User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
92 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Aramızda avukat varmı? Darp edildim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Şahitlerin üzerine düşeni yapması ve kamera kayıtlarınız en büyük güvenceniz ifade alma verme durumunda da şahitlerin daha sonradan ikna edilip ifadeyi geri çekmeleri veya yanlış beyanda bulunmamaları için bu süreci dikkatle takip etmenizi öneririm daha sonradan sizi suçlayan ifadelerle karşılaşmamanız adına fakat suç aleti vb. kusur bırakan yaralama olmadığından dolayı çok fazla bi durum olacağını zannetmiyorum yorucu bi mahkeme süreci olur git gelden başka elde bişey kalmayacağını tahmin ediyorum maalesef. Tekrar geçmiş olsun.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın şikayetçi olmaktan vazgeçme kardeşim. Alacakları cezadan ötürü sana merhametli yanaşırlar özür dilerler yapma etme derler sakın tav olma. Ayağını öpseler, hatta ayağını bademciklerine kadar soksalar bile taviz verme kendinden. Bu nedir ya. O otobüste de bir tane delikanlı yokmuş seni o durumda görüp sana bunları yapanlara badozlama girecek. Harbiden yazık yazık
    .

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce kız kardeşim yurtta başka bir kızı dövmüştü, karakolluk olmuştuk. darp raporu aldı karşı taraf şikayetçi oldu, mahkeme açtı falan bizimki 1-2 kere duruşmaya gitti ve sonuç olarak 5 yıl içinde benzer bir suç işlememek şartıyla dava düştü. yani anlıcağın birşey çıkmıyor.

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın arkadaşım site guvenligiydi muduruyle kavga etmisler suclu olan müdür iki tarafda darp raporu almışdı fakat kamera kayıtları cok işe yaradı mudüre para cezası ve 5 yıl gözetim kararı verildi arkadaşıma 5 yıl suç gözetim cezası verildi

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdoneuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadaşım site guvenligiydi muduruyle kavga etmisler suclu olan müdür iki tarafda darp raporu almışdı fakat kamera kayıtları cok işe yaradı mudüre para cezası ve 5 yıl gözetim kararı verildi arkadaşıma 5 yıl gözetim kararı verildi
    telefondan yazdigim icin yanlış yazmisim

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim korkum bende karsilik verdigim icin bende ceza alabilirmisim .Napsaydım dursamıydım böyle adalet sistemi olmaz olsun

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza evinde yatmış biri olarak ve adli darp mevzularından 26 kez dosya açtırmış en az 70 80 kere mahkeme görmüş biri olarak birkaç şey söyleyebilirim.

1. Hiç bir şekilde siciline işlemez. Askeri yada memurluk olarak hayatına hiçbir etkisi olmaz. Sen davacısın.. sen değil o davacı olsa bile sen hüküm giyip ceza evine girmediğin sürece siciline hiiiç bişey olmaz.
    2. Burda anlattığın gibi anlat. Kesinlikle vurmadığını söyle. Kamera kaydı bile olsa ben hiç vurmadım . Vurmamaları için uğraştım de.

3. Kesinlikle bir psikoloğa git ve bu olayı anlatıp artık toplu taşıma araçlarına binemiyorum kalabalıktan korkuyorum evden çıkmak istemiyorum. Evde bile birşeye konsantre olamıyorum hep tedirginim ve tikler başladı arada de. Bu şekilde de rapor al ve mahkemede dava dosyana koydurt.

4. Bu olay sonucunda görülen mahkeme bitiminde bozulan ruhsal sağlığın fiziki darp ın için mahkeme sonucundan 1 hafta sonra tazminat davası aç.

5. Tazminat davası sonucu alacağın yada alamayacağın para dışında hiç bir şekilde hapis mapis cezası almazlar.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceza evinde yatmış biri olarak ve adli darp mevzularından 26 kez dosya açtırmış en az 70 80 kere mahkeme görmüş biri olarak birkaç şey söyleyebilirim.

1. Hiç bir şekilde siciline işlemez. Askeri yada memurluk olarak hayatına hiçbir etkisi olmaz. Sen davacısın.. sen değil o davacı olsa bile sen hüküm giyip ceza evine girmediğin sürece siciline hiiiç bişey olmaz.
    2. Burda anlattığın gibi anlat. Kesinlikle vurmadığını söyle. Kamera kaydı bile olsa ben hiç vurmadım . Vurmamaları için uğraştım de.

3. Kesinlikle bir psikoloğa git ve bu olayı anlatıp artık toplu taşıma araçlarına binemiyorum kalabalıktan korkuyorum evden çıkmak istemiyorum. Evde bile birşeye konsantre olamıyorum hep tedirginim ve tikler başladı arada de. Bu şekilde de rapor al ve mahkemede dava dosyana koydurt.

4. Bu olay sonucunda görülen mahkeme bitiminde bozulan ruhsal sağlığın fiziki darp ın için mahkeme sonucundan 1 hafta sonra tazminat davası aç.

