User Tag List

Sayfa 144/998 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
18958 sonuçtan 2.718 ile 2.736 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik olacak belki ama şu an 1.4 aracımla 50 liraya 60 km gidebiliyorum,max 70.Ben anlamadım neden böyle oldu 1.4 arabyla v8 kafası yaşamak isteyen varsa buyursun
    6n polo mu yakıyor .08 TL\km de

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6n polo mu yakıyor .08 TL\km de
    Valla ben anlamadım şefim.kat ve orta iptal ettik,taktığım son susturucuda bomboş bi susturucu değil,dolu dolu orjinale yakın bir susturucu.Kat ve orta iptalinden sonra böyle oldu açıkcası,yani beklentimden fazla yaktı.Bugün benzin alıcam benzin yok,inanmayan eşlik edebilir,misafir ederim,çaylar benden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben anlamadım şefim.kat ve orta iptal ettik,taktığım son susturucuda bomboş bi susturucu değil,dolu dolu orjinale yakın bir susturucu.Kat ve orta iptalinden sonra böyle oldu açıkcası,yani beklentimden fazla yaktı.Bugün benzin alıcam benzin yok,inanmayan eşlik edebilir,misafir ederim,çaylar benden
    Yakıt nerdeyse %100 artmış gideri ne durumda. Cidden v8 kafası yaşatır insana. Sadece kad iptalinden olmaması lazım bence, çok ta anlamam ama fark çok fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt nerdeyse %100 artmış gideri ne durumda. Cidden v8 kafası yaşatır insana. Sadece kad iptalinden olmaması lazım bence, çok ta anlamam ama fark çok fazla.
    Gideri bana göre iyiydi,psikolojik olarak mıdır nedir bilmem,üst devirlerim çok güzel oldu,altlar biraz zayıfladı.Yarın bakım yaptırıcam inşallah,bakalım yağ ve filtre değişiminden sonra fark olacak mı.Ama bu arada full şehir içi kullanımı bu.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Komik olacak belki ama şu an 1.4 aracımla 50 liraya 60 km gidebiliyorum,max 70.Ben anlamadım neden böyle oldu 1.4 arabyla v8 kafası yaşamak isteyen varsa buyursun
    Kardesim sen onu sat artık bir VR6-V5 Golf-Bora filan bir şey al ekonomik olsun
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gideri bana göre iyiydi,psikolojik olarak mıdır nedir bilmem,üst devirlerim çok güzel oldu,altlar biraz zayıfladı.Yarın bakım yaptırıcam inşallah,bakalım yağ ve filtre değişiminden sonra fark olacak mı.Ama bu arada full şehir içi kullanımı bu.
    Hocam aynı durum bende de mevcuttu bir zamanlar polom varken 1.4 sportlıne sa eğer benzin hortumlarına dikkat et kelepçeleri gevşemiş akıtıyor olabilir.2. Bir seçenekde sente ayarı bozulmuş olabilir bu ihtimaller üzerinde durursan sorun çözülür. Birde imkanım varsa boğaz kelebeğini söküp başata spreyiyle güzelce temizlemeni tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam aynı durum bende de mevcuttu bir zamanlar polom varken 1.4 sportlıne sa eğer benzin hortumlarına dikkat et kelepçeleri gevşemiş akıtıyor olabilir.2. Bir seçenekde sente ayarı bozulmuş olabilir bu ihtimaller üzerinde durursan sorun çözülür. Birde imkanım varsa boğaz kelebeğini söküp başata spreyiyle güzelce temizlemeni tavsiye ederim.
    Kelebegı duzenlı olarak temızlıyorum.kelebek sorunu yok çok şükür.diğerlerinide kontrol ettireceğim,teşekkürler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A3 gerçekten leş. Bildiğin Buzdolabı, ticareti vs bir kenara bırakırsak 50 lira veripte binmem.

