User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: E30 Sorunsalı

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hiç aldığım arabadan şikayetci olmadım hayatımda. Yandığında bile.. keşke sana satmayaydım da kar yapa yapa bir tanımadığa ama daha önce bir kaç araba almış satmış birine vereydim.
    Binersen çok masraf daha açar. Başka araba al ama o arabada masraf açar neyse onu da sat başka al ama oda masraf açar. Sen bunu baban boyasız golf alıp neredeyse komple boyalı çıktığında anlamalıydın.
    Hatasız olduğuna inanacağın bir arabayı sen de ben de almak istiyorsak sıfır larda cazip indirimleri değerlendirmeliyiz gerisi muamma.
    Hakkında hayırlısını diliyorum.
    Ben oldum abi ben sanada söyledim abi çok hevesim var vesayire diye abi sen halen konuyu farklı yerlere çekiyosun ben sana halen şöyle böyle demiyorum dememde zaten ben olanı anlattım şimdiye kadar benim olmasamda işim gereği arkadaş dost çevresinde bir sürü marka model arbaya bindim ne hikmetse araba alındıktan 350km sonra motor istiyor araba diyen usta çıkmadı oda benim eksiliğim olsa gerek, motorda sıkıntılar çıktığında ben senden rica ettim abi sen satarsın çevren var facebook sayfanda paylaşabilirmisin dediğimde bana verdiği araba sorunlu çıktı geri aldı derler diye paylaşamam dedin bende tamam abi dedim golf meselesine gelince ben sana o konu hakkında birşey söylemedem zaten arabanın komple boyalı olduğunu söyledin + bu konuda şunu söylemek isterim o baba parasıydı bu bana ait banka kredisi ve ilk arabam anlayamamda gayet normal olsa gerek dimi.Hepimizin hakkında hayırlısı.
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem foruma konu açılmış bizde düşüncemizi yazsak ayıp etmeyiz herhalde.

Bende Ertekin herşeyi söylemiş alan arkadaş da evet ai söyledin diyor. Senin şansızlığın olmuş kardeşim.

Sonuçta 26 yaşında araba kimse garanti veremez. En iyi ustayada göstersen yarın ne olacağını bilemezsin. Kim bilir kimlerin elinden geçti kim bilir nasıl kullanıldı kim bilir kaç kere motor yapıldı?

Her zaman söylerim 2dklık bakmayla usta ne kadar anlayabilir ki memleketin ustası ne kadar iyi usta?
    Yok zaten Ertekin abi bana garanti vermedi ama bahsettiğim ustayıda techtedeki bir çok kişi tavsiye etti facebook soysal medyadan forumlardan araştırdım iyi ve tanınan bir usta böyle diyince insanın kendini kötü halde hissetmesi kaçınılmaz
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    26 yaşındaki arabada süprize açık olmak lazım çokta sorunsuz olmasını beklememek lazım , bence iki tarafta iyi niyetli ama keşke ilk aracı aldığınız kişiyle paylaşsaydınız olayı belki konuyu açmadan aranızda halledebilirdiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    26 yaşındaki arabada süprize açık olmak lazım çokta sorunsuz olmasını beklememek lazım , bence iki tarafta iyi niyetli ama keşke ilk aracı aldığınız kişiyle paylaşsaydınız olayı belki konuyu açmadan aranızda halledebilirdiniz
    Sizde yanlış anladınız konuyu açmamın sebebi Ertekin abii kötülemek değildi sadece aracı nasıl şekilde aldığımı açıklamak ve bu durumda arabayı ne şekilde değerlendirebilirim sorusunun cevabını almaktı.
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birsey sorucam, motorunun sikintili oldugunu hangi tarihte ogrendiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birsey sorucam, motorunun sikintili oldugunu hangi tarihte ogrendiniz?
    23 Mayısta arabayı aldım 30 Mayısta sanayi de öğrendim ve arada kalan 7 günde çorludan istanbula geldim istanbulduda yaklaşık 50-60 km gezdim.
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani 13 haziranda actiginiz satilik ilaninda aracin degiseni oldugunu bildiginiz halde degisensiz, motorun bitik oldugunu bildiginiz halde ufak tefek sorunlar var yazdiniz. iki gun oncede guncellemissiniz. himm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani 13 haziranda actiginiz satilik ilaninda aracin degiseni oldugunu bildiginiz halde degisensiz, motorun bitik oldugunu bildiginiz halde ufak tefek sorunlar var yazdiniz. iki gun oncede guncellemissiniz. himm
    Konuyu doğru dürüst okursanız sevinirim ilk mesajımda en son da yazılı zaten aracın değişen bilgisinin satarken yani daha yeni öğrendiğimi motor bilgisinede gelince zaten yapılmasını gereken yarı şeyi ben yaptırdım alıcak olan kişinin ediceği masraf benim yaptırdığım masrafın yanında ufak tefek kalıcaktır ama motor yaptırması daha sağlıklı olucaktır 2 gün önce güncelleme sebebim ise fiyat düşürmek ve değişen yoktur yazısını silmektir.
    MSPORT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler