şimdi veteriner bir arkadaşımla konuşdum sizin köpek için... troxocil ağır bir ilaç dedi hayvanın böbrek ve karaciğer fonksiyonları sorunsuz çalışıyorsa kontrol altında verilmesi gereken bir ilaç dedi. ilacın içeriğinde mavasobik mi ne dedi öyle bir etken madde mi ne varmış o madde karaciğere yoruyormuş ..
streoid bazlı ilaçlardanda hayvan yaşlı ise uzak durulması gerektiğini söyledi.
Glikozamin ,msm, kondotrin(yanlış yazmış olabilirim telefonda duyduğumu yazıyorum) etkili maddelermiş eklemlere çok iyi geliyormuş.
Herbs glikozamin msm kondotrin diye bir ilaç varmış onu bulabilirse iyi bir ilaç dedi ama doktoruna sorsun bir dedi görmeden bir şey diyemem anlattıklarına oranla konuşuyorum dedi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi daha yeni kalktim hemen bu konuya baktim. Ilac bulunmus. Benimy hala buradan bakmama gerek varmi?
İzmir'den Ufuksaracci sağolsun buldu ilgilendi gönderdi kendisine çok teşekkür ediyorumIce Cüneyt hocam da buldu, ilk dozu verdikten sonra muhtemelen ona da ihtiyaç olacak, kulübün yardım severliğine hayranım herkese çok teşekkür ederim
![]()
Çok sevindim bulunduğuna, umarım hemen toparlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Winstrol vücuttaki suyu attığından dolayı eklemler için zararlıdır. Eklemler için yararlı olabilceğini bildiğim steroid Deca Durabolindir fakat insanlar üzerindeki etkilerini biliyorum, hayvanlar üzerinde kullanıldığına hiç tanıklık etmedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)