Bu arada 2 gün önce 1.2 dsg yeni fabia geçti elime tesadüfen deneme fırsatım oldu, özellikle bilerek direk ortalamayı sıfırladım ve araçta 3 kişi şekilde tatlı-sert bir sürüş sergiledim gün sonunda ortalama 11 litre idi gerçekten baya ekonomikmiş 1.0 motor a3 fazlasını yakar eksiğini yakmaz. hala teknik verisine bakıp bu motorun az yakacağını sanan arkadaşlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.. Sürekli ayağınızın altında yumurta varmış gibi gaza basmaya korkarak araç kullanıcaksanız evet o zaman az yakabilir lakin o şartlar da e60 530i aracım da 7 litre yakıyor
    ben polo 1.4 tsi de daha dediğin rakamı istanbulda yakalayamadım egzoz dan sonra ister istemez normalden fazla gazladığım halde max gorduğum 8.9lt oldu ortalamada

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu tsi ların yakıtı efsane su kaldırır .. 1.2 tsi ile 10 litre yakanda var 4 litre yakanda var.. 1.4 tsi ile 3 litre yakanda var 10 litre yakanda var ..
    bazısı kendini kandırıyor bazısı egosunu tatmin ediyor.. bazıları dabit 40-50 km hızlarla screen shotlar alıp yol bilgisayarında bakın aracım 3 litre 4 litre bunu yakıyor diyor milleti kandırmaya çalışıyor.. tabii dediğim herkes için geçerli değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane polo gti eskittim, öncesinde twincharger golfüm vardı. Üçüyle toplam 150.000km üstü yol yaptım. gti larda ortalamam 8,5lt civarıydı, süratli kullanırım fakat öyle her ışıktan basarak kalkan bi insan değilim. Sakin kullanınca trafik vs yoksa 5.5 falan yakardı. Golf'te ortalamam sanırım 7,5 civarıydı. Tamamen kullanıma bağlı 1.4tsi tüketimi, yakın arkadaşımda 10-11 arası yakıyodu benim kadar süratli kullanmadığı halde, ama her ışıkta tapagaz yapan bi tipti.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim arkadaşımın hanımında golf 1.2 tsi var 2013 aracın benda ha 8.5 den aşağı düşdüğünü görmedim.. tabii sürüşe ağlıdır elbet kadın doktor iş yeri şişlide ordaki trafik *****..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KİA PRO CEE'D 1.6 CRDI

Loading site please wait...

Cok hosuma gidiyor bu arac, bilhassa kirmizi rengi nefis. Ancak bu fiyati hakettigini dusunmuyorum, 48-50 bandina inmesi lazim. Sonra jant, yay, yazilim, filtre, egsoz, multimedya ve deri koltuk yapilirsa omurluk binilir.
    "Korkmadık, savaştık"

anamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Sport

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KİA PRO CEE'D 1.6 CRDI

Cok hosuma gidiyor bu arac, bilhassa kirmizi rengi nefis. Ancak bu fiyati hakettigini dusunmuyorum, 48-50 bandina inmesi lazim. Sonra jant, yay, yazilim, filtre, egsoz, multimedya ve deri koltuk yapilirsa omurluk binilir.
    Tam bir f/p aracı değil mi mümin kardeşim?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ort 20 - 22 km hızla 6-7 litre yakan tsi kullanıcıları foto ekleyebilir mi ? adam otoban sürüşüne çıkıyor e5 te. sonra diyorki bu araba az yakıyor. girsin bakayım gerçek şehir içi trafiğine göreyim kaç litre yakıyor. 2012 1.4 tsi dsg jetta dikkatli kullanmama rağmen 9 - 10 litrenin altına inmiyordu bende.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel c4 otomatik anca yakıyor o ortalama hızda 6.1 i. Sanmıyorum ki 1.2 tsi yaksın o kadar düşük.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel c4 otomatik anca yakıyor o ortalama hızda 6.1 i. Sanmıyorum ki 1.2 tsi yaksın o kadar düşük.
    c4 mcp (2007) cidden çok ekonomik bir araç 25000 km de ortalalam 5.6 LT idi karışıkta. Çok sıkışık trafik olan bir yerde yaşamıyorum ama genelde sabah iş akşam ev şekli.

Ağırlığına ve otomatik olmasına rağmen çok çok ekonomiktir. Aynı güzergahta 1.3 mj linea ile 7 lerin altına inemedim bir türlü.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c4 mcp (2007) cidden çok ekonomik bir araç 25000 km de ortalalam 5.6 LT idi karışıkta. Çok sıkışık trafik olan bir yerde yaşamıyorum ama genelde sabah iş akşam ev şekli.

Ağırlığına ve otomatik olmasına rağmen çok çok ekonomiktir. Aynı güzergahta 1.3 mj linea ile 7 lerin altına inemedim bir türlü.

2013 mcp benim bahsettiğim de. =)
    Instagram: mutusgarage

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW 5,20 D Km uçmuş ama kondisyon güzel

PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)