User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
149 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Neden herkeste Honda tutkunluğu var?

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
    BMW Fiyat Listesi
    https://binekarac.vw.com.tr/passat.aspx#fiyatlar

Fiyatlara bakın karar verin işte hangisi daha iyi sonucta dandik mal ucuz olur
    Bu fiyat politikaları zaten satışlara da yansıyor. Passat'ın tek başına satışı, toplam Honda modellerinin satışından daha fazla.

Geçen ay bir arkadaşımı ziyaret ettim Honda bayisinde ve 80.000 küsürlük bir Civic modeli vardı. Araca öyle iç, dış bir inceleyip baktım. Beklentimin çok çok altında vasat ötesi diyebileceğim bir işçilik ve malzeme kalitesi vardı. Arkadaşıma anlattım. Oda 2007'den beri aynı konsepti satıyoruz, kabul ediyoruz zaten bizde öyle olduğunu ama yenileneceğini bildirdi. Yani eskilerinde ***** olaylardan dolayı zaten gözüm hiçbir zaman olmadı, fakat yenilerinin de bu kadar zayıf üretileceğini düşünmemiştim. Böyle giderse Almanlar tek başına kalır bi 10 yıl sonra TR'de.
    eleştiri gizli hayranlıktır.

ahmetakbayir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 haftadır civic mi jetta mı diye düşünürken bu konuya denk gelmem bu kararsızlık adamı deli ediyor. A dostlar siz söyleyin Civic mi jetta mı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetakbayir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftadır civic mi jetta mı diye düşünürken bu konuya denk gelmem bu kararsızlık adamı deli ediyor. A dostlar siz söyleyin Civic mi jetta mı ??
    Hangi civic, hangi jetta ? , dizel, benzin en dolusu mu en boşu mu fiyat aralığınız nedir?

ahmetakbayir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihcakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi civic, hangi jetta ? , dizel, benzin en dolusu mu en boşu mu fiyat aralığınız nedir?
    1.6 Elegance Eco Otomatik Civic , 1.2 Tsı DSG Comfortline

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiralayın ikisini de birer gün, tepe tepe binin, cevap kendiliğinden gelecektir.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde var makyajlı kasa güvenlik paketli 2 parça boyalı veya boyasız ies 23 25 e☺
    Sahibinden de hatasız olanlara veya 1 2 parça boyalı araçlara 30 veya üstü fiyatlar istiyorlar bi yaz bak.
    Hocam boyasını yiyeyim ya değişenli olsun nolacak? Şase direklerde oynama olmasın yeter.
    En genci 15 yaşında araçta hatasız aramak hata bence.
    Mis gibi fırın boya yapılmış olsun ne güzel. Güneş yanıklarına tercih ederim.

Boyasız diye o yaşta araca 30lu rakamlar telaffuz etmek mantık dışı bence.
    Sizin güzel hatrınıza 25 eder dedim artık.
    Bilmediğim araç değil 14 senedir var bizde.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam boyasını yiyeyim ya değişenli olsun nolacak? Şase direklerde oynama olmasın yeter.
    En genci 15 yaşında araçta hatasız aramak hata bence.
    Mis gibi fırın boya yapılmış olsun ne güzel. Güneş yanıklarına tercih ederim.

Boyasız diye o yaşta araca 30lu rakamlar telaffuz etmek mantık dışı bence.
    Sizin güzel hatrınıza 25 eder dedim artık.
    Bilmediğim araç değil 14 senedir var bizde.
    Abi inanırmısın 99 Megane1'imiz vardı komple güneş yanığı arabayı boyattım parıl parıl parıldadı ama arayan ilk boya durumunu sordu. Abi diyorum böyle böyle yok diyor keşke boyasız olaydı. Bizim millet sıkıntılı bu boya mevzuunda.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96 da honda ef aldım.
    klima yok
    abs yok
    merkezi yok
    elektirikli cam yok
    çift karbüratör,alçak oturma pozisyonu,yol tutuşu beni benden almıştı.
    gene aynı km.lerde aynı temizlikte bulsam ne klima isterim,ne abs çok zevkliydi.aynı benzer zevkleri 99 senesinde ek de tatdım.
    sunilik yok direk şöför odaklı ne görüyorsan o ef-eg-ek bir başkaydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün düzgün bi Eg Sİ bulsam alır garaja koyarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi inanırmısın 99 Megane1'imiz vardı komple güneş yanığı arabayı boyattım parıl parıl parıldadı ama arayan ilk boya durumunu sordu. Abi diyorum böyle böyle yok diyor keşke boyasız olaydı. Bizim millet sıkıntılı bu boya mevzuunda.
    Boşver milleti. İllaki anlayan biri çıkar alır geçer. Millete yaranacam diye o şekilde gezilmez.
    Boyatacan temiz temiz binecen.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine bir HONDA konusu ve yine millet birbirine girmiş

Hastalık.
    Eskiden, küçüklükten gelen bi tutku. TV'de kaç tane arabalı film izlesen illa ki hepsinde en en kötü pert olanlarına denk geliyosun.

