User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
149 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Neden herkeste Honda tutkunluğu var?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çünkü honda hayat onda

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atilla_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseye sormak değil impreza almadın keşke onu alsaydın rahat satamazsın 10 bin zararın var kazık yedin gibi karşıdakinin canını sıkıyorlar bundan bahsediyorum.
    Kimsenin sözünü kafaya takmayacaksın abi, cevap basit "sanane".

Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben uni de okurken cok matah degıldı,yanı 90-2000 arası,ne olduysa 2000 li yıllardan sonra,ozellıkle eskı mıdellerın ulasılabılır olmasıyla talep arttı. Yoksa cok da alıcısı yoktu yada fıyatı olması gereken yerlede ıdı...
    Mesela, astra gsi yada gti lar daha revacta ıdı 90'lı yıllarda....
    benim gençlik zamanlarımda astra gsi vectra gt corsa gsi ve şahinden başka araba yoktu.
    ne honda ne başka birşey,hee mazda 323 lerde vardı, modifiyeli hondayı bırak honda hiç görmezdik

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atilla_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseye sormak değil impreza almadın keşke onu alsaydın rahat satamazsın 10 bin zararın var kazık yedin gibi karşıdakinin canını sıkıyorlar bundan bahsediyorum.
    İmpreze Wrx Sti için konusuyorsan zaten özellikle Wrx'ler gayet ucuz, o yüzden ucuza alıp gene ucuza bırakabilirsin sıkıntı olmaz. Sti'larıda iyiki 2.5 ve çok yakıyor da onlarıda Evo-Rx8-S2000-TypeR gibi 2 katı fiyata çekemiyorlar. En azından ulaşılabilir düzeyde ve bu saydıklarımdan daha gideri olan bir Japon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha sağlamlık olunca iş değişir, sen donanım diyosunda bozulacaksa o donanımı ne yapayım ben?
    tavanı sağlam stilo mu var, hepsi bozuk.
    az önce fiyat olarak *** attığım çok civic im oldu, ön takım rot rotil bile değişmedim şimdiye kadar.
    Abi çok normal değil mi Skywindowun bozulması ? Cabrio bir araçtan bile daha çok aksan var o donanımda. Sen hastalanınca ilaç almazsan sonun ne olacak, Skywindow temiz tutulmazsa, bakımı yapılmazsa doğal olarak bozulur, motora yağ eklemezsen gider mi motor ? Hararet yapınca lanet olası motor neden hararet yaptımı diyoruz tabiki bozulacak Skywindow 10 yaşını geçti Stilolar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğunluğa uyma, statü kazanma,sürü psikolojisi, bizde millet ne alırsa insanlar onu alır. göz onüne rx8 koy o yaygınlaşır, moda diye ünlülere, 3-5 kişiye farklı tarz kıyafet giydiriyorlar herkes onu giymeye başlıyor..örnekler çoğalabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakım konusunda haklısın, 10 yaşında stilo civic ek kasada 20 yaşında, hala canavar gibi.
    200k da ies sattım, ön takımı orjinaldi, en hareketli parçadır ön takım, tavan belkide en az kullanılan.
    bak birde kendin yazmışsın yağ eklemessen demişsin vti dışında hiç bir hondam yağ makmadı şuan crv var kaputu açmam.
    her kasa civic kullandım, jazz, crv maşallah yağ yakma gibi sorunu olmuyor allaha şükür, donanım yok ama sorunda yok, ac srs abs cam ayna otomatik
    he saati dijital ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapma reis, bu lafın önü çok açık.

O zaman kimse kimsenin arabasına iyi-kötü yorum yapmayacak anlamına kadar çıkıyor bu lafın ucu.

İnsanlar beğenilmeyi, saygı görmeyi her zaman ister, bu insanın doğasında vardır. Bende, sende dahil.

2 gün tek çamurlukların başka bir renk dolaşsan adın çıkar, çünkü insanlar cahil.

