User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
149 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Neden herkeste Honda tutkunluğu var?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastayim senin gibi arabacilara

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim yaşın küçük şuan evet süspansiyonsuz araba sana çok tatlı gelir. gidiyor mu ? köpek gibi gidiyor baba, asfalta yapışıyor virajlarda pedalı tabana koyuyorum ray gibi dönüyor namussuz. gibi söylemler seni etkiliyor olabilir. fakat 30 yaşından sonra 1000km yol gidip inip halısaha oynayabileceği araba istiyor insan. istemiyor motorun devir sesi gelsin. istemiyor yol sesi gelsin. istemiyor virajdan atlayarak geçeyim. istiyor hız sabitleyicisiyle, püfür püfür klimasıyla, mayın tarlası gibi yolda 1 tane tümsek hissetirmeyen süspansiyonuyla, ses sisteminden gelen müzik harici ses olmayan ortamıyla yol yapmak. bak sana hondanın bu forumdaki imajını gösteriyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Zs6IK8rrpfo

hacim az. devir desen köpek gibi. hız aero dinami dillere destan. güvenlik=muska. konfor ? oda nesi
    Yukarıda ben özentiliğe vurgu yapmaya çalıştım abi, beygir-tork kavramlarını bilmeyen insanların ona buna ahkam kesmesinin üzerine baskı yapmaya çalıştım.

Yoksa normal kullanım için adam gidip Civic Typer almak yerine Honda Civic alıyor zaten

Beygir-torku bilmemesi ayıp değil tabiki, özentilikle sağa sola uçuyoz kaçıyoz havası.

Yoksa isteyen istediğini alır banane
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K24 accord gidiyorda duruyorda yolda tutuyor (hayvan gibi siiiyaptigimdan biliyorum donanimda var tekrar alirmiyim ? Neden olmasin

Onu unutmusum en memnun oldugum araclarimdan biriydi. Logosu H yerine yildiz yada baska bisi olsa x3 olurdu fiyati o donanima gore. Bak bende ozledim simdi accordumu
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda ben özentiliğe vurgu yapmaya çalıştım abi, beygir-tork kavramlarını bilmeyen insanların ona buna ahkam kesmesinin üzerine baskı yapmaya çalıştım.

Yoksa normal kullanım için adam gidip Civic Typer almak yerine Honda Civic alıyor zaten

Beygir-torku bilmemesi ayıp değil tabiki, özentilikle sağa sola uçuyoz kaçıyoz havası.

Yoksa isteyen istediğini alır banane
    Honda tork fakiri bir arabadir kardesim hafif rampaya gelince sinanay yavrum sinanay

Simdi seco atlicak uzerime
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sence adam jetta passat alırken başkalarının "eline vermek" için mi alıyor ? Sizin için trafik ve otomobil sadece "başkalarının eline vermek" midir ? Çok yanlış bir yaklaşım.Sen 20 binlik arabayla kaza yaptıgında köpek boku gibi etrafa saçılırken o adam hayatta kalıyor.. Çocugu hayatta kalıyor.En basit olarak güvenlikten bahsettim 50 tane daha üstünlüğünden bahsederim o 20 binlik arabadan... Ha ben 100 bin verip asla pasat vs almam ama düşünceniz çok yanlış ve saçma.
    Ben kimsenin eline vermek için jetta-passat alıyor demedim zaten, özentiliğe vurgu yaptım.en

Çevremde çok insan var jetta-passat benzeri arabaların 70-80K"lık arabaların geçebileceğine inanmayan.

Ben 20K"lık araba geçiyor derken adamın altındaki arabayı piyasanın en hızlısını zannetmesinden bahsettim.

Yoksa güvenlik standartları zaten belli, 2000 model bir arabanın 2016 model bir arabayla güvenlik yönünden karşılaştırılması imkansız.

Güvenlik olarak 50 değil, 100 tane sayarım ben. Olayı ya ben anlatamadım yada sen anlamadın abi.

Abi keşke laflarına biraz daha dikkat etsen...
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu forumun hondacılarına hastayım
    turbocuk istiyoruz

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el çükünü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş.
    Hondacıların birçoğunda da bu algı mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz gidin doğuşta 20 sap bira için

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürü psikolojisi başka bişey değil.. Zamanında astra gsilar calibralar v.b torkluyla çatır çutur yürüyen araçların reklamı çok iyi yapılsaydı bugün vti teknolojisi eminim zirvede olmazdı.Aftermarket bol olunca bide 2000 sonrası kitlede honda yav felan diye akım başlatınca herkeste bir honda aşkı kabardı.İyi hoş güzel motorları vardır k20 h22 v.b ama bu kadar zirve olacak biçimde olmadı benim gözümde.Çok şükür vti almaktan vazgeçip t sport almışım diyorum her şey 5500 değil dolu alternatif aynı haz ve fazlasını verecek araç var
    Otomatik şanzımanlarda sadece vites düşüren kick down a roketleme,turbo açma vs diyen bi millet,5500 den sonra sesi değişip az bişe daha yürüyen arabayı az bile çıkarmış bence göklere...