Yarış filmlerinde en önde onlar gidiyor. Japon otomobil programı Best Motoringin R34, Supra gibilerine karşı tuttuğu tek atmosferik marka. Yıllarca devir çevirip yorulmadan dahada üstüne koyarak gidebiliyolar. İlk kendi arabam HONDA oldu, 90hp boklu iS. Neler yapmadım onla... Kendimi geliştirdim, gezdim, nerde ne yapılır, 4tekerlekli bi araç ne zaman döt kopartır savurmaya başlar boş alanda hep bunları denedim. Islak zeminde kontralar denedim bakalım nasıl tepkiler verecek diye. Dağa bayıra tırmandım, yeri geldi 4x4 bile oldu

D14 ve D16 motorların ortalama 6-7lt benzin tükettiğinide varsayarsanız oha!!'lar eşliğinde ilginizi çekmeye başlar bu araçlar.

Millet EK ES FD FB biniyor. Baya bi ilgi var bu araçlara. Sorunsuzlar. Sahiplerine sorun, kaç kere sanayiye gittin ? ya da niçin gittin diye. Çok komik cevaplar verirler. Ben kaporta için gittim sanayiye

Ben 6ayda 10k km yaptım. Aldıgımda yağ su değiştirdim, sonra düzenli olarak her hafta suyunu tazeledim, yagınıda düzenli aralıklarla kontrol ettim. Hiç ama hiç bi sorun vermedi gezdim durdum. Klima açık şehir içi 20kr yakıyodu, az yüksek devirli kullanıodum öyle sakin sakin kullandıgımda da beni bile şaşırtmıştı, 10tl gazla 60km gitti. 20tl'ye 120-130u net görüyordu yapın hesabı.

Hararet yapmaz, salak saçma hortum patlatmaz kayış koparmaz eee daha ne ?

85binde bej iES var ilk sahibi nene. Niye satmıyon dedim cevaba bak: ''Aldığımdan beri 1kere sorun çıkarsa satardım. İşimi görüyor, çarşı pazara yazlığa gidiyorum. geniş konforlu arabalar bunlar''

Arkadaşımın babası 90lı yıllarca patronunun CRX'ini kullanmış bi kaç kere. Şimdi o arkadaşımda S2000 var amcada biliyor o tarz araçları. CRX'i anlatır anlatır durur. Bi yere park ettiğinde çok garip duran bi araba varsa o o'dur diyor. Kaptırıp gidiyodum 300sel'ler salak oluyodu otobanda arkamda diyo, anlatıyo hep.

Adamlar her kasada biraz daha hızlandı. Son Type-R ***** stock motorla 11sn'leri zorluyor. Az para harca (öyle extreme rakamlar değil) 7-8sn koşar oluyolar. M5lere bay bay. Devir turbo devri olunca onlarda ayıldı. Artık N/A motorları bitiriyolar. 1.5 130hp 1.6 200hp geliyo yavaş yavaş. Eee bunlara bi yazılım cooler....

Daha çooookkkk yıllarca HONDA HONDA diye çekiştirilecek bu marka. Adamlar yapmış, yapıyor, yapacaklarda.

Hayalim EP3, fazlası yok zaten... Boy yüzünden S2000e sığamıyoz mk direksiyon dönmüyo bacaklar yüzünden
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda çok güzel bir konuya değinmişler.

Adamın beygirden-torktan haberi yok,

Kredi çekip 140 Bin TL"ye passat, 100 Bin TL"ye jetta alıyo.

Adama niye passat-jetta aldın diyosun, yüzüne bakıp "passat-jetta" ne gidiyo yaw diyo.

Ama bilmiyoki arabası max 150 BG, yolda 20 Bin TL"lik arabanın eline vereceğini bilmiyo.

Gidip millete özenip dünyanın kredisini çekip bmw 3,16 alıyor, tabi beygir-tork diye bişeyden haberi olmadığı için arabasını uçan-kaçan bişey zannediyor.

Sonra otobana çıkınca boyunun ölçüsünü alıyorlar tabiki.

Bugün passat-jetta-316-c180 alanların "çok büyük bir kısmı" arabasının uçtuğunu zannediyor.

Komşusu kredi çekip alıyor, adamada 2 dakikada bir arabasını övüyor.

