Çünkü honda hayat onda
Printable View
Çünkü honda hayat onda
İmpreze Wrx Sti için konusuyorsan zaten özellikle Wrx'ler gayet ucuz, o yüzden ucuza alıp gene ucuza bırakabilirsin sıkıntı olmaz. Sti'larıda iyiki 2.5 ve çok yakıyor da onlarıda Evo-Rx8-S2000-TypeR gibi 2 katı fiyata çekemiyorlar. En azından ulaşılabilir düzeyde ve bu saydıklarımdan daha gideri olan bir Japon :)
Abi çok normal değil mi Skywindowun bozulması ? Cabrio bir araçtan bile daha çok aksan var o donanımda. Sen hastalanınca ilaç almazsan sonun ne olacak, Skywindow temiz tutulmazsa, bakımı yapılmazsa doğal olarak bozulur, motora yağ eklemezsen gider mi motor ? Hararet yapınca lanet olası motor neden hararet yaptımı diyoruz tabiki bozulacak Skywindow 10 yaşını geçti Stilolar.
Çoğunluğa uyma, statü kazanma,sürü psikolojisi, bizde millet ne alırsa insanlar onu alır. göz onüne rx8 koy o yaygınlaşır, moda diye ünlülere, 3-5 kişiye farklı tarz kıyafet giydiriyorlar herkes onu giymeye başlıyor..örnekler çoğalabilir..
bakım konusunda haklısın, 10 yaşında stilo civic ek kasada 20 yaşında, hala canavar gibi.
200k da ies sattım, ön takımı orjinaldi, en hareketli parçadır ön takım, tavan belkide en az kullanılan.
bak birde kendin yazmışsın yağ eklemessen demişsin:) vti dışında hiç bir hondam yağ makmadı şuan crv var kaputu açmam.
her kasa civic kullandım, jazz, crv maşallah yağ yakma gibi sorunu olmuyor allaha şükür, donanım yok ama sorunda yok, ac srs abs cam ayna otomatik:)
he saati dijital ama:)
Abi valla bu arabacılık taraftarlık gibi bişey. Stilo kullandım yağ da yakıyordu kaç kere de hararet yaptırdım ama gene vazgeçemedim yalan yok. O V6 gibi kükreyen motor sesi, cabrio havası, donanımı beni de vazgeçirememişti yalan yok ama şu da var 20 yaşındaki araba donanımı aynı ve 300K kilometrede olmasına rağmen sıfır araçlar ile aynı paralara satılabiliyr ben de buna ayar oluyorum.
Japon yaparsa mükemmel yapar diyorsunuz da 2000 yılında airbagsiz abs siz kısaca güvenlik paketsiz araba mı yapılır ?
Reis bende bunu anlamadım, Subaru İmpreza WRX STİ aldın diye niye kovalasın adam? :D
Sevinir, Subaru İmpreza WRX STİ"nin tipi çok fena.
Yani saygıdeğer babanızın sizi kovalaması için ortada bir sebep yokki. :)
Gerçi Mitsubishi Lancer Evolution ilanlarına bakarken akrabalar yarışa gireceksin heralde tarzı yorumlar yapmışlardı.
Aynen haklısın abi, millet kafayı yemiş.
Yahu adam sanane millet istediği arabayı alır, adam adam anlamıyor işte bunu.
Adam sırf böyle insanlar yüzünden istediği arabaya binemiyor.
Bencede zevkinizden asla vazgeçmeyin, birilerinin sizin zevklerinize karışma hakkı yok.
Herkes tutkun oldugu icin
Sorunsuzluk olabilir tutulma sebebi. Adamın konforla fazla işi yoktur.sorun cıkarmasın işimi görsün modunda olabilşr.
Sayısını hatırlamadgm kadar hondam oldu.hıc buyuk sıkıntılarla karsılasmadım mesela.
3 defa VW polo aldım highline. Alırken temiz düzgün olamasına dikkat ettik.
Zırt pırt herseye arıza ışığı yakıolardı.
O ışık yandıkca canım sıkılıyodu mesela.
sanki herkes hondaya biniyo,, ankarada heryer bmw tofaş peugeot wosvagen mercedes ,, mesela her modelden sıfır ekonomik aile arabalarıda çok ,,,ne hondası honda nerde,herkes kim arkadaş kendi adına konuş