arkadaş kendine özel konu açmamış,, aracına modifiye vs birşeyler yapmak isteyipte parasal vs sorundan yapamayanlarla bir tartışma ortamı yaratmak istemiş,ama aile specler olaya el atıp arkadaşa akıl vermeye başlamış ,,
eh h be sizi yeni nesil ama hep bu macdonals amcayla burgercilerin yüzünden![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hayallere yetişecek para yok. Muhtemelen okul bitip para olduğunda da vakit olmayacak.
Ben o yüzden stokta hızlı ve iyi yol tutan bi araba alabilirsem ne mutlu bana, max 5 lira harcarım üzerine de bitti gitti![]()
İlk hayalin arabaya masraf yapmaktan kacınmalısın ve onu satıp yatırım yapmalısın yatırımdan gelicek parayla daha iyi araba alıp para derdin olmadan istedigini yapabilirsin.
Ahh aklıma edeyim aklımaa,Önceki aracma 5 bin tl masraf etmiştim unoydu bide sattım civic aldım 8 ayda yaptıgım masraf 1000 tl agır bakım hazır aldım sadece biniyorum sükürler olsun,Hatta isteyim düsünüyorum cebimde 2 bin tl gibi bi para var onu alayım bunu alayım sonra ne gerek var 200 300 harcıcam gittim depomu doldurdum yıkadım,Hatta tasarrfu etmek bile istiyorum bisiklet alıcam kendime aracıda otoparka koyucam yakıttan kısıcam kar etmiş olucam masraf cıkmıcak bakım parası cıkmıcak vs vs Zaruri degilse binmeyin su yasımda bıktım arabadan
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)