Yani bu lafın önü çok açık, birazda insanın doğasına aykırı.
    Güzel kardeşim ben gidip altıma WRX STI çeksem hangi büyüğüm ne güzel araba almışsın der ? Babam sopayla kovalar beni, yani demek istediğim milletin çenesi yüzünden zevklerimizden vazgeçmemeliyiz, sen biraz farklı algıladın yazdıklarımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakım konusunda haklısın, 10 yaşında stilo civic ek kasada 20 yaşında, hala canavar gibi.
    200k da ies sattım, ön takımı orjinaldi, en hareketli parçadır ön takım, tavan belkide en az kullanılan.
    bak birde kendin yazmışsın yağ eklemessen demişsin vti dışında hiç bir hondam yağ makmadı şuan crv var kaputu açmam.
    her kasa civic kullandım, jazz, crv maşallah yağ yakma gibi sorunu olmuyor allaha şükür, donanım yok ama sorunda yok, ac srs abs cam ayna otomatik
    he saati dijital ama
    Abi valla bu arabacılık taraftarlık gibi bişey. Stilo kullandım yağ da yakıyordu kaç kere de hararet yaptırdım ama gene vazgeçemedim yalan yok. O V6 gibi kükreyen motor sesi, cabrio havası, donanımı beni de vazgeçirememişti yalan yok ama şu da var 20 yaşındaki araba donanımı aynı ve 300K kilometrede olmasına rağmen sıfır araçlar ile aynı paralara satılabiliyr ben de buna ayar oluyorum.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japon yaparsa mükemmel yapar diyorsunuz da 2000 yılında airbagsiz abs siz kısaca güvenlik paketsiz araba mı yapılır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi valla bu arabacılık taraftarlık gibi bişey. Stilo kullandım yağ da yakıyordu kaç kere de hararet yaptırdım ama gene vazgeçemedim yalan yok. O V6 gibi kükreyen motor sesi, cabrio havası, donanımı beni de vazgeçirememişti yalan yok ama şu da var 20 yaşındaki araba donanımı aynı ve 300K kilometrede olmasına rağmen sıfır araçlar ile aynı paralara satılabiliyr ben de buna ayar oluyorum.
    emin ol ben senden daha fazla ayar oluyorum
    adam geçen abi ies aldım çok düzgün iyi rakama buldum dedi, dedim kaça aldın 2 parça boyalı 32 ye dedi, felç geçiriyordum spor gazetesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim ben gidip altıma WRX STI çeksem hangi büyüğüm ne güzel araba almışsın der ? Babam sopayla kovalar beni, yani demek istediğim milletin çenesi yüzünden zevklerimizden vazgeçmemeliyiz, sen biraz farklı algıladın yazdıklarımı
    Reis bende bunu anlamadım, Subaru İmpreza WRX STİ aldın diye niye kovalasın adam?
    Sevinir, Subaru İmpreza WRX STİ"nin tipi çok fena.
    Yani saygıdeğer babanızın sizi kovalaması için ortada bir sebep yokki.
    Gerçi Mitsubishi Lancer Evolution ilanlarına bakarken akrabalar yarışa gireceksin heralde tarzı yorumlar yapmışlardı.

Aynen haklısın abi, millet kafayı yemiş.
    Yahu adam sanane millet istediği arabayı alır, adam adam anlamıyor işte bunu.
    Adam sırf böyle insanlar yüzünden istediği arabaya binemiyor.
    Bencede zevkinizden asla vazgeçmeyin, birilerinin sizin zevklerinize karışma hakkı yok.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Japon yaparsa mükemmel yapar diyorsunuz da 2000 yılında airbagsiz abs siz kısaca güvenlik paketsiz araba mı yapılır ?
    2000 model civic ies ler guvenlik paketli !

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000 model civic ies ler guvenlik paketli !
    Sizi mi kırıcam 99 olsun )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reis bende bunu anlamadım, Subaru İmpreza WRX STİ aldın diye niye kovalasın adam?
    Sevinir, Subaru İmpreza WRX STİ"nin tipi çok fena.
    Yani saygıdeğer babanızın sizi kovalaması için ortada bir sebep yokki.
    Gerçi Mitsubishi Lancer Evolution ilanlarına bakarken akrabalar yarışa gireceksin heralde tarzı yorumlar yapmışlardı.

Aynen haklısın abi, millet kafayı yemiş.
    Yahu adam sanane millet istediği arabayı alır, adam adam anlamıyor işte bunu.
    Adam sırf böyle insanlar yüzünden istediği arabaya binemiyor.
    Bencede zevkinizden asla vazgeçmeyin, birilerinin sizin zevklerinize karışma hakkı yok.
    Eski kafa bizim jenerasyonun babaları kardeşim, ben arabama egzoz taktım diye polis arkadaşına arabamı bağlattı sen neyden bahsediyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kafa bizim jenerasyonun babaları kardeşim, ben arabama egzoz taktım diye polis arkadaşına arabamı bağlattı sen neyden bahsediyorsun
    Ahahaha efsaneymiş amcam yeminle

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes tutkun oldugu icin

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunsuzluk olabilir tutulma sebebi. Adamın konforla fazla işi yoktur.sorun cıkarmasın işimi görsün modunda olabilşr.
    Sayısını hatırlamadgm kadar hondam oldu.hıc buyuk sıkıntılarla karsılasmadım mesela.
    3 defa VW polo aldım highline. Alırken temiz düzgün olamasına dikkat ettik.
    Zırt pırt herseye arıza ışığı yakıolardı.
    O ışık yandıkca canım sıkılıyodu mesela.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki herkes hondaya biniyo,, ankarada heryer bmw tofaş peugeot wosvagen mercedes ,, mesela her modelden sıfır ekonomik aile arabalarıda çok ,,,ne hondası honda nerde,herkes kim arkadaş kendi adına konuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)