90' 300 SEL..
Maşallah ciddi iyi, bir maşallah ta fiyata..
Mercedes - Benz 300 300 SEL 1990 Model 55.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 228129261
Siyah & turuncu canlı hali çok daha güzel
Cookies and JavaScript support required
siz hala 3-5 beygir peşinde koşun adam özel yazılımla 92 beygir güç almışe46 m3
bizim komşuda var bu opirusdan 2009 model 3.8 v6 olanından 265 beygir ilk sahibi adam inanılmaz memnun aracından..
sürme ve binme fırsatımda oldu araç çok iyi. Makyajlısında daha büyük renkli bilgi ekranı falanda var..
3.5 V6 motorlusu makyajsız kasayla yollandı onların motorları pek iyi değil 200 beygir falandı..
donanım çok iyi bluetooth, elektrikli direskiyon , arkaya özel koltuk ısıtma, hafızalı koltuklar falan çok iyi bir araç donanımsal olarak.. yol gürültüsünü içeride vermiyor çukurlarda hissettirmiyor o açıdanda gayet başarılı malzeme kaliteside çok iyi ..
makyajlı 3.8 sini aradımda bulamadım sanırım alanlar çok memnunki benim komşu gibi satmıyor.. Bu arada parçada sıkıntısı yok komşu bir kaza yapmışdı bütün parçaları var..
Alınırmı valla makyajlısını 20-30 a bulsam evlat olucağını bilsem alırım.. onun dışında zor ..
Kia Opirus 3.5 V6 2005 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 253187223
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
rover da çok iyi araç ingilterede hala yedek parça üretimi var ve çok büyük rover tedarikçileri var devasal fabrika gibi yerlerde her tür parçaları var adamlarda.. adamlar 1920 model roverların bile parçaları var.. en dolu paketlisinde denk gelirseniz masajlı koltuğuna kadar var.. motorda 2.0 turbolu 200 beygirlik bir motor.. aslen geçmişide bildiğim kadarı ile roverın bmc den aldığı motor..
Rover 820 Ti 1997 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 351841368
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Opirus bildiğiniz üzere çakma Jaguar S Type. S Type fiyatları zaten makul, yüksek hacimden dolayı satılmıyor çoğu. Orijinalinin ( S Type'ın) fiyatı daha uygunkeni Jaguar'a biniyorum demek varken Opirus satılmaması oldukça normal.
Peugeot 207 1.6 HDi Premium Outdoor 2011 Model 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 356609501
2011 Peugeot 207 1.6 HDI Outdoor
Acayip hoşuma gidiyor namussuz. Hatunu kandırabilsem alacaktım ama benim için daha erken![]()
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? F430 Spider. @997TT abi siz bilirsiniz belki?.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ŞAŞMAZDA SAHİBİNDEN KELEPİR ACİL C TİPİ sahibinden.comda - 357776483
Satılık işyeri, lakin içindeki klasikler tam koleksiyonluk
Camoro callaway
corvette
e30 vb.
Konudan uzak kalmıştım biraz. Bugün yetiştim neyse ki.
Yıl sonuna kadar birkaç ekmeklik iş yaparsam ve de satılmazsa her türlü yürürüm ben bu wagona. Rengi falan çok hoşuma gitti.
BMW 320d Touring (E91)
MG ZT190
Loading site please wait...
MG F
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Mg-f lerin pazarı bir tuhaf sanki millet sıraya girmişde kapış kapış gidiyor gibi fiyatlarını yüksek tutuyorlar ama alan soran varmı muamma. ben şahsen hiç sanmıyorum. zaten çoğunun hatları kaymış yanlış ustaların ellerinde mahvolmuşlar..
Mercedes w126 560sel deri koltuk bide (hiçbir zaman cesaret edemiceğim araç)
Bmw e34 m60b30 Loading site please wait...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)