User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
107 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bu nasıl bir insanlık izah edecek var mı ?

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müslüman lık bu değil. Bu düpedüz ******su çocukluğu. Oruç tutanda kendine tutmayanda sizene lan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu delikanlilar cogunluk olduklari yerde aslan kesilirler, soyle arkasi kuvvetli birine denk gelseler de oruclu oruclu yeseler copu munasip bir organlarindan iceriye

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki gündür yazıp yazıp siliyorum yorumlarin bazılarını gordukce daha da tutuluyorum. Yemin ediyorum soğudum boyle yavsaklar yüzünden dinimden soğudum,yasadigim ülkeden soğudum.
    2016 yılında öyle bir ülke düşünün ki ; kanun her zaman suçluları koruyor olsun.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih'teki LCW çalışanına, ramazan ayında sigara mı içiyorsun lan diyerek yumruk atıp 9 gün komaya sokan spor salonu sahibi Ufuk Tekel. Devlet koruyor, biz ifşa edelim!

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mağaza sahibiymiş pardon

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit ne kadar ön yargılısın.

ne o öyle? ifşa felam.

tövbe et ve yargılama.

hem bak, himaye included.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne olmuş ki 1 kerede vurduysa, bi kereden bişey olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas bu tip insanlar vallahi Allahin sevgili kulu. Benim karsima gecipte neden oruc tutmuyorsun lan dese ya da ben oruc tutuyorum saygili ol falan dese ciktigi delige sokarim o adami. Bana mi tutuosun lan orucu p.venk. Musluman degilim istedigimi yer istedigimi icerim sana ne. Ne bicim ulkeyi arkadas en yobazi suudi arabistan ama orada yok boyle seyler. Ramazanda mutavvanin gozunun icine baka baka elimde kola buz gibi kola ile geziodum. Mutavva bile bisey demiodu. Orucu 1 saat fazla tuttururuz. Ramazan baslamadan bi gun once 4:35 olan sabah ezani ramazan baslayinca 3:35 olur. Nedenini sorarsin gelenek derler.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih

komadan çıkmış

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas bu tip insanlar vallahi Allahin sevgili kulu. Benim karsima gecipte neden oruc tutmuyorsun lan dese ya da ben oruc tutuyorum saygili ol falan dese ciktigi delige sokarim o adami. Bana mi tutuosun lan orucu p.venk. Musluman degilim istedigimi yer istedigimi icerim sana ne. Ne bicim ulkeyi arkadas en yobazi suudi arabistan ama orada yok boyle seyler. Ramazanda mutavvanin gozunun icine baka baka elimde kola buz gibi kola ile geziodum. Mutavva bile bisey demiodu. Orucu 1 saat fazla tuttururuz. Ramazan baslamadan bi gun once 4:35 olan sabah ezani ramazan baslayinca 3:35 olur. Nedenini sorarsin gelenek derler.
    senin karşına çıkan din değiştirir kanka
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saldırgan karısınıda alıp bulundug adresten kaçmış,,sosyal hesaplarını dondurmuş,,,,,bu sigara içme insanların içinde vs bişeyler demiş oda sanane mq demiş ,,olay böle olmuş ,,,saldırganın yakın arkadaşının ifadesi,,,,yani çoçuk küfür etmişmişte ondan vurmuş ,,,,,,,mahkemenin bu saldırganı bi kaçsene hapse atması lazımdı buna benzer eşkiyalara ibret olması bakımından,,,,

