User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
107 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu nasıl bir insanlık izah edecek var mı ?

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illa birşey söylemesi gerekiyorsa şöyle demiştir,
    -Niye oruç tutmuyorsun utanmıyor musun?
    -sana ne !!
    -vay amk al sana...

birşey söylemesine gerek var mı?
    daha geçen içki içiyorlar diye elin korelisinin dükkanını başına yıkıp dövmediler mi?
    her b.ku yerler ama din ve namus bekçiliğini de kendilerine vazife edinirler..
    gerçekten ilginç
    bugün cidden zorlandım öğlen saatlerinde ve bayram yolu hazırlığı için decathlona ugradım. tabı yemek katı vs cıktık eşim için. bir kişiye dahi içimden de olsa saydırmadım. yahu tamam zor gercekten, ki ben boga burcuyum yemek katı orgazm sebebı benım ıcın. ama ınsanların ınancı benı ırgalamaz, bilakis vucudu ve zihni kendı ınanısımıza gore yanlıs seylerı gordukce daha iyi terbıye edebılırız dıye dusunuyorm
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ne kadar peşin hükümlüyüz mevzunun aslı astarı nedir bilinmiyor kesin öyledir muhakkak böyledir diye teşhisi koyup cigara yakanlar var...

Kesinlikle tasvip etmiyorum lakin o işin altında çok daha farklı nedenler yatıyor kimse kimseye oruç tutmuyor diye çıkıpta öyle yumruk atmaz atamaz olayları at gözlüğünüzle değil mantığınızla yorumlayın.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milliyette de yapilan tedavinin ardindan taburcu edildi yaziyor.
    Ben yine soyliyorum o kesin biseyler soyledi o adama kimse durduk yere sen tuttun ben tutmadim diye birine boyle vurmaz
    Tabi olayin yeride cok onemli bu olay sizlerin dedidigi gibi sadece oruc tuttun tutmadin mevzusundan ciktiysa yer fatih degil nisantasi olsaydi dayagi yiyen farkli biri olurdu
    Dükkanında içki içen koreli de sokağa çıkıp millete küfretmişti
    Kabataş'ta da deri elbiseliler vardı
    Camide de rakı sofrası kurulmuştu

He he..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bunların tutuğu oruçta yalan geçen gün başıma gelen olay kameram takılı olsaydı rezil edicektim arkadaşı aracım zindan cam filimli mini cooper olunca bayan sanıyorlar genelde neyse ara yoldayız ve tümsekten geçerken hızımı düşürdüm ki dar ve gerçekten yüksek araba ile bile geçmesi sıkıntı tümsek arkamdan korna çalmaya başladı bende çaldım korna ilerde sağda durdum solumdan basılı tutarak kornaya küfür etti çok dini bütün kardeşimiz bende basılı tutunca durdu erkeklik yapıcak yanına gidip camı açıp hayırdır dediğimde iftara yetişiceğini onun için acele ettiğini benim aracımın alçak olduğunu bilmediğini ve özür dilediğini dile getirdi ben hayatımda bu kadar sert geri vites görmedim taktir edip önünde ağır ağır ilerledim ne selektör attı ne korna çaldı auhahahhaa
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunların tutuğu oruçta yalan geçen gün başıma gelen olay kameram takılı olsaydı rezil edicektim arkadaşı aracım zindan cam filimli mini cooper olunca bayan sanıyorlar genelde neyse ara yoldayız ve tümsekten geçerken hızımı düşürdüm ki dar ve gerçekten yüksek araba ile bile geçmesi sıkıntı tümsek arkamdan korna çalmaya başladı bende çaldım korna ilerde sağda durdum solumdan basılı tutarak kornaya küfür etti çok dini bütün kardeşimiz bende basılı tutunca durdu erkeklik yapıcak yanına gidip camı açıp hayırdır dediğimde iftara yetişiceğini onun için acele ettiğini benim aracımın alçak olduğunu bilmediğini ve özür dilediğini dile getirdi ben hayatımda bu kadar sert geri vites görmedim taktir edip önünde ağır ağır ilerledim ne selektör attı ne korna çaldı auhahahhaa
    Yani kısaca güçleri bayanlara yetiyorlar o günü bayan olsa benim yerimde nasıl korkardı kimbilir arkadaşta bayandır zaten diye oldukça rahattı
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dükkanında içki içen koreli de sokağa çıkıp millete küfretmişti
    Kabataş'ta da deri elbiseliler vardı
    Camide de rakı sofrası kurulmuştu

He he..
    Neneminde biyiklari olsaydi dimi
    Masallah forumca ordaymis herkes olayi net yasamis kesin hukmu koymus.
    Bravo
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarin gidecegi cenneti ve inandigi kitaptaki oruc olayini cok merak ediyorum nasil bisey acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Neneminde biyiklari olsaydi dimi
    Masallah forumca ordaymis herkes olayi net yasamis kesin hukmu koymus.
    Bravo
    Sen orda mıydın ki "kesin birşey söyledi" diyebiliyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen orda mıydın ki "kesin birşey söyledi" diyebiliyorsun
    Ben orada degildim arkdasin mimik ve hareketlerinden suratinin oraya donuk olusundan biseyler soyledigi gayet acik. Neyse Evren ikili polemik olmasin kim neye istiyoraa ona inansin. İyi bayramlar

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzaklarda aramayin bu hardcore comarin evcillesmisleri burada da vardi. Yemek kisminda yemek yiyenlere saydiranlardan sanki zorla izlettiriyorlarmis gibi. Bu ulkede din kisvesiyle herseyi yapmak serbest anlayin artik. Su adnan oktarin yaptigini baska biri yapsa duz program diye binayi basip yakarlar kaziga oturturlar, milletin milyarlarini cal ama allahi agzindan dusurme allahin davar kamyoncusu sana gelir daha da cok cal der, mafyalik yap adam oldurt, gelsin muavinin yolcu kadinlarin suratina bosalsin otobuste, ama iki allah de tamam bitti gitti. Burada da durduk yere birini komaya sok beyin kanamasi gecirt ama orucluydum de kesin yirtarsin.

