ilanı koymamışız tor tor tor
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
giderde benzini kim koyacak , ahahaha :D güncel benzin fiyatlarıyla km de 1 liradan fazla yakar. şöyle bi hesaplayayım dedimde istanbuldan mersine 600 liraya falan gelir herhalde. fluence ile 170 - 200 arası geliyorum şu anda , fahiş!!! mazot fiyatlarıyla :D
boş geçmeyelim...
i40 , lpg uyumsuz performanssız gereksiz gdi motor ve vergi dezavantajlı 1.7 dizel motor yüzünden tutmadı. yoksa güzel araba fiyatlarıda hemen hemen elantra seviyesinde.
Araç fiyatlarındaki fahiş artışlardan sonra yeni favorim :)
Gordion
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu motorda sonatayı getiriceklerdi çok büyük hata yaptılar.. i40 da güzel ama sonata değil.. kia nında öyle optima sı aynı motor çok kaliteli bir araç donanımlı bir araç yakışıklı bir araç vergiden güme gitti..
50 bine olsa mülteci spec demem atlarım kore kdm dende K5 bodykitini ve ambians paketini süsleme paketlerini getirirdim.. öff ki ne öff :) ama 70-80 bin hayatta vermem ben versem o parayı bana kimse vermez..
Bahsettiğimiz sonata bu mu abi ? Bizim burada bi tane ırak plakalı var , çok heybetli araba gerçekten.
https://www.netcarshow.com/Hyundai-S...011-800-31.jpg
boş geçmeyelim.
superb , aynı renk ve jantlı bi tane arkamdan geldi bugün sabah , sağa çekip yol verdim :D
aynen bu bununda bir bodykitleri var dehşet..
Gitmeden piyasalarına daldım , fiyatlara bakarken insan sebepsiz bir seviniyor ; kısmet olursa Miami merkez rahat olsun herkeZZ edition F10 M5 :D : Used 2013 BMW M5 For Sale
yok kanka ben Honda sevmıyorum o paraya Volvo alırım... :D
sıfır V40
ıkıncı el S60R
Hafta içi esnaf ve bürokrat dostlarımızı ziyaret etmek için ve hafta sonu ailemle 200 km/s sabitleyip Yedigöllere gitmelik uzun yol koşturacak nefis bir A8 tdi
1955 Chevrolet Apache
Used 1955 Chevrolet Apache For Sale
babamın çocukluk arkadaşında vardı. ben o zamanlar 5 6 yaşlarında filandım rengi filan çok hoşuma giderdi. tabi bu kadar temiz değildi.
@Alpii
Marka-model belirtmeden bu konuda ilan paylaşmak yasak.
O yüzden eksilenmişsiniz, araçla ilgisi yok.
15 bine kadar İstanbul içi ocak söndürmeyecek favorileriniz dökülsün şöyle bir :D
Yukarısı hayatlar
Hayaller : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
--Tek ve Gerçek 20.000 (Yirmi Bin) Km--
İlan No: 406184070
Xsara vts ...
6-7 ay önce 100binlik araba 150bin değildi ama. :/
2016 Audi A4 Avant
FULL A4 1.4 TFSI SPORT+HAYALET EKRAN+NAVİ+LED+DOĞUŞ ÇIKIŞ
İlan No: 406001326
Su tasarim ilk ciktiginda bana cok ciekin geliyordu, ama goz alismaya baslayinca guzel gelmeye basladi. On tarafta hafif bi eski R8 tadi var. Bilhassa beyaz ve siyahi cok itici duruyor ama fumesinin hakikaten masallahi var.
Fiyat 1.4 benzinli araca gore cok yuksek, ulkemizde sw araclara soguk bakilmasindan dolayi ayni fiyata dizel olsaydi bile belki dedirtirdi.
180.000 TL'lik araba satip da, sattigi aracin kasa tipini bilmekten aciz, sw arabayi sedan kategorisine ilana koyan galerici arkadasa da ileri ki esnaflik hayatinda basarilar diliyorum.
@MBuğra muhtemelen filtrelemede sedan da görünsün diye yapmıştır. Acizlik değil de çakallık var sanki biraz :)
Dayıcım Sefer amca Mersin'in en köklü ve işi gerçekten galericilik olan kaliteli esnaflarındandır . Aracın ayrıca Avant kategorisinden de ilanı var . Senin paylaştığın ilanda ise sağ taraftan bakarsan kasa tipi SW olarak belirtildiğini de görürsün . @MBuğra
Bu da Avant kategorisinden açılmış ilanı ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
X1 lerde güzelleştirilebilirmiş:)
special X1
a3 1.0 Benzin + Stronic + Bixenon paketliyi 85'e hemde bilmem kaç yıl faizsiz krediyle vermişlerdi. Bence o kampanya da efsaneydi 3-4 ay önce.