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu kişi kaliteli bulmasada ben işçiliklerini seviyorum ve kaliteli buluyorum çoğu parçalarını.
    Basınca çevirdiği devir ve çıkan motor sesi her modelde mest edıyor benı
    Ne yaparsan yap bozamadığın yada bozmakta bir hayli zorlanmakta çok önemli bir artı benim açımdan
    Hadi diyelim zoru başarırım dedin bozdun milyon tane seçenekle bozduğun parçayı istemediğin kadar fiyat seçenekleriyle bulmak ap ayrı bi güzellik.
    Bu aralar çok sıkıştım para lazım dediğinde yada ev almak iş kurmak ıstedıgınde temız bakılmıs bır Hondanın uygun fıyatla sahıbındende 2 gun bıle kalmaması çok oojdir.

Bunca artı varken bir insan neden Honda sevmesin. Bide şu apaçi kafasıyla Honda alanlar olmasa güzel olucak.
    DR. OWL

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskidikçe sorunsuzluğun önemli olması en büyük sebep.
    Avrupa araçlar yaşlandıkça zırt pırt sensör arızası veriyor.
    Hondalar hala yüksek devir çeviriyor.
    Elektronik aksamlarıda sorunsuz.

Tipi şeklide güzel. İçi geniş sürüşü keyifli. Aftermarket parçası çok yaygın.
    Daha ne olsun. Tabi bu yazdıklarım yukarıda yazılan gibi İes 32 bin eder anlamına gelmiyor. O da ne yapmış arkadaş ortalık 23-24-25 bine ies dolu.

Ayrıca sadece ies, vti, vtec2 değil her aracın piyasası yükseldi.
    Adamalar 2000 model poloya clio ya corsaya 20li rakamlar yazıyorlar.
    Bırak ek kasada 25 etsin.
    Nerde var makyajlı kasa güvenlik paketli 2 parça boyalı veya boyasız ies 23 25 e☺
    Sahibinden de hatasız olanlara veya 1 2 parça boyalı araçlara 30 veya üstü fiyatlar istiyorlar bi yaz bak.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forumda hondacılara o gozle bakanlar vth16 bı arastırsın forumun kurulusuna baksın

İlker G.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seviyorum böle konuları hep ilği odağıyız
    Sen hiç 9200 devir döndün mü Paneramalı çocuk
    Şaka bi yana tr de demiyorum dünyada en ucuz en hızlı modifiye edilen araç
    Honda Hayat Onda
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
    BMW Fiyat Listesi
    https://binekarac.vw.com.tr/passat.aspx#fiyatlar

Fiyatlara bakın karar verin işte hangisi daha iyi sonucta dandik mal ucuz olur

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW Fiyat Listesi

Aha cok para verince en iyisi benim olucak kafasında biri daha geldi tamam sen git passatı 500 bine al bmw den mersedesten daha üstün ol bırakın su kafayı ya su ww 10 sene sonra o honda kadar degeri kalmıcak nedir bu hep degisiyor degişiyor sürekli arıza dogus un itelemesi baska acıklaması varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW Fiyat Listesi

Güzel kafaymış

Yılların araba üreticisinin yüzlerce testten geçirerek ürettiği arabaya adam 2 dakikada dandik dedi

Herşeyi opsiyon yap, her şeye ek para iste, fiyatı katla daha sonrada her zaman pahalı olan iyi olsun.

Buradaki sıfır alındıktan sonra motor kıran f30"ları, zırt-pırt bozulan dsgleride keşke arada bir okusaydınız keşke.

Bizim millete iyilik yaramıyor, o beğenmediğin Honda"lara millet ne paralar harcıyor.

Son olarak Typer yurtdışında 34,500 euro, full dolu m3"ler, 3 serileri, cupralar, passatlar, ttler, hiçbiri 34,5 K euro değil.

Biraz önce Honda Civic"ler o kadar edermi diyen tayfa şimdi pahalı olan iyidir der oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayın şöyle şeyler, e-ihaleden motoru bagajındaki hurda bmwye 170K verenleri ne çabuk unuttunuz.

Motoru bagajında bir hurda bmwye o paraları verenler varken neyin kavgası bu

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cunku cunku cunku cok cilgin modifik ediliyor, parcasi zibille bulunuyor, filtre koydun mu ( HEKASE) acaip BROOOPPP sesi cikariyor, hayat 2.vites 35km de baslar ondan

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu unutmusum en memnun oldugum araclarimdan biriydi. Logosu H yerine yildiz yada baska bisi olsa x3 olurdu fiyati o donanima gore. Bak bende ozledim simdi accordumu
    we love K24

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)