Sozde en duzgun olmasi gerekenlerin en yamuk olmasina sasirmiyorum artik. Araba alirken bakarken daha actigi agzindan allahtan baska dey dokulmeyen adamin arabasina bakmiyorum bile, 3 kere agzim guzel yandi. Kisacasi bu ulkede ne *** yersen ye artik dini agzindan dusurme bu halk her zaman destekler seni. En guzel net orneklerinden biri de jet fadil adam dolandirmaktan bikti bizim milleti domalmaktsn bikmadi.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi o çocuk birdaha oruç tutacak mı ? İslamı kabul edecek mi ? Aile babası olduğunda çocuguna din hakkında ne anlatıcak. İçinde bir parça inanç varsa oda yok oldu.Çok acaip bir inanç islam kendi kendini yok ediyor.Yusuf İslam ne demiş kuran okumak yerine önce müslümanları tanısaydım asla islama geçmezdim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse durduk yere sen tuttun ben tutmadim diye birine boyle vurmaz
    ya hiç sorma bu memlekette hiç öyle şey olur mu ?

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu arkadaşın anında salıverilmesi örnek teşkil eder mi? Aynı bahanelerle biz de sokakta insanları darp edebilir miyiz?

Eğer öyleyse durduğumuz kabahat. Hepimizin hayatında kıyısında köşesinde, belki de hiç tanımadığı yolda görüp ayar olduğu zevk için bile tokatlamak isteyeceği kimseler vardır. Çıkalım dövelim. Barbar olalım, cahil olalım, adi olalım, kahpe olalım fakat en nihayetinde oruç tutalım.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklisin yigit benim kimseyi savundugun yok. Anlamadigim nokta bilinmeden bukadar net yapmis etmis denilmesi. Komsularmis yanyanalarmis illaki bi gecmisi vardir bu olayin.
    Sonuc olarak oruc tutmadi diye dayak yiyende oldu kafasi kapali olsugun icinde. Her kesimde her insan var ama bukadar keskin olmamak gerek. Ben basinada inanmiyorum onlarsa tarafli birebir yasadigin olayi bile bambaska yayimlamislardi zamaninda.

Misal sirf arabasi modlu diye duz yolda %100 hakli bile olsa kaza yaptiginda direk kesin gazliyordur ondan patlamistir der gibi.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlıklı bir birey olduğunu varsayıyorum genç yaşında oruç tutup tutmamasınıda geçtim sen Fatih gibi biryerde insanların ortasında ramazan ayında yakmışsın pösür pösür sigara içiyorsun dayağıda bırakın oruç tutanada bir saygı göster be.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlıklı bir birey olduğunu varsayıyorum genç yaşında oruç tutup tutmamasınıda geçtim sen Fatih gibi biryerde insanların ortasında ramazan ayında yakmışsın pösür pösür sigara içiyorsun dayağıda bırakın oruç tutanada bir saygı göster be.
    Neresinden tutsan elinde kalıyor aq yaa.

İşte içimizdeler olum içimizdeler lan. AL ADAM GELDİ YAZDI İŞTE YA!
    K.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bu kafalar aynı kafalar. Adam arabaya yaslanmış sigara içiyor sırtı yola dönük. Ne yapsın başka tarafından mı içsin? Herkes oruç tutmak zorunda değil, kimse de onu yargılayamaz. Bu Allah ile kulu arasındadır. Sen ancak iyiye güzele yönlendirebilirsin, tavsiye edebilirsin ama baskı yapamazsın. Hak ve hürriyetler sadece size hak değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Al işte.. Aynı zihniyet.. Zerre fark yok..

Oruç tutuyorsan tüm insanoğlunun sana saygılı, aşırı hassas, aşırı düşünceli olmasını beklemeyeceksin. Oruç tutuyorsun diye alemin kralı sen olmuyorsun. Oruç tutuyorsan başka insanlar ne yapıyorsa yapsın, görmeyeceksin. Mideni değil, nefsini terbiye edeceksin. Sokakta sigara içiyorsa sana ne? Çevir kafanı görme.. Bakkala gittiğinde sigara paketlerini görüyorsun diye bakkalı dağıtmaya yüreğin yetmiyorda gücün sokaktaki 1 kişiye mi yetiyor.

Bu zihniyetin tuttuğu oruç benim nazarımda aç kalmaktan ibaret. Nerde huşu içinde ibadet nerde bunlar.. Bak bak fatihte sokakta sigara içmemeliymiş.. 2 3 adım ötesi IŞİD bu zihniyetin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerden bılıyosun rahatsız olmadıgını mısal benım 25 yaslarında bı arkdasım seker hastası her gun ılac alıo bu cocugunda belkı kronık bı rahatsızlıgı var yada gectım rahatsızlıgı tutmaz tutmaz kardesım sanane madem yıyen ıcen gormek ıstemıyosan eve kapatıcan kendını yada tutmuycan bu orucu olup bıtecek. oruc nefıs terbıyesı degılmı sadece yeme ıcme degıl yasantı olarak nefıs terbıyesıdır oruc. vallanı sınırden yazamıyorum nası bı kafa nası bı yobazlık.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)