.
    Yemin ederim ki, dun gece yedigim yemek parasi camdan daha fazlaydi.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya güzel kardeşim burda niye milletin klavyesinin tuşlarını eskitiyorsun
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)