User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Suriyeli sivillere vatandaşlık verilmesini tartışalım mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün Bursa da bu deyyus şerefsizlerden 4-5 tanesi bir tane kızı sıkıştırıp taciz ettiler. Şiddete her zaman karşı oldum ben ama öyle bir duruma şahit olursam ki inşallah olmam yeminle çıktıkları yere geri sokarım

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün Bursa da bu deyyus şerefsizlerden 4-5 tanesi bir tane kızı sıkıştırıp taciz ettiler. Şiddete her zaman karşı oldum ben ama öyle bir duruma şahit olursam ki inşallah olmam yeminle çıktıkları yere geri sokarım
    Bir kişi öldü bu yüzden. Bi suriyeli grup kıza tacizde bulunurken bi genç araya giriyor. Ve bıçaklıyorlar çocuğu. Cezai yaptırım ? Yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kişi öldü bu yüzden. Bi suriyeli grup kıza tacizde bulunurken bi genç araya giriyor. Ve bıçaklıyorlar çocuğu. Cezai yaptırım ? Yok.
    Valla hele birde bunlara ev verme memur yapma muhabbetleri dönüyor ya iyice çıldırıyorum için için. Benim eşim yıllardır memur olmak için kendini paralıyor. bir önceki sınavdan 76 aldı atanamadı yeniden girdi. Ayın 14ünde kpss sonuçları açıklanacak kız evde stresten ölüyor sonuçları beklerken. Hala daha atanayıp ta bu soysuzların benim ülkemde memur olduğuna şahit olursam kendi ülkemden soğuyup lanet ederim herşeye herkese...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların her yere girip çıkıp aldıkları şeylere para ödemeyip, Erdogan ödeyecek dediği haberleri çabuk unutulmuş anlaşılan. Kaldıkları memlekete ve insanına zerre kadar saygı duymayanları da var, düzgün işlere girip var olan özelliklerini kullanarak yaşayanları da var. Bu arada " erdoğan ödeyecek " diye konuşan kitlenin, almanya'da "merkel ödeyecek" versiyonları da varmış. Bire bir dayımın şahit olduğu bir mevzu olmasa güler geçerdim.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bordeaux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suriye'de savaşmayıp buraya kaçanlar falan diyoruz ama Allah kimseye yaşatmasın bu acıları. savaş uçakları tepenizden bombalarken insanlar ne yapsın? oturup ölmeyi mi beklesin? silahsız insanlar, tankla şehre giren askere ne yapabilir, 8-10 km öteden füze atan helikopterlere nasıl karşı koyabilir?

vatandaşlık konusunda 3 milyon değil 300 bin kişinin faydalanacağı söyleniyor. hakkımızda hayırlısı.
    BURASI İSTANBUL HA YANLIŞ OLMASIN,SENİN KAFADA OLANLAR ZATEN ARKASINA BAKMADAN KAÇTI BU DÖNEMLERDE 6 EKİM 1923 Ü BİLİRMİSİN MESELA ? YADA 18 Mart 1915 ? AMA İŞTE BAŞIMIZDA Bİ ADAM ! OLMASI GEREK BUNLARI YAPMAK İÇİN MADAMLARA KALDIK AMK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir yere gitmem kardeşim, kim ne anlarsa anlasın ülkem de ölürüm, eşimi, çocuklarımı da kimseye güvenip teslim etmem, bu şerefsizler böyle bir imkana sahip, bırak çoluğunu çoçuğunu gözün arkada kalmasın git savaş. Biz kime güvenebiliriz böyle bir şey olsa onlara mı?
    3 ay görevli kaldık , yakından görünce hepten tiksindik, savunanlar bile nefret etti.
    Çadırlar da ikişer, üçer kadın, sürüsüyle çoçuk, çadırın önün de sabahtan akşama kadar yat, çay iç, pisiğini bile çöpe atma, ufak bir söylentide topla çadırı kaç, Türkmenler niye savaşıyor.
    Çok şey söylenir ama onlardan çok kendi ülkem de savunanlar canımı sıkıyor, kesin siz de , neyse.