Adamda özenip alıyor ne yapsın. Daha sonra "mutlu son", otobanda tokatlıyorlar

Türk milleti olarak şu özenti denen illet bir peşimizi bırakmadı arkadaş
    İnsanların araç seçimindeki tek kıstas, otobanda onun bunun eline vermek değildir.
    Kişiyi tatmin edecek kadar gitmesinin yanı sıra, malzeme kalitesi, premium hissiyat, donanım, konfor, prestij gibi 10'larca kavram alıcının araç kararına etken olabilir.
    Sen, 20 binlik araçla 100.000 binlik aracın eline verdim diye sevinirsin, 100.000'lik aracı olan senin bu sevincinden habersiz bir şekilde konforlu seyahat yaptığı için sevinir.
    Passat jetta alan aracının uçtuğunu zannediyor da, Type-R alan zannetmiyor mu? Bir sır vereyim, hiçbiri uçmuyor Hepsinin "daha hızlısı" var.. Önemli olan sahibini tatmin etmesi, ettikten sonra 1 HP arap atı da uçtuğunu zannettirir adama..
    Tork/beygir/hızlanma gibi kavramları 1. sıraya yerleştirerek araç almayanlar, alanlara kıyasla çok daha fazla..
    19 yaşında bu kavramları 1. sıraya koyabilirsin ama 30'dan sonra insanın pek de umurunda olmuyor 100'e kaç saniyede çıktığın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanların araç seçimindeki tek kıstas, otobanda onun bunun eline vermek değildir.
    Kişiyi tatmin edecek kadar gitmesinin yanı sıra, malzeme kalitesi, premium hissiyat, donanım, konfor, prestij gibi 10'larca kavram alıcının araç kararına etken olabilir.
    Sen, 20 binlik araçla 100.000 binlik aracın eline verdim diye sevinirsin, 100.000'lik aracı olan senin bu sevincinden habersiz bir şekilde konforlu seyahat yaptığı için sevinir.
    Passat jetta alan aracının uçtuğunu zannediyor da, Type-R alan zannetmiyor mu? Bir sır vereyim, hiçbiri uçmuyor Hepsinin "daha hızlısı" var.. Önemli olan sahibini tatmin etmesi, ettikten sonra 1 HP arap atı da uçtuğunu zannettirir adama..
    Tork/beygir/hızlanma gibi kavramları 1. sıraya yerleştirerek araç almayanlar, alanlara kıyasla çok daha fazla..
    19 yaşında bu kavramları 1. sıraya koyabilirsin ama 30'dan sonra insanın pek de umurunda olmuyor 100'e kaç saniyede çıktığın..
    Birde çoluk çocuğa karışınca Euroncap, İİHS gibi kuruluşlar 1.sırayı, ekonomik olması az yakmasıda 2.sırayı alıyor.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde çoluk çocuğa karışınca Euroncap, İİHS gibi kuruluşlar 1.sırayı, ekonomik olması az yakmasıda 2.sırayı alıyor.
    Aynen,

Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde araç değişimi yapmayı planlıyorum mesela..

Güvenlik, Yakıt tasarrufu için dizel olması, puset ve bavul için büyük bagaj, konfor, hız sabitleme, otomatik vites

Sıralamamda ilk sıradaki kıstaslar.. 0'dan 100'e 9 sn'de çıkmayacakmış da 10.5 ta çıkacakmış, top speed 220 olmayacakmış da 190 olacakmış.. Zerre umrumda değil

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine bir HONDA konusu ve yine millet birbirine girmiş

Hastalık.
    Eskiden, küçüklükten gelen bi tutku. TV'de kaç tane arabalı film izlesen illa ki hepsinde en en kötü pert olanlarına denk geliyosun.

Yarış filmlerinde en önde onlar gidiyor. Japon otomobil programı Best Motoringin R34, Supra gibilerine karşı tuttuğu tek atmosferik marka. Yıllarca devir çevirip yorulmadan dahada üstüne koyarak gidebiliyolar. İlk kendi arabam HONDA oldu, 90hp boklu iS. Neler yapmadım onla... Kendimi geliştirdim, gezdim, nerde ne yapılır, 4tekerlekli bi araç ne zaman döt kopartır savurmaya başlar boş alanda hep bunları denedim. Islak zeminde kontralar denedim bakalım nasıl tepkiler verecek diye. Dağa bayıra tırmandım, yeri geldi 4x4 bile oldu

D14 ve D16 motorların ortalama 6-7lt benzin tükettiğinide varsayarsanız oha!!'lar eşliğinde ilginizi çekmeye başlar bu araçlar.

Millet EK ES FD FB biniyor. Baya bi ilgi var bu araçlara. Sorunsuzlar. Sahiplerine sorun, kaç kere sanayiye gittin ? ya da niçin gittin diye. Çok komik cevaplar verirler. Ben kaporta için gittim sanayiye

Ben 6ayda 10k km yaptım. Aldıgımda yağ su değiştirdim, sonra düzenli olarak her hafta suyunu tazeledim, yagınıda düzenli aralıklarla kontrol ettim. Hiç ama hiç bi sorun vermedi gezdim durdum. Klima açık şehir içi 20kr yakıyodu, az yüksek devirli kullanıodum öyle sakin sakin kullandıgımda da beni bile şaşırtmıştı, 10tl gazla 60km gitti. 20tl'ye 120-130u net görüyordu yapın hesabı.

