yaw bu ankara her yer bmw tofaş oldu hepside birbirine benziyolar ,bunları görmekten gına geldi,,acaip çoklar heryerdeler,,sizin şeherlerdedemi böle yoksam sadece ankraya olan bir durummu
yaw bu ankara her yer bmw tofaş oldu hepside birbirine benziyolar ,bunları görmekten gına geldi,,acaip çoklar heryerdeler,,sizin şeherlerdedemi böle yoksam sadece ankraya olan bir durummu
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Bir milletin kendi kendini yönetmesidir değişen modifiye kültürü. Bknz; zamanında yüzüne bakılmayan arabaların 1-2 delikanlı çıkıp 3-5 dokunuş ve biraz zeka ile güzelleştirmesi ardından arabanın piyasasının uçması.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bu modifiyong modifik tayfasını anlayamadım zaten. Daha aracının filtresinin sıvısının kaç km de değişeceğini bilmez. Aküsü biter ölüden hallice çıkma akü alır ucuz diye. Sonra araba basar folyo kaplar dekor yapar arabacı olur.
Eski fiber bodykitli araçlar mevzusu evet zamanında güzellerdi ama şimdi macun çatlağı ve ayarsız bitik bir halde gömün beni diye bağırıyor çoğu o araçların.
Şu an iyi böyle. OEM+ güzeldir.
arabanın dışı ile çok uğraşırsan eninde sonunda apaçi moduna giriyorsun dıştan görünümde sadelikten yanayim aydınlatma vs işini abartmamak lazım
Dip basalım dip basalım buda gerçekten çok çirkin ve tehlikeli zıplaya zıplaya gitmekten ne anlıyorlar bilmiyorum belini ağrır fıtık olursunuz vallaha
Motor ve yol tutusu ve pistte timing için yapılan herşey gayet güzel duruyor. Gerisi tamamen çakma işler birde şu kamber gerçekten çok çirkin yaa yapmasanız keşke
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Bu da aslında akımla alakalı bir durum. Hızlı ve öfkeli,60 saniye gibi filmleri izledik zamanında.O zamanlar bu kadar kolay parça bulunmuyordu.Şimdi hiç bir şey yoksa ebay,aliexpress vs. var.Yurtdışından parça getirmek eskiye göre daha kolay. Aslında bence geliştik bayağı. 10 yıl önce bu kadar coil vs. bilinmezken şimdi çoğu kişi biliyor. Tek eksik yönümüz artık bir araçta değişen varsa o araba ölmüş demektir.Fırsatçı insanlar çoğaldı.3 kağıt desek paçadan akıyor.Eskiden işçilik düzgünse değişene vs. bakılmazdı.Zaten insanlar da bu kadar yalancı değildi...
janta kadar araba sahibinin kendi dizayni.
https://www.drive2.ru/l/6732553/
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)