5. Tazminat davası sonucu alacağın yada alamayacağın para dışında hiç bir şekilde hapis mapis cezası almazlar.
    Ertekin abi cevabin icin cok tesekkur ederim.Psikologa gitcem iyi fikir annemlere söyledim.Tazminat davasıda açıcam.Beni polisler korkuttu sicilin temiz davaci olma dediler ama ben rahat uyuyamazdim davaci olmasam.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertekin abi cevabin icin cok tesekkur ederim.Psikologa gitcem iyi fikir annemlere söyledim.Tazminat davasıda açıcam.Beni polisler korkuttu sicilin temiz davaci olma dediler ama ben rahat uyuyamazdim davaci olmasam.
    polisler karşı tarafı kurtarmak için demişlerdir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce kız kardeşim yurtta başka bir kızı dövmüştü, karakolluk olmuştuk. darp raporu aldı karşı taraf şikayetçi oldu, mahkeme açtı falan bizimki 1-2 kere duruşmaya gitti ve sonuç olarak 5 yıl içinde benzer bir suç işlememek şartıyla dava düştü. yani anlıcağın birşey çıkmıyor.
    Çıkmıyor mu eğer 5 yıl içinde en ufak bi olaya karışıp ceza alırsa o suçtan aldığı cezayı da üstüne ekleyip beraber yatar sıkıntılı bi olay dikkat edin bence

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkmıyor mu eğer 5 yıl içinde en ufak bi olaya karışıp ceza alırsa o suçtan aldığı cezayı da üstüne ekleyip beraber yatar sıkıntılı bi olay dikkat edin bence
    Çıkıyor Kuzenim ile seyir halinde ilerlerken önümüzü daha önce yaptığımız mevzudan çocuklar kesti. biz 2 kişiydik onlar 4-5 kişiydi bu da korkutmak amaçlı demir jop ile birinin kafasına vurdu. onlar mağdur konumuna düştü. Bizimkisi 2 kere savcılığa cıktı. Şuanda 6 ay kimseye fiske dahi vurmaması lazım. Yoksa diğer düşen cezasıda eklenir infazına.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir miktarcı ertekin abiden çok gizli bilgiler. değerlendirilmeli
    Geçmiş olsun alıştık artık türkiye burası.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemin yanında bana hakaret eden birini arabasının içinde bezbol sopasıyla dövdüm,Hakaret olmasına ragmen + 5 yıl gözetim kararı aldım, Bursadan gelirken önümü kesip bana saldıran kişiyi ilk o vurmasına ragmen kendimi koruma amaclı agzını burnunu dagıttık,Bide utanmaz gitti sikayetci oldu. Gecmiş olsun kardesim 5 yıl gözetim kararı alırsın kesin yani bu ülkede adaletmi var ki ölen adamı salıyorlar tecavuz edilen insana 1 defadan birsey olmaz diyorlar..

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşlı, hasta veya hamile olmadıktan sonra bayanlara yer vermeyin kardeşim. Yine o senin kişisel tercihin ama vermek zorunda değilsin. Yeri geldiğinde kadın erkek eşit diye canımıza okuyorlar.
    M50b30 - Bumblebee...

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir taekwandocu olarak dövüs sporuna baslamani cok tavsiye ederim. Muaythai, Bjj. Herhangisini kendine yakistiriyorsan mutlaka basla. Hem kendini savunma amacli hemde saglik acisindanda faydalanirsin güzel kardesim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkenin b.ku çıktı arkadaş. Otobüste kadına yer veren çocuğa 4-5 kişi dalıyor. 20 yaşında kıza tecavüz etmeye kalksa ama hepsi sıraya girer kansızlar. Acilen kurtulmak lazım bu şerefizlerden amk bit gibi çoğalıyorlar bide.
    IN BOOST WE TRUST

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avukat istemişsin ama avukatın sana önereceği Yukarda söylenenler gibi.. Suçu Darptan çıkartmak olur ancak zira (düzgün ve dürüst iş yapanı tenzih ederim) bence yalan söylemek için para alıyorlar.. Hatta ne kadar kuyruklu söyleyebiliyorsan o kadar iyi avukat oluyorsun filan

Bi kaç defa bende bi kaç darp olayına karışmak zorunda kaldım.. En sonuncusu Tartışma sonucu Kahvehane penceresinden atlayıp arkasını dönmüş giden babama sirtından dönük vuran bir yavsagı kendi bahçemize sokup öyle dövdüm.. Utanmaz kendi saldırmasına rağmen gitti rapor alıp şikayetçi oldu. Mahkemede aynen anlattım vurmadımda demedim! Darptan bana ceza vermeyince mahkeme, avukatı olan puşt iki tane yalancı şahit buldurttu, ölümle tehdit ettiğimi söyletti son duruşmada... Zaten itiraf ettiğim Darp suçundan ceza almadım da yapmadığım "ölümle tehdit" fiilinden 5 yıl yatarım var şimdi, 5 yıl içinde herhangi bir suça karışmamam lazım..

Bu memlekette adalet varsa eğer. Bende Kral 13. Louyim..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşın küçük madem hep haklı konumdasn. Merak etme olay sana dönmez. Sadece darp olursa karşı taraf ceza almayacak. Yaralama varsa eger kemik kırığı bıçaklama flan kamu davasına döner para cezası alırlar. Eğer benden para istediler vermeyince vurdular deyip yağma suçuna sokabilirsen ceza evinden çıkamazlar net 7 sene yatari var yağma suçunun bilgin olsun. Savci ifadeni alacak duruşmadan önce. Para istediler dersen direk tutuklama talep edebilir. Tabi ikna kabiliyeti önemli
    Yalan/yanlış beyan vermekte bir suçtur. Bu tutumla, şikayetçi olunan toplumdan da bir farkımız kalmaz.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşın küçük madem hep haklı konumdasn. Merak etme olay sana dönmez. Sadece darp olursa karşı taraf ceza almayacak. Yaralama varsa eger kemik kırığı bıçaklama flan kamu davasına döner para cezası alırlar. Eğer benden para istediler vermeyince vurdular deyip yağma suçuna sokabilirsen ceza evinden çıkamazlar net 7 sene yatari var yağma suçunun bilgin olsun. Savci ifadeni alacak duruşmadan önce. Para istediler dersen direk tutuklama talep edebilir. Tabi ikna kabiliyeti önemli
    Pardon siz polistiniz değil mi? Hani bizim can ve mal güvenliğimizi korumakla görevli olan güvenlik birimi. Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)