Hastayim senin gibi arabacilara
Printable View
Hastayim senin gibi arabacilara
Yukarıda ben özentiliğe vurgu yapmaya çalıştım abi, beygir-tork kavramlarını bilmeyen insanların ona buna ahkam kesmesinin üzerine baskı yapmaya çalıştım.
Yoksa normal kullanım için adam gidip Civic Typer almak yerine Honda Civic alıyor zaten :)
Beygir-torku bilmemesi ayıp değil tabiki, özentilikle sağa sola uçuyoz kaçıyoz havası.
Yoksa isteyen istediğini alır banane :)
Ben kimsenin eline vermek için jetta-passat alıyor demedim zaten, özentiliğe vurgu yaptım.en
Çevremde çok insan var jetta-passat benzeri arabaların 70-80K"lık arabaların geçebileceğine inanmayan.
Ben 20K"lık araba geçiyor derken adamın altındaki arabayı piyasanın en hızlısını zannetmesinden bahsettim.
Yoksa güvenlik standartları zaten belli, 2000 model bir arabanın 2016 model bir arabayla güvenlik yönünden karşılaştırılması imkansız.
Güvenlik olarak 50 değil, 100 tane sayarım ben. Olayı ya ben anlatamadım yada sen anlamadın abi.
Abi keşke laflarına biraz daha dikkat etsen...
bende bu forumun hondacılarına hastayım :Bravoo:
el çükünü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş.
Hondacıların birçoğunda da bu algı mevcut.
Siz gidin doğuşta 20 sap bira için :D
Çoğu kişi kaliteli bulmasada ben işçiliklerini seviyorum ve kaliteli buluyorum çoğu parçalarını.
Basınca çevirdiği devir ve çıkan motor sesi her modelde mest edıyor benı
Ne yaparsan yap bozamadığın yada bozmakta bir hayli zorlanmakta çok önemli bir artı benim açımdan
Hadi diyelim zoru başarırım dedin bozdun milyon tane seçenekle bozduğun parçayı istemediğin kadar fiyat seçenekleriyle bulmak ap ayrı bi güzellik.
Bu aralar çok sıkıştım para lazım dediğinde yada ev almak iş kurmak ıstedıgınde temız bakılmıs bır Hondanın uygun fıyatla sahıbındende 2 gun bıle kalmaması çok oojdir.
Bunca artı varken bir insan neden Honda sevmesin. Bide şu apaçi kafasıyla Honda alanlar olmasa güzel olucak.
bu forumda hondacılara o gozle bakanlar vth16 bı arastırsın forumun kurulusuna baksın :)
Seviyorum böle konuları hep ilği odağıyız :)
Sen hiç 9200 devir döndün mü Paneramalı çocuk :)
Şaka bi yana tr de demiyorum dünyada en ucuz en hızlı modifiye edilen araç
Honda Hayat Onda
https://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
BMW Fiyat Listesi
https://binekarac.vw.com.tr/passat.aspx#fiyatlar
Fiyatlara bakın karar verin işte hangisi daha iyi sonucta dandik mal ucuz olur
Aha cok para verince en iyisi benim olucak kafasında biri daha geldi tamam sen git passatı 500 bine al bmw den mersedesten daha üstün ol bırakın su kafayı ya su ww 10 sene sonra o honda kadar degeri kalmıcak nedir bu hep degisiyor degişiyor sürekli arıza dogus un itelemesi baska acıklaması varmı
Güzel kafaymış :D
Yılların araba üreticisinin yüzlerce testten geçirerek ürettiği arabaya adam 2 dakikada dandik dedi :D
Herşeyi opsiyon yap, her şeye ek para iste, fiyatı katla daha sonrada her zaman pahalı olan iyi olsun.
Buradaki sıfır alındıktan sonra motor kıran f30"ları, zırt-pırt bozulan dsgleride keşke arada bir okusaydınız keşke.
Bizim millete iyilik yaramıyor, o beğenmediğin Honda"lara millet ne paralar harcıyor.
Son olarak Typer yurtdışında 34,500 euro, full dolu m3"ler, 3 serileri, cupralar, passatlar, ttler, hiçbiri 34,5 K euro değil. :D
Biraz önce Honda Civic"ler o kadar edermi diyen tayfa şimdi pahalı olan iyidir der oldu.
Yapmayın şöyle şeyler, e-ihaleden motoru bagajındaki hurda bmwye 170K verenleri ne çabuk unuttunuz.
Motoru bagajında bir hurda bmwye o paraları verenler varken neyin kavgası bu :)
Cunku cunku cunku cok cilgin modifik ediliyor, parcasi zibille bulunuyor, filtre koydun mu ( HEKASE) acaip BROOOPPP sesi cikariyor, hayat 2.vites 35km de baslar ondan
http://www.bosozokustyle.com/wp-cont...tlook-pic1.jpg