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseyle münakaşaya girmek istemem ama neden hepiniz ramazan ayında sokak ortasında sigara içilebileceğini normal karşılıyosunuz onu anlamadım.
    madem demokratik özgür bir ülkede yaşıyoruz. ben oruç tutabilirim sen tutmayabilirsin. bu konuda ikimizde özgürüz.ben ile sen aynı kaldırımdada yürüyebiliriz sonuçta eşitiz.
    hatta sen karşıma geçip istediğini yiyip içedebilirsin sonuçta oruç tutup tutmaman kendi dinin yada görüşünden dolayı senin seçimin .
    ama benim aldığım nefeste senin sigara dumanın neden var?
    sonuçta mübarek ay etrafta oruçlu insan olabilir.ortak kullanım alanında ki sokak herkes içindir. sigaranı rahat rahat içebilirsin ama milletin aldığı nefese oksijene tecavüz etmeyerek.
    ki bu tarz bir durumda sanane mk denmez. Allah korusun sanane mk dedi diye az daha öledebilirdi.
    2 kere düşünüp 1 kere konuşmak gerek. eşitlikse hepimiz eşitiz. demokrasiyse hepimiz tabiyiz.ama saygıyıda unutmamk lazım.
    herkesin yaptığıda kendine , yapmadığıda .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçta hoşgörü ayı , her lafa yükselmekte doğru değil heleki üstüne üstlük gidip kendi kafasına göre cezalandırması hiç değil.yumruk atanıda desteklediğim düşünülmesin.
    sürü psikolojiside iyi birşey değil bireysel olarak herkes düşünebilen karar verebilen varlıktır insan yönlendirmelere hiç düşünmeden katılmak yerine beyin jimnastiği , muhakemesi iyidir.
    sesi olmayan , ortam şartları bilinmeyen sadece görüntü ve sergilenmek istediği şekilde sunulan görüntülerin benim için çok bir anlamı yok.
    görüntülerdeki gibi bir olaya şahit olsa çoğu kişide istifini bozmadan basar gider. ama burdan salgırgan deşifre edildi dükkanı bu yada alsana repost demek 2 tuşa bakıyor malesef.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Allahtan içmiyorsun yoksa bir dahaki ramazanda neden içiyorsun diye gelip elindeki sigarayı kıracaktım sana böyle vursaydı da haberlerde farklı bi sahne izleseydik

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramazanda bir yerde sokakta sigara içme yeme içme tutan kişilere karşı bir tahrikmidir,bence degildir.. ama sigara içen vs birine burada içme demek bir tahrik yani etkidir,,içen kişide tepki koyar olay büyür ,,,etki tepki olayı ,,,,belliki vurann şahıs çok mafia oyunu oynamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Münferit bir olayı yine siyasi bir meseleye çevirilmis. Yani yapılan yanlış buna iyi olmuş diyecek kimse olacağını sanmıyorum. Her konuda olayı polat alemdar a bağlayan arkadaşlar yine çıkmislar asiyolar kesiyolar gerçekten ulkemizde tedaviye ihtiyacı olan çok iinsan var.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Açıklamada peşindeyim demiş

Çocuk bulursa öbür dünyaya gönderemediğü çocuk onu gönderecek sanırım

Çünkü ben olsam öyle yapardım

Ölümden dönmüşüm bir şans daha verilmişse o adamı bulup ₺@)")-);₺;@/ siz ne yapardınızzzz
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseyle münakaşaya girmek istemem ama neden hepiniz ramazan ayında sokak ortasında sigara içilebileceğini normal karşılıyosunuz onu anlamadım.
    madem demokratik özgür bir ülkede yaşıyoruz. ben oruç tutabilirim sen tutmayabilirsin. bu konuda ikimizde özgürüz.ben ile sen aynı kaldırımdada yürüyebiliriz sonuçta eşitiz.
    hatta sen karşıma geçip istediğini yiyip içedebilirsin sonuçta oruç tutup tutmaman kendi dinin yada görüşünden dolayı senin seçimin .
    ama benim aldığım nefeste senin sigara dumanın neden var?
    sonuçta mübarek ay etrafta oruçlu insan olabilir.ortak kullanım alanında ki sokak herkes içindir. sigaranı rahat rahat içebilirsin ama milletin aldığı nefese oksijene tecavüz etmeyerek.
    ki bu tarz bir durumda sanane mk denmez. Allah korusun sanane mk dedi diye az daha öledebilirdi.
    2 kere düşünüp 1 kere konuşmak gerek. eşitlikse hepimiz eşitiz. demokrasiyse hepimiz tabiyiz.ama saygıyıda unutmamk lazım.
    herkesin yaptığıda kendine , yapmadığıda .
    Derdin gercekten havanın kirlenmesi ise,
    Egsos gazı ile Sigaradan çok daha fazla hava kirleten otomobil sürücülerine, ısınmak için kömür yakanlara, fabrikalara da laf ediyor musun?

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bundan böyle V6 kullananlara dayak V8 kullananlara ise linç edilmelerini öneriyorum, ne de olsa benim havamı kirletiyor.
    Akşam 2 kişi 100'lük viski içtik ama bu kafaya erişemedim valla helal olsun ya...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)