Hararet yapmaz, salak saçma hortum patlatmaz kayış koparmaz eee daha ne ?

85binde bej iES var ilk sahibi nene. Niye satmıyon dedim cevaba bak: ''Aldığımdan beri 1kere sorun çıkarsa satardım. İşimi görüyor, çarşı pazara yazlığa gidiyorum. geniş konforlu arabalar bunlar''

Arkadaşımın babası 90lı yıllarca patronunun CRX'ini kullanmış bi kaç kere. Şimdi o arkadaşımda S2000 var amcada biliyor o tarz araçları. CRX'i anlatır anlatır durur. Bi yere park ettiğinde çok garip duran bi araba varsa o o'dur diyor. Kaptırıp gidiyodum 300sel'ler salak oluyodu otobanda arkamda diyo, anlatıyo hep.

Adamlar her kasada biraz daha hızlandı. Son Type-R ***** stock motorla 11sn'leri zorluyor. Az para harca (öyle extreme rakamlar değil) 7-8sn koşar oluyolar. M5lere bay bay. Devir turbo devri olunca onlarda ayıldı. Artık N/A motorları bitiriyolar. 1.5 130hp 1.6 200hp geliyo yavaş yavaş. Eee bunlara bi yazılım cooler....

Daha çooookkkk yıllarca HONDA HONDA diye çekiştirilecek bu marka. Adamlar yapmış, yapıyor, yapacaklarda.

Hayalim EP3, fazlası yok zaten... Boy yüzünden S2000e sığamıyoz mk direksiyon dönmüyo bacaklar yüzünden
    Abi boy kaç?

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 Elegance Eco Otomatik Civic , 1.2 Tsı DSG Comfortline
    Çinde oto vw yasakken dsg yı ıteleyen dogustan oto vw alınmaz bence. Saatli bomba gibi bişey.
    DR. OWL

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu güzel bir cümle aynen katılıyorum amaçlar ve araçlar..

herkes aynı otobanda otoyolda gidince amacı aynı zannediyor .. basan herkes basıyor zannediyor herkes bir yarış içinde zannediyor .. konforlu keyifli gidende herkes o mantıkda sürüyor zannediyor..

zaten trafikdeki kaza ve kavgaların çoğunun nedenide bu fikir çatışması.. adam basmayınca o ona küfür ediyor korna çalıyor halbuki basmayan adama sorsan sabitlemiş cruise controlü 100km - 110 km yasaların belirlediği yasal limitlerde gidiyor diğerine sorsan
    "abi bomboş yol adam basmıyor ya altındada 150 bin liralık araç bak ben bu 20 bin liralık araçla onu nasıl ezip geçicem şöför değilki adam o araba bende olucakdı kadran devirirdim" mantığı..

ufak bir anektot yıllar önce arkadaşımın kardeşiyle izmire gidiyoruz yasa tesislerine yaklaşdık çocuğa sağa çekde bir şeyler yiyelim dedim "abi bir sürü araç geçdim durursak hepsi bizi geçer" dedi .. ben şok ben bim ben migros ... )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ulaşılabilir ve sorunsuz olması en büyük etkendir bence..ablamda 1.6 euro Civic vardı,otomatik olmasına rağmen gidişi ve sesi mest ederdi beni,Ve evet arabayı dan dun kullanmasına rağmen Bakım dışında masraf çıkardığını hatırlamıyorum.
    Ama olayı Honda ile sınırlamamak Lazım.herkesin bir tepe markası vardır illaki.Ama babasından kalma birşeydir ama ilk aracı olmasının etkisidir.
    7 sene w124 kasa 200e kullandım,Bakım dışında birşey yaptırdığımı hatırlamam.Focus 1 2.0'a geçtim,aynı şekilde rutin bakım ve değişecekler dışında masrafım olmadı.ki bir ara Arkadaşımın otomatik civic'i ile Silivri istanbul yapmıştım,yakıtını görünce Focus'u daha da çok sevmiştim.Alman Arabasının içinde büyüdüm,bu Yüzden ilk tercihim Alman'dır.
    Şimdi e39 530ia kullanıyorum,bebek geldiği için bu araca geçtim.donanım olarak beklentim dahilinde herşey var,bastığımda da Hakkını veriyor..
    Honda alır mıyım,almam..herkesin beklentisi farklı..

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Eg diyince kulağıma direkt şu müzik geliyor. Deep enough for you dınınınnnnnn dınıınınınnnnn dıınnnıınnnn deep enough for youuu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)