Herkesin bayramını kutlarım.
Dün aksam 7 de kadiköyden otobüse bindim arkada oturuyorum, kulaklık takılı gidiyorum ,onumdede birisi duruyor hic bir sey göremiyorum.Bir kadin sesi duydum kimse yer vermemis filan soyleniyordu ,ben duyar duymaz kalktım yer verdim hic tesekkur filan yok.
Gectim kapinin onune kadın hala soyleniyordu"illaki bağırmamız lazim"gibi bircok kelime söyledi.Bende dayanamadım "abla gormemistim verdim iste yer" dedim.
Kocası girdi araya
-gencler kimseye yer vermiyor gormemezlikten geliyor"
-sen benim icimi nerden biliyorsun dedim.
-Kadikoyden beri oturuyorsun dedi.
-benimi takip ediyorsun dedim.
Sonra ellerim normal vaziyette oldugu halde cocugu kolumu tuttu yasi 20 civarıdır.Bende kolumu kurtardım "ne tutuyorsun" dedim(burda sinirlendim tavrim sert oldu ama asla hakaret filan etmedim.
Anladigim kadariyla cocuga baktigim an babasi gelmis yakinima bi darbe aldim ,sonra 4 5 kisi bana vurmaya basladı ben kapandım ,yanimda bi kadin vardı oda arada kaldı sıkıştım kapıya yere almaya calistilar dusmedim.
Yanımda kadın var diye biraktilar.Kadin olay olurken yanimdaydi gordü olayı kurtardı beni söför geldı öne aldı bizi polisi aradık babamı aradık.
Babamla kardesim geldiginde , inmediler assagi arka taraftaydilar sonra olaya polis dahil oldu.
Otobus karakola gitti orda indik.Karakolda filan
Kardesim filan diyip konusup cozmek istediler ,ilk ben tekme atmisim kufur etmisim ,yanimizda beni kurtaran abla olmasa taciz etti bile derlerdi. Sikayetci oldum ,hastaneden darp raporu aldım cocuk oldugum icin cocuk subeye gittik eve gece 4 te dondum.
Simdi ben napmaliyim avukatin dedigine göre bende karsilik verdigim icin karsilikli filan oluyormus,kamera kayitlarindan belli olur hersey. Şahit kadında ifade verir.
Ben kapandigim ve etkisiz oldugum halde kadinin kocası hayalarima tekme atti bende bosluk buldum attım.
Cok zor duruma dustum iyilik yapmak istedim darp edildim diger insanlar niye vurdu anlamadim serefsizler surü psikolojisi yapti heralde.
Hayatim boyu 1 tane olaya karismadim okul hayatim dahil.Sicilime islenicek heralde mahkeme filan olcagı icin,askeri sinavlarda sorun olurmu?
Ben durusmada filan ne soylemeliyim bana bi akıl verin lütfen %100hakliyım cocuk gordüler vurdular.Benim psikolojim bozuldu.
Yazida hatalarim var cok sinirliyim kusura bakmayın yazacak durumda degilim.