Ve
Bu
Zihniyet
Oruc tutarak
Cennete gideceğini
Zannediyor.
-Yılmaz özdil
duruşta düşüşte garip. sebep ne olursa olsun başka insana zarar vermek anlamsız ve kötü bir şey
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Söylenecek çok söz var ama şuan forum ortamında malesef yazamıyorum.Sebebi ne olursa olsun kadın,erkek şiddete karşıyız. Fakat bu kadına vuran adam dövülür !
Simdi bu sahis oruc tutmadi diyemi bu yumrugu yedi? Kaynak nedir arkadaslar bi paylasirsaniz sevinirim
Benim buna inanasim gelmiyor yada inanmak istemiyorum bilmiyorum. Yumrugu yiyen o tarafa bakip kafa hareketlerinden bisey diyor gibi geldi bana ama yinede varsa haber kaynak vs okumak isterim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ma
Klasik yalan ifade, adam oturmuş sigarasını içiyor. Durduk yere sana niye küfretsin ?
Çekip vursaydın bari. Ben de oruç tutuyorum iş yerinde arkadaşlarım yanımızda sigara da içiyor problem ne ?
Ne ben onlara ne de onlar bana oruç tutmuyor, zerre kadar da umursamıyorum.
Saçmalık , bir de alıp hastaneye götürmüş neyse yazmayacağım.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
içim parçalandı izleyince. O kızın elbet babası dayısı amcası bişeyi vardır o yavşağı yumruk manyağı yaparlar inşallah.
Bunların alayı böyle.. Mahallesinde ağır abi, delikanlı
Polisin, savcının karşısına gelince ıslanmış sokak köpeği..
Bu nasıl bir hayvanlıktır ya. Yumruğu yiyen arkadaş 9 gün sonra hastaneden çıkmış , beyin kanaması geçirmiş.
O yumruk benim eşime dostuma atılcak ben bunu görücem . Allah büyük konuşturmasın o iş yerini yakar kendisinide dayak manyağı yapardım. Resmen içim acıdı o nasıl vurmak abi düşmanına o yumruk atılmaz.
Elleme Sekelesin...
Enteresan işler. Ramazanın ilk 20 gününü Kuşadası'nda son 10 gününü Kocaeli'de geçirmiş biri olarak. Ülkenin iki farklı yerinde insanlar bu kadar mı farklı olur.
Anlamadigim, ordaki insanlar neden müdahele etmiyor? Neden o adami linç etmiyorlar?
Ben orada olsaydim anasini avradini öperdim vicdanim kabul etmezdi...
oruç ya da başka bir tartışma, bir kadına yumruk atmayı gerektirir mi?
şiddetle evrilmiş toplumun tipik bir örneği. büyük bir ahırda yaşıyoruz resmen.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Bende Hürriyet'te okudum . Yumruk yiyen kişi erkek
İstanbul Fatih'te bayıltan yumruk...
Milliyette de yapilan tedavinin ardindan taburcu edildi yaziyor.
Ben yine soyliyorum o kesin biseyler soyledi o adama kimse durduk yere sen tuttun ben tutmadim diye birine boyle vurmaz
Tabi olayin yeride cok onemli bu olay sizlerin dedidigi gibi sadece oruc tuttun tutmadin mevzusundan ciktiysa yer fatih degil nisantasi olsaydi dayagi yiyen farkli biri olurdu
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
illa birşey söylemesi gerekiyorsa şöyle demiştir,
-Niye oruç tutmuyorsun utanmıyor musun?
-sana ne !!
-vay amk al sana...
birşey söylemesine gerek var mı?
daha geçen içki içiyorlar diye elin korelisinin dükkanını başına yıkıp dövmediler mi?
her b.ku yerler ama din ve namus bekçiliğini de kendilerine vazife edinirler..
…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)