-

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yanlış yönetilen bir politika söz konusu..Zoruma giden 1 sene sonra Suriyeli konusunda ne durumda olacağımızı bilen kimse yok..

Güven durumu yüksek istihbarat raporları oluşturulmadan milyonlarca insanı kısa sürede ülkeye almak en büyük hataydı..Sonuş itibariyle ülke terör örgütü yuvası oldu..
    Yüzbinlerce Suriyelinin ülkeye dağılması engellenmeliydi,bugün ülkenin gözde tatil beldelerinde bolca suriyeli görmek mümkün ve buda yabancı turist gelişini etkiliyor yani..
    Basit ve kısa sürede üretim yapabilecek fabrikalar ile iş gücü sağlanmalıydı,böylece boş boş gezmelerinin önüne geçip onlara bir gelir kapısı,istihdam sağlanabilirdi..Çift taraflı kazanç sağlanabilirdi..Aylık 500 TL'ye çalıştıkları için bizim işsizlik oranını da iyice geriye çektiler..
    Bu denli üreme oranı yüksek bir halka sınır getirilmeliydi, birçok konuda eğitim seminerleri zorunlu olmalıydı..

Zoruma giden, bu verilecek konutlardan vs. daha çok hiç mi düşünmediler 5 sene sonra hangi pozisyonda olacağız..Nerelerde hata yapmamalıyız diye..Hiçbir konuyu düşünmemiş bizim devlet malesef..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40. Post tamamen acitasyon başka hiç bir şey değil. Bahsettiğin tüm olumsuzluklar suriyeliler gelmeden önce de vardı.

TC Kimliğine sahip olup ta cami kapısında, sahilde ışıklarda el açıp dilenen çok insan gördü bu gözler. O yüzden kimse masal anlatmasın.

Camiye lazım olan kiliseye haramdır diye bir laf var duyan vardır elbet.

Sanki ülke güllük gülistanlık tı, gelir dağılımı sosyalist devletler gibi herkes için eşit sayılacak seviyedeydi de biz görmüyorduk. Bu ülkede hiç aç yoktu, zor durumda insan yoktu.

Suriyeliler geldiler aç kaldılar ve sen onlara vatandaşlık verince bunların hepsi düzelecek.

Şaka mı bu ? Öyleyse hiç komik değil.

Az önce dinledim. Bu ülkede yürütmenin başındaki adam kalktı "acil servisler o kadar şirin ki millet bayramda oralara oğluna/kızına kısmet bakmak için gider olmuş.

Yok artık demiştim ama birebir ağzından duyunca düşük profil ne demek anlamış oldum.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden hadi mağdur der acırdım. Ama artık kendilerini görünce bile tiksinti duyuyorum. 3 milyon vasıfsız eğitimsiz medeniyetsiz fırsatçı sürekli üreyen vatansızı sözüm ona halkın çıkarını düşünmesi gereken kişi ve kişiler semirtiyor şımartıyor. Üstelik buna kendilerini destekleyenler tepki göstermesine rağmen yapıyor. Kendileri osmanlıcılık oynamaya devam etsinler. Halktan ne kadar kopuk ve ne kadar kendi çıkarlarını düşündüklerini de anlayın artık. Hele kesicinin paylaştığı şeyi yazıyı okudum da antep ile kilisi suriyelilere vermezsek iyidir. Bazen esad'ın haklı olduğunu bile düşünüyorum.

Bizim için konuşursak ben silahlanmaya başladım. Koltuğumun altında haydarım torpidoda sustalım bagajda ikinci haydarım zulada biber gazım takılıyoruz. Çevremdeki insanlara da suriyelilere yardım etmemeleri hatta hiçbir şekilde muhattap olmamalarını söylüyorum. Yakın zamanda ciddi kavgalar çatışmalar hatta katliamlar olacak. Merhamet gösteren gerizekalıdır.

Ya da aklı olan kaçıp gitsin bu ülkeden.Korkakça ama çocuklarınızı kurtarırsınız en azından.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bence tartışmayalım
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)