KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda ben alt komşumdan şikayetçiyim, kapı vurmalar sektirmeden gece 20 ila 23 hatta arada 01 civarı önce anne baba, hemen peşinden eş ile kavga hatta öyle ileri gidiyorlar ki birisinden birisi diğerini öldürecek dene bilecek seviyeye geliyor. En son geçen akşam kızı annesine '' Oro*pu '' şeklinde bağırdı ve 3 saat sessizlik oldu, 1 ay önce hanım efendi eşine '' Sen Erkek misin '' diye bağırdı, evde devamlı bir şiddet olayı gidiyor. Kızını okula götürecek sabah 7 de kavga ederek okula gidiliyor, akşam da evde ödev krizi çıkıp eş kavgasına dönüyor. Uyarmaya kalksak nasıl olacak bilemedim, yan komşum var ki dillere destan kız arkadaşı ile yatak odasında olan biten her şey bizim odada, bir de polis kendisi daha da eğlenceli oluyor ki onun sorununu direkt tepeden çözdüm şimdi çıtını çıkaramıyor evine arkadaşlarını bile çağıramıyor. Bu alt katta olanlar canımı sıkıyor 6 aylık bir bebeğim var bazen uykusundan ağlayarak uyanıyor, aşağıya ineceğim eşim tutuyor boş ver diye yere bile vurmama izin vermiyor.